Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Konu sahibi ne yaptin ilk sayfada ozet gecer misin merak ettim
Boyle tek tek sayfalara bakilmiyor

Konu sahibi ne yaptin ilk sayfada ozet gecer misin merak ettim
Boyle tek tek sayfalara bakilmiyor
Canım sabah bakarım falan demistim sabah gelmis sehre. Altin istedi benden bende dedim nakit avans ozelligi kapali kartin o kadar da yok ama 100 lira var onu vereyim isini gorurse. 100 lira verdim

Canım sabah bakarım falan demistim sabah gelmis sehre. Altin istedi benden bende dedim nakit avans ozelligi kapali kartin o kadar da yok ama 100 lira var onu vereyim isini gorurse. 100 lira verdim
Sizin yeriniz de olsam 100 lirayıda vermezdim,üstelik altın istemiş yeni tanıştığı birisinden altın istemek için bence çok yakın olması gerek anne,baba,kardeş,teyze vs.

Bak
Sanirim istedigi miktari vermek riske atmak olur. 100 200 lira gondereyim kartin limiti kalmamis gibi bi bahaneyle. Cunku odemezse ciddi manada sıkıntıya duserim
3000 ister verrsin onu öder sonra 5 bin ister onuda öder snra bu 10 20 bin olur naslsa öder dersin ödemez uçar gider yapma kardeşim

Ben olsam vermem en fazla yol parasını verirdim.. doğruyu söyle benimde yok karttan çekmeyi düşündüm ama beni zorlayacak bu duruö kusura bakma de..

Arkadaşım azıcık uyanık ol bu iyi niyetle dolandırılmaya çok müsaitsin. Veremem bende de yok de bu kadar basit! Bitti! Finito!
100 liran gitmiş geçmiş olsun, en az hasarla sıyırdığına dua et. Bu kadar aşırı iyi niyetli olmaya devam edersen bu 100 lira olur 1.000 lira 10.000 lira. Gün gelir binbir türlü yalanla sana kredi bile çektirir...

3 bin TL istedi, sonra kredi kartı limitim ekside deyince altın mı istedi? Altın ne alaka?

Back
X