Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Aaaa erkekmiymiş:KK53:
Konuyu okurken borç isteyen kişi kadın izlenimine kapılmışım.
Ay ne hali varsa görsün 100TLbile vermeyin, erkek arkadaşlarından istesin.
Ayrıca sonradan altın istemesi de enteresan bu işte bir iş var.

Son düzenleme:
Kız ceylin önceki konularına göz attım da sakın!!! bak 5 lira verirsen konuşmam büyük borç içindeymişsiniz kim size yardım etti...
O parayla ailene bişey al kendine al biriktir

Son düzenleme:
Esim askere gitmeden once elimizde toplu para olsun diye cikisini istemisti tazminatini almisti (6000 civari bi rakam). Askere gittiginin ilk ayi kaynanam hayat memat meselesi, yemeye ekmegim yok, para gelecek hemen oderim diye acilen para istemisti o paradan yollamistik 3000 kadar. Meger kadin karadeniz turu yapacakmis :KK53: Ki evliligimiz boyunca balayi dahil bi tatile bile gidemedik hep sikisiktik. Neyse seneler gecti o para unutuldu gitti. Hala bogrumde yaradir hatirladikca icim sizlar :KK70:

:KK51:
insanı iyilikten soğutuyorlar dimi.

eşimin bir arkadaşı arayıp para istemişti, ödeyeceğim diye, bir de hasta kardeşi vardı, onun için lazım falan demişti, ki biz evde ne kadar üzüldük elimizden başka bir şey gelmiyor diye. sonuç adam sırra kadem bastı, zaten biz parayı geri istemeye utandık hasta için diye, ama insan geri ödeyeceğim diye aldığı parayı ödeyemese bile bir açıklar yani.

eşin annesinden neden istemiyor geri, biliyor sonuçta geziye gittiğini.

Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
3-4 kez gördüğüm birine ben ne olursa olsun para vermem

eşimin bir arkadaşı arayıp para istemişti, ödeyeceğim diye, bir de hasta kardeşi vardı, onun için lazım falan demişti, ki biz evde ne kadar üzüldük elimizden başka bir şey gelmiyor diye. sonuç adam sırra kadem bastı, zaten biz parayı geri istemeye utandık hasta için diye, ama insan geri ödeyeceğim diye aldığı parayı ödeyemese bile bir açıklar yani.

Suan geberiyorum dese yollamam.

Zaten esim 6 ay askerdeydi. Asker psikolojisiyle bisey diyemedi. Ben de esim etkilenmesin diye sesimi cikarmadim. Ama simdiki aklim olsa geziye gittigini ogrendigim an ortaligi karistirirdim. Askermis psikolojiymis... Kimse bana asker karisisin bi ihtiyacin var mi iyi misin diye bile sormuyorken asker karisinin parasina goz dikenlere mi aciyacagim... Zaten aklima geldikce esimi pisman ediyorum. Suan yolla desem de yollamaz. Ama olan oldu yani. Ki bu ilk olay da degildi. Maddi olarak surekli asagi cekti bizi.

Suan geberiyorum dese yollamam.

Zaten esim 6 ay askerdeydi. Asker psikolojisiyle bisey diyemedi. Ben de esim etkilenmesin diye sesimi cikarmadim. Ama simdiki aklim olsa geziye gittigini ogrendigim an ortaligi karistirirdim. Askermis psikolojiymis... Kimse bana asker karisisin bi ihtiyacin var mi iyi misin diye bile sormuyorken asker karisinin parasina goz dikenlere mi aciyacagim... Zaten aklima geldikce esimi pisman ediyorum. Suan yolla desem de yollamaz. Ama olan oldu yani. Ki bu ilk olay da degildi. Maddi olarak surekli asagi cekti bizi.

pahalı bir ders olmuş ama yine de iyi olmuş o zaman.
bundan sonra kendi derdine yansın.

Kız ceylin önceki konularına göz attım da sakın!!! bak 5 lira verirsen konuşmam büyük borç içindeymişsiniz kim size yardım etti...
O parayla ailene bişey al kendine al biriktir
Hah iste aklima o zamanlar geliyor ondan vermek istiyorum birazda. Allaha sukur duzeldi her sey, o zamanlar tahmin bile edemeyecegim bir yerdeyim. Diyorum oyle dardaydin simdi darda olani dusun ondan az bucuk vereyim diyorum verirse verir vermezse basimin gozumun sadakasi olsun

Bizimde çok başımıza geldi malesef bu, hatta eşimin abisi bizim kredi kartından alışveriş yaptı hala ödemedi parasını güya ödeyecekti ,üstüne muhabbet kuşlarım vardı benim eşimin arkadaşı rica minnet çocuklar çok istiyor diye kuş alayım demiş satmıyorum illa alicam neyse dedim verdim birini 30 tl 2 yıl oldu gelmedi ,diğer bir arkadaşı evde yiyecek bisey kalmadı diyip 100 tl tırtıkladı haftaya vericem diyerek gururlu kocam istemedi geri gelmedi,yine iki arkadaşına 50 şer lira verdi yine gelmedi ve bu insanlarla bir yerde oturuyoruz bazen hicmi yüzü kızarmaz bir insanın anlamış değilim doğrusu ben utanıyorum onlar utanmiyor

Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
Gönderme bu arkadaş erkekse hele hiç gönderme canım seni dolandırıyor olabilir

Yüz yüze bakıyoruz diyorsunuz ama parayı verseniz de o arkadaşınız size küsecek. Birkaç ay sonra ödemeyince ve siz de geri isteyince hem suçlu hem güçlü moduna girecek. Sizin olan parayı geri istediniz diye bir sürü afra tafradan sonra küsecek.

Paranızı geri ödemeyecek çünkü ödeme gücü yok. Eğer olsa "ceylin benim de param var ama vadelide ya da altın hesabında, bulunduğum şehirden çekemiyorum, git gel yapmak istemedim, döndüğüm gibi öderim" tarzında konuşurdu.

Sakın ay sonuna zor durumda kalırım filan demeyin, ay sonuna öderim merak etme diyecektir...

"Benim de o miktarda param yok ama çok zor durumdasın diye ailemden borç alacaktım, veremediler. Yol paranı göndereyim" deyip 100-200 lira gönderin.

Not : Buzdolabında yiyeceğim olmadığı için dolabın fişini çektim diye anneme hüngür hüngür ağlayan komşusu, annemin verdiği para ile botoks yaptırmıştı :))

Kizlar merhaba. Uyandim gunaydin yazmis. Ben geldim buraya birinden borc aldim bana altin alabilir misin bozdurup onu vercem yazdi. Ceyrek altin galiba. Ne diyeyim? Bakmam lazim galiba limit dolmus dedim
Ya yalan söylüyor bence çok açık hiç güven vermedi bana bu şahıs.
Altın ne alaka verecekse sonra kendisi alıp versin.
Siz alsanız bile hemen verebilecek mi yoo zaten uzakta veremez ki anlamadım ben valla ?

Back
X