• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borç nası istenir?:(

Canim soyleyin bence gecistirmisler anlasilan :/ Ama az miktar degil yani sıkıstiginizi eger durumunuz uygunsa eger geri odeyebilirmisinI de bence ama cok uzatmissin arayi yani keske 4 5 ay sonra isteseydin :/ Hediye gibi gormus olabilir mi sence bu miktari

merhabalar..ilk atandıgım zaman bana gurbette yarımcı olan cok sevdıgım aıle benden 1 yıl önce borç aldılar.. şimdi lafı bile yok arkadaşlar nası paramı isteyecegım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz

Araba alıcam para lazım diyebilirsin. İhtiyaç oldu vs va bi yalan uydurucan. Vermezlerse kavga çıkarıcan.

Canim soyleyin bence gecistirmisler anlasilan :/ Ama az miktar degil yani sıkıstiginizi eger durumunuz uygunsa eger geri odeyebilirmisinI de bence ama cok uzatmissin arayi yani keske 4 5 ay sonra isteseydin :/ Hediye gibi gormus olabilir mi sence bu miktari

bana borç verırmısın dedı hedıye gibi olamaz çünkü bunları konusamam bıle ınanın evıne her gıttıgımde hedıyesız gıtmedm annemı bile göturmedıgım lüks resturantlarda yemek yedık aılecek atanmamı kutladık ınanın çokta sevıyorum ama bı yandanda seytan mı durtuyo bılmıyorum evlenınce bir suru borcum var sıkıstıgım halde isteyemıyorum onlardadanda tık yok

bana borç verırmısın dedı hedıye gibi olamaz çünkü bunları konusamam bıle ınanın evıne her gıttıgımde hedıyesız gıtmedm annemı bile göturmedıgım lüks resturantlarda yemek yedık aılecek atanmamı kutladık ınanın çokta sevıyorum ama bı yandanda seytan mı durtuyo bılmıyorum evlenınce bir suru borcum var sıkıstıgım halde isteyemıyorum onlardadanda tık yok

O zaman isteyin bence hic bekleme canim ne gerek var sıkintiya girmene hic cekinme derim :) Zor durumdaymissin helede hemen iste bence tatli dille :)

arabamızın modelini yükselticez de 1500 tl borç verir misiniz bana de bence?
onlar da öyle yapmamış mıydı

Benim de isteyemedigim bir alacagim var, meblag sizinki kadar buyuk degil ama aninda verilmesi gereken bişeydi, hic konusu acilmiyor sinir oluyorum :( takipteyim.

evet öyle dedıler ama bende borç seklınde istesem ayıp olmaz mı bilemdem zeyınagacı

olan olmuş ki
onların ayıbı bu istemeye mecbur bırakmışlar seni
insna kredi kartından nakit çeker yine kapatır borcunu ya ne bileyim borcumuz varken rahat uyku uyuyamıyoruz biz
onlar nasıl binip geziyolar anlamadım

benim de eşimin kuzeni bizden borç para istemişti.. Bayram da öderim demişti. Aradan kaç bayram geçti, hala tık yok.. Biz borcu verdikten 1.5 ay sonrada tatile gittiler.. Üstüne de şehir dışına gezmelere, seyahatlere çıktılar. hepsini de sosyal ağalardan görüyoruz. Biz utanıyoruz istemeye, ama onlar utanmıyor.. Ben artık o paranın üstüne soğuk su içtim. Başımın gözümün sadakası olsun. En azından bir daha ki sefere para istemeye yüzleri olmaz..

Konu sahibi yüzsüz ol, iste borcunu. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü kara demişler.. En azından iste, gerçek yüzlerini gör..

Senin çekinmene gerek yokki kendi paranı istiyorsun. Paraya ihtiyacım var borçlarım var de iste

İste neden isteyemiyorsun ki. Aileden kimi yakın görüyorsan ara veya mesaj at ihtiyacım var borcum var de uygun bir dille. Az Bi paRa değil ki. Bu kadar sure istememen bile hata. Ki ihtiyaçtan falan da istenmemiş.

Benim de 3 yıl oldu hala odenmeyen alacaklarim var. Böyle olunca insani zor zamanlar da seyirci kalmaya mecbur birakiyorlar. Ki benim ki de araba almak icin alinmis bir paraydi.
:KK12:

Back
X