alınacak bir şey yok ama sen parayı geri odemek şstemiyorsan o başka.ben kocama bile geri odeme yapıyorum amaKizlar simdi size bi kac saat önce basima gelen olayi anlatayim. Kendinizi benim yerime koyup ve abartip abartmadigimi söyleyin. 7 aylik güzel giden bir iliskiniz var, hatta yakinda ailelerede acilmak istiyorsunuz. Simdi ben banka hesabimda sürekli eksilere girerim, cok harcamalarim olur. Eksiye girdigim icinde bankaya faizinide ödemek zorunda kalirim. Cünkü hesabimda olmayan para cekerim yani bi nevi borc. Sonra maasim gelir kapanir o borc. Erkek arkadasima dedimki ohh be mayista hediye maasimda gelicek rahatlarim. Bana askim ben sana veririm bankaya bosuna faiz ödeme mayista geri ödersin dedi
O benim iyiligim icin dedi kabul. Ama geri öde denirmi hic. Zaten almam parasini alsamda geri veririm. Ama insan askim durumun oldugunda verirsin yada ne bilim bu tarz bisey. Geri ödersin biraz agir olmadi mi? Evlilik hayalleri kurdugunuz bir kisi hemdesogudum desem yalan olmaz. Abartiyo muyum? Insan ben sana veririm der geri ödeyi atlar ki bilmeli zaten ben alipta onun parasini geri vermemezlik yapmam resmen ben veririm ama geri isterim, bilmiyorum belki benim kisiligimle alakali ben birine borc teklif etsem. Ben sana veririm derim, hic su zamanda geri verirsin demem. Zaten bu kisi geri verir derim derim. Hele ki bu sevgilimse dar zamanindaysa böyle bir teklif yapcaksam geri öde demem. Askim zorluk cekme ben veririm derim.Zaten bilirim ki o bana geri verir.
Seni mahçup etmemek için öyle demiş. Kızların kafasında türlü fesatlık olduğunu bilemiyolar ki adamlar. Gayet iyi niyetlerle söylenmiş söze buraya konu açacak kadar kızmışsın ama yanılıyorsun. İlişkiniz daha çok yeni. Eşimle aramda bile o muhabbet olur. Senden 100 aldım 100 koydum gibi. Hesabını bilmektir bu. Mayısta bankaya ödeyeceğine erkek arkadaşına ödersin. Bankaya borçlanıp faiz binmesin bana borçlan demiş adam. He erkek arkadaşınla böyle muhabbetlerden alınganlık yapacaksan zaten yanında maddi sıkıntılarından bahsetmeyiver.
Kesinlikle alınacak bir şey yok. Eğer durum benim başıma gelmiş olsaydı ve sevgilim geri ödersin demeden para teklif etseydi alınırdım. Sonuç olarak kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil. Kendimi ona muhtaç hissederdim. Senin sevgilin bence düşünceli bir hareket yapmış.Kizlar simdi size bi kac saat önce basima gelen olayi anlatayim. Kendinizi benim yerime koyup ve abartip abartmadigimi söyleyin. 7 aylik güzel giden bir iliskiniz var, hatta yakinda ailelerede acilmak istiyorsunuz. Simdi ben banka hesabimda sürekli eksilere girerim, cok harcamalarim olur. Eksiye girdigim icinde bankaya faizinide ödemek zorunda kalirim. Cünkü hesabimda olmayan para cekerim yani bi nevi borc. Sonra maasim gelir kapanir o borc. Erkek arkadasima dedimki ohh be mayista hediye maasimda gelicek rahatlarim. Bana askim ben sana veririm bankaya bosuna faiz ödeme mayista geri ödersin dedi
O benim iyiligim icin dedi kabul. Ama geri öde denirmi hic. Zaten almam parasini alsamda geri veririm. Ama insan askim durumun oldugunda verirsin yada ne bilim bu tarz bisey. Geri ödersin biraz agir olmadi mi? Evlilik hayalleri kurdugunuz bir kisi hemdesogudum desem yalan olmaz. Abartiyo muyum? Insan ben sana veririm der geri ödeyi atlar ki bilmeli zaten ben alipta onun parasini geri vermemezlik yapmam resmen ben veririm ama geri isterim, bilmiyorum belki benim kisiligimle alakali ben birine borc teklif etsem. Ben sana veririm derim, hic su zamanda geri verirsin demem. Zaten bu kisi geri verir derim derim. Hele ki bu sevgilimse dar zamanindaysa böyle bir teklif yapcaksam geri öde demem. Askim zorluk cekme ben veririm derim.Zaten bilirim ki o bana geri verir.
mayısta parasını geri ödediğinde alırsa o da zaman konu açarsın buraya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?