Borc para teklif eden ve geri ödersin diyen sevgili?

alınacak bir şey yok ama sen parayı geri odemek şstemiyorsan o başka.ben kocama bile geri odeme yapıyorum ama

geri ödersin demeseymiş iyiymiş, ya da daha düzgün bi üslüpla söyleyebilirmiş elin rahatladığında verirsin sıkıştırma kendini gibi

Çok abartmışsın. İnce düşünmüş yardım teklif etmiş. Sana da bir tavsiye harcamalarına dikkat et. Her an önemli bir harcama çıkabilir.

Empati kurayım erkek arkadaşım bana dese bende alınırdım şu gün ödersin demesi azcık itici alınırdım
Ha alırmıydım tabiki almazdım asla çünkü zaten arada fol yok yumurta yok

Birde şu tarafından bakalım belkide bu teklifi kabul etmeyeceğinizi bildiği için borç vermek babında söylemiştir.
Yada gerçekten kendine göre harcamaları ve yatırımları var ayağını yorganına göre uzatıyor bu yüzden tarih belirtti
Olasılık çok iyi veya kötü niyetli söylediğini hali tavırlarından en nihayetinde eminim en iyi siz anlarsınız

Bende alınırdım ve "tabi geri öderim kanka ayıpsın" diye cevap verirdim

neden denmesin?
belki kendinizi rahatsız hissetmeyin diye dedi?
ama tabi geri ödeme demese siz daha iyi hissedecekmişsiniz gibi geldi

Bence sen yanlış anlama diye geri ödersin demiş. Parayı ben sana veririm deseydi onu da başka bir yere çekebilirdiniz.

Kızların kafasında türlü fesatlık olduğunu bilemiyolar ki adamlar

Borç demese ben sana para vereyim dese kesinlikle olmaz dersin diye kibarca söylemiş. Yani normalde ben sana vereyim sen elin açılınca verirsin dese siz kesinlikle almam dersiniz diye düşünmüş, fazla kibar düşünmüş bence. Siz gereksiz alınmışsınız.

Kesinlikle alınacak bir şey yok. Eğer durum benim başıma gelmiş olsaydı ve sevgilim geri ödersin demeden para teklif etseydi alınırdım. Sonuç olarak kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil. Kendimi ona muhtaç hissederdim. Senin sevgilin bence düşünceli bir hareket yapmış.

Almayi kabul etmezsiniz diye oyle demistir.
Sevgilim askerde, telefon alcakti bi kismi acik kaldi ben de yardimci olmak istedim. Ben vermek istiyorum desem kabul etmicek ben de direkt askim ben vereyim sen elin bollasinca odersin dedim.
Odemesini istedigimden degil, odemeye kalksa almam asla. Ama onu incitmemek icin belki boylesini kabul eder diye direkt boyle soyledim.
Ki boyle bile kabul etmedi o ayri.
Erkek arkadasim da sizin dusunduklerinizi dusunmemistir, oyle dusunse uzulurdum.
Art niyet oldugunu dusunmuyorum

Ben sana veririm deseydi siz kabul edecek olsanız "ama geri ödemek şartıyla" diyecektiniz yüksek ihtimalle ya da kabul etmeyecektiniz.
O da kabul etmeniz açısından öyle söylemiş. Bence alınacak bir şey yok.

Valla para kolay kazanilmiyor.Iki bekar kisi sevgili de olsa calisiyorsa eline ilk gectiginde borcunu odeyecek.Rahatlayacagin donem mayismis zaten.Neden geciktiresin borcunu odemeyi?

Bence normal... Ben erkek olsam ben d eoyle soylerım cunku unutma kı nısanlı ya da evlı degılsınız sadece evlilik hayalleri kuruyorsunuz ve hayatta neler var neler.

Hiç bir şey yok çocuğun dediğinde
Böyle düşündüğünü bilse o senden soğurdu
Adam hiç bir mecburiyeti olmadan para vermeyi teklif ediyor takıldığın şeye bak

mayısta parasını geri ödediğinde alırsa o da zaman konu açarsın buraya:)))

Gayet doğruyu söylemiş alınacak birsey yok.

mayısta parasını geri ödediğinde alırsa o da zaman konu açarsın buraya:)))

hay ağzına sağlık. iki kuruş borç verdi onu da geri istedi bilmem ne diye... bazı kızlar tapusunu aldık sanıyorlar bu çocukların...

adam kocan değil nişanlın değil. ki bence öyle bile olsa borç alıp vermek farklı birşey.. tabi ki isteyecek parasını

Borcu bankadan alıp mayısta odeyecekmissiniz, onun yerine benden al mayısta bana ödersin demiş ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…