İstemeniz gerekiyor. İhtiyacınız olduğunu söyleyin sonuçta ayın 15i diye güvenip verdiniz. Zamanı ileriye geçirecekseydi ödeyemeyecek durumda olduğunu size söylemesi gerekirdi. Hiç konusunu açmaması da sorumsuzluk. İsteyin.Samimiyetme inandığım bir arkadaşım benden borç istemişti.Gönül rahatlığıyla verdm.Açıkçası durumu da çok iyi değildi,tek maaş ,iki çocuk vs.
Hani değer verdiğim birisi.İki ay oldu.Unuttu mu,yoksa aklında da denkleştiremiyor mu bilmiyorum..
Şu ara benim de ihtiyacım var.Olsa rahat ederim.İstemeye de çok çekiniyorum.Kendisi bir de erkek..Belli ki zor durumda kaldı istedi.Ayın on beşi demişti isterken,iki aya yakın zaman geçti.Hani öyle sorumsuz bir insan da değil.
Bellii ki veremeyecek durumda.Ama benim de ihtiyacım var.Bilmiyorum napcam..Sizce istemeli miym?
Kendi paranızı geri istemek utanacak birşey değil ki niye çekiniyorsunuzYa bu soru maalesef bende de hep var.
600 tl taktı bir arkadaşım isteyemeyorum nasıl yapacağız bu isi
1000 tl çok değil ama bir hafta beni rahatlatır.Kaç para verdiniz bu arada
Benimde eşim bir arkadaşı 2 gün sonra vercem diye 18 bin istemiş aradan 3 ay geçti hala ödemedi. Siz nekadar verdinizSamimiyetme inandığım bir arkadaşım benden borç istemişti.Gönül rahatlığıyla verdm.Açıkçası durumu da çok iyi değildi,tek maaş ,iki çocuk vs.
Hani değer verdiğim birisi.İki ay oldu.Unuttu mu,yoksa aklında da denkleştiremiyor mu bilmiyorum..
Şu ara benim de ihtiyacım var.Olsa rahat ederim.İstemeye de çok çekiniyorum.Kendisi bir de erkek..Belli ki zor durumda kaldı istedi.Ayın on beşi demişti isterken,iki aya yakın zaman geçti.Hani öyle sorumsuz bir insan da değil.
Bellii ki veremeyecek durumda.Ama benim de ihtiyacım var.Bilmiyorum napcam..Sizce istemeli miym?
1000 tlBenimde eşim bir arkadaşı 2 gün sonra vercem diye 18 bin istemiş aradan 3 ay geçti hala ödemedi. Siz nekadar verdiniz
Sizinki çokmuş,istenirBenimde eşim bir arkadaşı 2 gün sonra vercem diye 18 bin istemiş aradan 3 ay geçti hala ödemedi. Siz nekadar verdiniz
Niye çok olmasın. İhtiyacınız varken her para çoktur. Rahatlatacak diyorsunuz. Aranızdaki muhabbet nasıl?1000 tl çok değil ama bir hafta beni rahatlatır.
o öğlenci ben sabahçıyım.Görşemiyoruz.Niye çok olmasın. İhtiyacınız varken her para çoktur. Rahatlatacak diyorsunuz. Aranızdaki muhabbet nasıl?
Benimde eşim bir arkadaşı 2 gün sonra vercem diye 18 bin istemiş aradan 3 ay geçti hala ödemedi. Siz nekadar verdiniz
Samimiyetme inandığım bir arkadaşım benden borç istemişti.Gönül rahatlığıyla verdm.Açıkçası durumu da çok iyi değildi,tek maaş ,iki çocuk vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?