Borç verdiğimiz kişiden nasıl paramızı nasıl isteriz?

Tabii ki istemelisin utanmana da gerek yok

Ayın 15i deyip de o gün geldiğinde sessiz kalması hoş değil. Para isteyecek kadar samimi de, ödeyeceği gün mü çekiniyor?
İhtiyacım var diyerek isteyin bence de. Kendinizi ona göre ayarladınız siz sonuçta 4-5 aya göre değil.

Bundan sonra bende öyle yapacağım kesinlikle cok haklısınız

Katılıyorum. Konu sahibi bu öneriyi dinle.
Eşim çok kızdı habersiz verdiğim için şimdi geri istememi söyledi de. Dolar bozdurup tl olarak verdim size kaybımız var bu şekilde diye de eşim bana çok kızdı de. Bundan sonra para isteyen olursa da eşim izin vermiyor kusura bakma dersin. Az buz para değilmiş 15bin. Yazılı olarak iste delil olsun

Karşınızdaki sizden istemeye utanmıyor erkek olduğu halde. Siz ondan istemeye mi utanıyorsunuz? Bu kadar yakın arkadaşımla konuşurken ben utanmazdım şahsen yakın olduğu için.

Konuda borç verip istemeyen ne cok kişi var kızlar hadi hepiniz aynı anda verdiğiniz kişileri arayıp parayı isteyin İban atın konuda destek olmuş oluruz hep ilk isteyen yazsın hadi

Geri odese bile dolar bozup TL vermişsin dolar verip dolar isteseydin keşke

Ben bu borç alma verme işlerini hiç sevmiyorum genel olarak .

Konu sahibi sizde mesaj atın . Unuttuğunu düşünüyorum yoksa verirdin . Şu an benim ihtiyacım var gbi ...

bu borç meselesinde insanlar neden kendi kendini zora sokuyor anlamıyorum
evlilerin işi kolay , bizde para yönetimi eşimdedir bende kendi paramı eşime veririm
eşimde hayatta kimseye borç vermez kusura bakma der geçersiniz
bekar olanlarında işi kolay , kredi kartlarım çok dolu daha bugün kart borcu ödedim
bende sıkışığım bu aralar bende de yok maalesef deyip geçsin

borç verenlerde verdikleri parayı bian önce istesin bence
nesinden çekiniyorsunuz biri 1000 tl vermiş öteki 15 bin vermiş
biri demişki dolar bozdum öbürü demiş euro bozdum
yazık günah değilmi arkadaşlar ekonomi tepetaklak yedirmeyin kimseye paranızı
siz borç talebini geri çevirdiniz diye trip atan insan hayatınızda olmasın zaten artniyetlidir o

Konuda borç verip istemeyen ne cok kişi var kızlar hadi hepiniz aynı anda verdiğiniz kişileri arayıp parayı isteyin İban atın konuda destek olmuş oluruz hep ilk isteyen yazsın hadi

Zaten elden cıkmış paralar o paraları da rica ediyorum bana atsınlar özelden iban veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…