Borç vermek

Paranızı ısrarla isteyin, böyle tipler sormadıkça vermez. Limon 🍋 gibi düşünün, seyrede seyrede sonuç alır mısınız?

Gerçekten zor durumda olsa sabredin diyeceğim de öyle bir durum da yok. Siz istemedikçe hep başka lüksler daha önemli olur.

Aman ilişkim bozulur diye şimdi istemezseniz, iki gün sonra kolunda lüks çantasıyla elinde sıfır cep telefonuyla gelir nefret duyarsınız daha beter olur.
Laf söyleyince bu sefer bir de sizi suçlar.

Borcuna sadik olup olmayacagini bilmediginiz insanlara borc vermemelisiniz.
Eger gozden cikartabileceginiz (bir kac ay veya 1 sene unutabileceginiz) bir paraysa o zaman borc vermelisiniz.
Borcu isteyen kisi ne kadar zamanda verecegine dair bir soz vermediyse de surekli sIKBOGAZ ederekte borc istenmez.
Ama eger dediyse 1 ay icinde veririm diye ve vermiyorsa o zaman baska.

Gecmis olsun, umarim borcun kalan kismini da en kisa zamanda alabilirsiniz.
Olan olmus zaten, bu saatten sonra ne desek bos.

sormayacak mısınız? üstüne yatmış belli ki.. ay ben sinir oldum burdan lütfen isteyin paranızı.. yüzsüz kişilik

Şubata kadar beklicem, üstüste istemiim şimdi...
Yani bikaç gün sonra dedi insan en azından sundan soyle oldu diye açıklama yapar...O da yok kayıplara karıştı

Paranızı ısrarla isteyin, böyle tipler sormadıkça vermez. Limon 🍋 gibi düşünün, seyrede seyrede sonuç alır mısınız?

Gerçekten zor durumda olsa sabredin diyeceğim de öyle bir durum da yok. Siz istemedikçe hep başka lüksler daha önemli olur.

Aman ilişkim bozulur diye şimdi istemezseniz, iki gün sonra kolunda lüks çantasıyla elinde sıfır cep telefonuyla gelir nefret duyarsınız daha beter olur.
Laf söyleyince bu sefer bir de sizi suçlar.

İlişkim bozulur diye değil zaten hiç iletişimi yok...
Basit bi sebepten küsmüştü zaten de
Yani subata kadar bekliim diyorum, verememiştir diye...Ama insan olsaydı, dönüp bikaç gün demiştim ama veremedim su gün vercem derdi en azından hıyar

Back
X