Kesinlikle aynı fikirdeyim adam onu terk etmesin diye yanlız kalmaktan korktuğu için altını verdi.Burada aklı başındaki hiç bir kadın kendisinden durup dururken 50 gram altın isteyen adamı yanında tutmaz....
Sevgilimin eniştesi eşini aldatıyor.Eniştesinin başka kadınlarla buluştuğunu, mesajlaştığını ve görüştüğünü açıkça gördüm.Daha sonra bu durumu sevgilime anlattım.Ancak o, eniştesine kızmak yerine bana çok sinirlendi.Ablası da beni suçlu ilan etti. Aldatan adam değil, ben kötü oldum.Aradan zaman geçti.Sevgilim bu konuyu hiç açmıyor ama ablası hâlâ arada laf sokuyor, kendi kendine söyleniyor.Eniştesi zengin olduğu için ablası belli ki her şeyi sineye çekiyor.Annesi de bana karşı mesafeli; henüz aramızda resmî bir şey olmamasına rağmen onlara gittiğimde elime süpürge veriyor, yerleri sildirmeye, bulaşık yıkatmaya çalışıyor.Evlenince altın ne istersin dedi ben ne yapabilirseniz dedim diye sen niye bir şey istemiyorsun yoksa kendini yamamaya mı çalışıyorsun dedi ablası.Bu kişiyle evlilik yapmalı mıyım diye ciddi ciddi düşünüyorum.Evlenirsek annesinin evinin üst katında oturacağız.Ablaları da sık sık eve geliyor.Aslında sevgilimle aramda çok büyük bir problem yok, onu seviyorum.Ablası bana laf sokunca ablasina sus diyor.Ancak küs olduğumuz dönemde de iş yerindeki bir kadın arkadaşını kıskandığım için sorun yaşamıştık.
Sevgilimin çok sayıda ablası var, kendisi tek erkek.Kadınlarla çok iyi anlaşıyor ve arkadaş çevresinin büyük kısmı kadınlardan oluşuyor.
Bu Şubat ayındaki konusu. Kendi düşen ağlamaz.