Borc

meseleye göre degisir- hastalik, ölüm kalim meselesi icin veririm.

sonucda para kazanilir-

Borcuna sadık olmayana vermezdim.
Ben genelde ilk kez borç istendiyse ve beni zorlamayacak bir meblağ ise veriyorum. Ama geri gelmezse yada bu ay ödeyemiyorum şu tarihte verebilirim vb iyi niyetli açıklamalar duymuyorsam karşımdakinden,ikinci defa borç isterse "kusura bakma,önceden aldığını ödemedin bana bir açıklama da yapmadın,bu sebeple veremem"diyorum.
Hem borç verip hemde peşinden koşamam. İnsanlık hali olabilir hepimiz sıkıntıya düşebiliriz ama kendi adıma elime para geçince ilk etapta borç gözüyle baktığım ödemeleri hallederim kalanıyla geçimimi sağlarım. Farklı davranan insanlara tahammülüm yok.

Herkese selam Ben bir konuda akil danismak istiyorum. Daha once 2 yilligina borc verip, 4 yilda zar zor geri alabildiginiz bir arkadasiniza su an ne Kasar zor durumda olsa bile borc verir miydi niz?
saf mıyım
asla vermem

Herkese selam Ben bir konuda akil danismak istiyorum. Daha once 2 yilligina borc verip, 4 yilda zar zor geri alabildiginiz bir arkadasiniza su an ne Kasar zor durumda olsa bile borc verir miydi niz?
Kimseden ne borç alırım, nede veririm. Herzaman tutumlu olup, zor günler için ayırdığım param hep vardır.

Hayır tabiki.Borç vermenin de almanın da bir adabı vardır. 2 yıllığına ver 4 yıl sonra al.Bu yanlış burada güveni boşa sarfetmiş zaten asla vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…