Borca mı girsek

Eşime tembih ediyorum. Gram aldıgımızı, kasadaki altın miktarını söyleme sakın diye. Evet bariz destek bekliyorlar.Ne tuhaf insanlar. Bekar oglu dururken bana mı düşer onlara bakmak.
Biz tatile falan gidiyoruz. Eşime dogum günü hediyesi telefon aldım. Kv direk fiyatı sordu. Yüzü düştü. Bizde para çok sanıyorlar. İki maaşız kiradayız. Ee biz ev falan almayacak mıyız. İllaki birikim yapmamız gerek. Ama birikim konusunda ilerde altınlar dan bileziklerden kaynım evlenirken isterler diye düşünüyorum. Çünkü hadi dügün yapsalar, kıza bilezik falan alamazlar. O kadar paraları yok.
Ben eşimin en son para gönderme muhabbetinden sonra tüm maaşını çekip hesabıma atıyorum. 2bin limitli kartı var. Ama en son annesi sabun alamadık diye aglanınca, onlar alışveriş yaptı.Gittiginde bişeyler alıyor onlara. Normalde aileler destek olur evlatlara.
Evet kesinlikle kenardaki altın para birikim bunların hiçbirini söylemeyin.
Kaynınız evlenirken de altın vermek zorunda değilsiniz vermeyin zaten.
İstemeye kalktıklarında bozdurduk şunu bunu aldık dersiniz.
Taviz tavizi doğurur dikkat edin.

Dügünden gelen altınlar var.Onları biliyorlar. Kasa tuttugumu da biliyorlar. Zaten hepsi benım adıma. İşte vermedıgimde gene ben kötü olacagım.

Kv çok kilolu, 60 yaşında. Börek çörek falan söktürür, üşenmez.Ama misafir geldi mi yüzüne güler. Arkasından ah bunlar geldi kalkmadı, eve bişey almadı diye söylenir. Çok yoruldum bittim diye aglanır.
üzüldüm valla kadina yazik keske oda uyansa

Eşim artık ailesini sevmedigimden emin.Aslında bende vicdansız degilim. Bende zamanında börek yapıp falan çok götürdüm. Ama onlar göze gelmıyor.
Canım dedim zaten. Kardeşin çalışıp destek olsun, nasıl rahat edebiliyor dedim.
Canım yarışa girmiyorum ben. Bak hastalık falan olsa tabıkı yardım ederım. Ama bu istekler lükse kaçıyor. Bekar oglu var eşimden istıyor.
Allahın aşkına 3 ü de evde tüm gün. Markete gidip yag almamışlar. Bir ara yag fiyatları çok arttı, yag bulunamıyormuş. Eşim bizim evdeki yagı götürecekti. Ee biz napacagız. Nasıl alacagız yag. Hani önce onları düşünüyor.
Gözlerine gelmez çünkü gözlerine sokmalısınız. Bak o durum farklı evdeki yağ götürülmez tepki gösterdiniz mi ?

Dügünden gelen altınlar var.Onları biliyorlar. Kasa tuttugumu da biliyorlar. Zaten hepsi benım adıma. İşte vermedı
üzüldüm valla kadina yazik keske oda uyansa
Ama seviyor misafir gelmesini. Bizim gelenimiz gidenimiz bitmez, sevenimiz çok diyor

Pesinatiniz ne kadar peki direkt kredi çekip ev alip kiraya verseniz.

1+1 tarzı üniversitelerin olduğu yerden alsanız içine eşya da koysanız daha kolay kiraya verirsiniz.

Tarla işine hiç girismeyin il dışından ev almayın derim il disindan ev için o ilde tanıdığınız olması gerek illaki evle ilgilenen birisi gerek.

Eşim artık ailesini sevmedigimden emin.Aslında bende vicdansız degilim. Bende zamanında börek yapıp falan çok götürdüm. Ama onlar göze gelmıyor.
Canım yarışa girmiyorum ben. Bak hastalık falan olsa tabıkı yardım ederım. Ama bu istekler lükse kaçıyor. Bekar oglu var eşimden istıyor.
Allahın aşkına 3 ü de evde tüm gün. Markete gidip yag almamışlar. Bir ara yag fiyatları çok arttı, yag bulunamıyormuş. Eşim bizim evdeki yagı götürecekti. Ee biz napacagız. Nasıl alacagız yag. Hani önce onları düşünüyor.
İşte şu son yazdığınız bile bu işi borç harçla çözemeyeceğinizi gösteriyor. Gerekirse sizin boğazınızdan keser yine verir. Sorun zihniyette.

İşte şu son yazdığınız bile bu işi borç harçla çözemeyeceğinizi gösteriyor. Gerekirse sizin boğazınızdan keser yine verir. Sorun zihniyette.
Evet. Ama gerekirse telefon açıp açık açık söyleyecegim kvye.Ortaya da maaş falan koymam. Nasıl bakarsa baksın eve.

Pesinatiniz ne kadar peki direkt kredi çekip ev alip kiraya verseniz.

1+1 tarzı üniversitelerin olduğu yerden alsanız içine eşya da koysanız daha kolay kiraya verirsiniz.

Tarla işine hiç girismeyin il dışından ev almayın derim il disindan ev için o ilde tanıdığınız olması gerek illaki evle ilgilenen birisi gerek.
100 bin tlmiz var yaklaşık. Hayatta yetmez.
Haklısınız il dışı ev sıkıntı. Ancak İzmire yakın illerden alabiliriz.
Tarla işine şehir dışından olursa girebilirim.

100 bin tlmiz var yaklaşık. Hayatta yetmez.
Haklısınız il dışı ev sıkıntı. Ancak İzmire yakın illerden alabiliriz.
Tarla işine şehir dışından olursa girebilirim.
TOKİ de peşinat yaparsanız yüksek peşinat olarak ödersiniz , o zaman aylık taksitlerinizin miktarıda düşüyor. Kiraya verince taksitleri ödeyecek duruma gelir o zaman.

TOKİ de peşinat yaparsanız yüksek peşinat olarak ödersiniz , o zaman aylık taksitlerinizin miktarıda düşüyor. Kiraya verince taksitleri ödeyecek duruma gelir o zaman.
Maalesef başvurular dün bitmiş. Ancak takipte olup başvuları takip edecegim. O zamana kadar peşinatımda artar.En azından ev sahibi olurum.

Evdeki yagi mı götürecekti 🤣 kusura bakma ama eşinle ilgili tek bir umudum dahi kalmadı şu sözünden sonra, Allah yardım etsin ne diyeyim 🤦‍♀️🤦‍♀️

Tamam dedi götürmeyecegim. Senden çekindigimden götürmüyorum dedi. Bana kalsa götürürüm nolacak dedi.
Çekinicek bi durum değil ki doğru olan bu diceksin. Evdeki eşya götürülmez mahremdir saygın olsun öncelikle git ailene ayrı al canım ne münasebet diceksin.

Back
X