Borca mı girsek

Evet kesinlikle kenardaki altın para birikim bunların hiçbirini söylemeyin.
Kaynınız evlenirken de altın vermek zorunda değilsiniz vermeyin zaten.
İstemeye kalktıklarında bozdurduk şunu bunu aldık dersiniz.
Taviz tavizi doğurur dikkat edin.

Dügünden gelen altınlar var.Onları biliyorlar. Kasa tuttugumu da biliyorlar. Zaten hepsi benım adıma. İşte vermedıgimde gene ben kötü olacagım.

üzüldüm valla kadina yazik keske oda uyansa

Gözlerine gelmez çünkü gözlerine sokmalısınız. Bak o durum farklı evdeki yağ götürülmez tepki gösterdiniz mi ?

Dügünden gelen altınlar var.Onları biliyorlar. Kasa tuttugumu da biliyorlar. Zaten hepsi benım adıma. İşte vermedı
üzüldüm valla kadina yazik keske oda uyansa
Ama seviyor misafir gelmesini. Bizim gelenimiz gidenimiz bitmez, sevenimiz çok diyor

Pesinatiniz ne kadar peki direkt kredi çekip ev alip kiraya verseniz.

1+1 tarzı üniversitelerin olduğu yerden alsanız içine eşya da koysanız daha kolay kiraya verirsiniz.

Tarla işine hiç girismeyin il dışından ev almayın derim il disindan ev için o ilde tanıdığınız olması gerek illaki evle ilgilenen birisi gerek.

İşte şu son yazdığınız bile bu işi borç harçla çözemeyeceğinizi gösteriyor. Gerekirse sizin boğazınızdan keser yine verir. Sorun zihniyette.

İşte şu son yazdığınız bile bu işi borç harçla çözemeyeceğinizi gösteriyor. Gerekirse sizin boğazınızdan keser yine verir. Sorun zihniyette.
Evet. Ama gerekirse telefon açıp açık açık söyleyecegim kvye.Ortaya da maaş falan koymam. Nasıl bakarsa baksın eve.

100 bin tlmiz var yaklaşık. Hayatta yetmez.
Haklısınız il dışı ev sıkıntı. Ancak İzmire yakın illerden alabiliriz.
Tarla işine şehir dışından olursa girebilirim.

100 bin tlmiz var yaklaşık. Hayatta yetmez.
Haklısınız il dışı ev sıkıntı. Ancak İzmire yakın illerden alabiliriz.
Tarla işine şehir dışından olursa girebilirim.
TOKİ de peşinat yaparsanız yüksek peşinat olarak ödersiniz , o zaman aylık taksitlerinizin miktarıda düşüyor. Kiraya verince taksitleri ödeyecek duruma gelir o zaman.

TOKİ de peşinat yaparsanız yüksek peşinat olarak ödersiniz , o zaman aylık taksitlerinizin miktarıda düşüyor. Kiraya verince taksitleri ödeyecek duruma gelir o zaman.
Maalesef başvurular dün bitmiş. Ancak takipte olup başvuları takip edecegim. O zamana kadar peşinatımda artar.En azından ev sahibi olurum.

Evdeki yagi mı götürecekti kusura bakma ama eşinle ilgili tek bir umudum dahi kalmadı şu sözünden sonra, Allah yardım etsin ne diyeyim

Tamam dedi götürmeyecegim. Senden çekindigimden götürmüyorum dedi. Bana kalsa götürürüm nolacak dedi.
Çekinicek bi durum değil ki doğru olan bu diceksin. Evdeki eşya götürülmez mahremdir saygın olsun öncelikle git ailene ayrı al canım ne münasebet diceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…