- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bi ara yag sıkıntısı çıktı ya canım, benden korkusuna götüremedi tabi. Düşün artık durumun vahametiniEvdeki yagi mı götürecektikusura bakma ama eşinle ilgili tek bir umudum dahi kalmadı şu sözünden sonra, Allah yardım etsin ne diyeyim
Hahahahsinirlerim bozuldu evdeki yağı evin heryerine dökesim geldi
Ay bak aklıma geldi yinesinirlerim bozuldu evdeki yağı evin heryerine dökesim geldi
Ayy tabiki canım. Ayıp yani.Çekinicek bi durum değil ki doğru olan bu diceksin. Evdeki eşya götürülmez mahremdir saygın olsun öncelikle git ailene ayrı al canım ne münasebet diceksin.
Ya olsun ne alaka evdeki yağ gider mi , valla böyle adamların burnundan getirmek haktır, vur kırbacı bacım hak ediyorlarBi ara yag sıkıntısı çıktı ya canım, benden korkusuna götüremedi tabi. Düşün artık durumun vahametini
Bu arada buzdolabında 5 litre dondurma var. Ve taa geçen yıldan kaldı. Yemiyoruz. Al götür annenlere dedim. Yok götürmem sonra evdekini taşıyorsun dersin dedi
Ayy wpa fotoğraf nıye atıyor ki çok saçma.Ahh bu erkekler. İyiki önünü almışsın canım. Benimki yagı götürmeyi istıyordu. Bana kalsa götürürüm ama senden çekinceme götüremiyorum dedi.Ay bak aklıma geldi yineyeni evliyiz markete gitsek eşim ne alsa ailesinin whtasap grubuna atıyor, birgün yine eve geldik meyve almıştık galiba baktım yarısını başka poşete dolduruyor ailesine götürmek için, aldım attim poşeti bağırdım dedim bu evden bu şekilde bişey götüremezsin ha ille ailene jest yapacaksan bak market orda manav orda git al , daha da o oldu , yani böyle şeylerin önünü daha en baştan keseceksin , o gün bugündür ne evden bişey götürür habersiz ne de whatsap grubuna bişeyimizi atar ..
Saçmalık yani.Ya olsun ne alaka evdeki yağ gider mi , valla böyle adamların burnundan getirmek haktır, vur kırbacı bacım hak ediyorlar
Kız normal alışveriş işte salca yağ falan yaniAyy wpa fotoğraf nıye atıyor ki çok saçma.Ahh bu erkekler. İyiki önünü almışsın canım. Benimki yagı götürmeyi istıyordu. Bana kalsa götürürüm ama senden çekinceme götüremiyorum dedi.
Eşimde 2bin limitli kredi kartı var.sen onu bana ver, ben sana 1000 tl limitli kart verecegim dedim. Onu da mı elimden alacaksın dedipara konusunda aşırı sıkıyorum eşimi. Ama mecburum.
Ah bu erkekler ahhh. Bakın ben alışveriş yapabiliyorum diye mi attı neKız normal alışveriş işte salca yağ falan yaniailesine ne diye atıyorsa, heralde bakın büyüdüm evime gıda da alıyorum mu demek istedi ne bileyim daha çok yeni evliydik , öyle öyle düzeldi şükür...
Ah o whatsap grupları yüzünden az kavga etmedik , herşeyi ailesine ordan atardı , aikesi de olumsuz yorum yapınca biz birbirimize girerdikAh bu erkekler ahhh. Bakın ben alışveriş yapabiliyorum diye mi attı neay şu wp grupları ne gereksiz şeyler.
Ah ahh. O gruplardan çıkmak lazım işte.Vala bu da bizim sınavımız maalesef. Umarım sınav uzun sürmez.Ah o whatsap grupları yüzünden az kavga etmedik , herşeyi ailesine ordan atardı , aikesi de olumsuz yorum yapınca biz birbirimize girerdik
Ahaha bak benim de aklıma geldi eşime patronu çay vermiş 2 kutu birini annesine verdi diğeride bizdi. Zaman geçti çayı gördü diyorki biz içmiyoruz zaten götüreyim bunu. Dedim ne münasebet alla alla saçma saçma konuşma. Bir kere de evdeki sarımsağı götürcekti neymiş yemiyormuşuz. Sarımsak kafalılarAy bak aklıma geldi yineyeni evliyiz markete gitsek eşim ne alsa ailesinin whtasap grubuna atıyor, birgün yine eve geldik meyve almıştık galiba baktım yarısını başka poşete dolduruyor ailesine götürmek için, aldım attim poşeti bağırdım dedim bu evden bu şekilde bişey götüremezsin ha ille ailene jest yapacaksan bak market orda manav orda git al , daha da o oldu , yani böyle şeylerin önünü daha en baştan keseceksin , o gün bugündür ne evden bişey götürür habersiz ne de whatsap grubuna bişeyimizi atar ..
Ay güya ailelerine yaranacaklar, cnm sakın evdeki biseyi götürmesine izin verme..Ahaha bak benim de aklıma geldi eşime patronu çay vermiş 2 kutu birini annesine verdi diğeride bizdi. Zaman geçti çayı gördü diyorki biz içmiyoruz zaten götüreyim bunu. Dedim ne münasebet alla alla saçma saçma konuşma. Bir kere de evdeki sarımsağı götürcekti neymiş yemiyormuşuz. Sarımsak kafalılar
Bem grupta yokum şükürAh ahh. O gruplardan çıkmak lazım işte.Vala bu da bizim sınavımız maalesef. Umarım sınav uzun sürmez.
Bunu diyen kendi aileniz bile olsa kaçın. Bunlar gelen her kuruşu yemeyi sever. Şu dünyada tek bir dikili taşları olmaz varsa da tesadüfen olmuşturSiz biz yok hepimiz bir aileyiz diyorlar.
Kıtlıkta olmadığımız sürece hayırAy güya ailelerine yaranacaklar, cnm sakın evdeki biseyi götürmesine izin verme..
Tokiye girmeye kesin karar verdim.Umarım çıkar.Zaten ödemeye 3 sene sonra başlıyormuşuz.Bunu diyen kendi aileniz bile olsa kaçın. Bunlar gelen her kuruşu yemeyi sever. Şu dünyada tek bir dikili taşları olmaz varsa da tesadüfen olmuştur
Konu sahibi, doğru yoldasınız bir yerlere yatırım yapın yoksa kocanız, ailesine yedirecek.
Tabiki vermem. Zaten korkusuna götüremiyorKıtlıkta olmadığımız sürece hayır
Bu 3 senede ödeme yapmayacaksanız kredi çekin altın alın dursun kenarda toki ödemeleri başlayınca ona dönersiniz.Tokiye girmeye kesin karar verdim.Umarım çıkar.Zaten ödemeye 3 sene sonra başlıyormuşuz.
Bunu diyenler, kaynım ve eşim için, onlar kardeş, sen ben olmaz diyor.
En azından eşim toki ve kirayı ödeyince parası kalmaz elinde
Kredi oranları çok yüksek. Aslında faiz az olsa almayı düşündük. Seneye 2bini görür gram altın diyorlar.Geçen ay 900 civarına aldıgım gram 1080 TL olmuş.Bu 3 senede ödeme yapmayacaksanız kredi çekin altın alın dursun kenarda toki ödemeleri başlayınca ona dönersiniz.
Çok kurnazlar hemde şark kurnazı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?