Cevap: Bitiyor. Ama yerini yenileri geliyor.Arkadaşlar 4 yıllık evliyiz..
Eşim nişanlılık döneminde ev aldı ve bir hayli borçlandı.. Baya kapadık azalttık ama hala var altın borcu filan ve çok bıktım artık ne zaman bitecek diye eşimin maaşı iyi ama sürekli borca gidiyor bizde ucu ucuna geçiniyoruz ben çalışamam çünkü oğlum var küçük bakacak kimsem yok..
Sorum şu bu borçlar bitiyor mu sizde bu yollardan geçtiniz ve sonunda rahatladınız mı
3 yaşındaÇocuğunuz kaç yaşında? Eğer kreşe verebilirseniz kreşe verin, sizde çalışın. Hayat standartlarınız yükselir, borçları daha çabuk bitirirsiniz.
Yok bizim altınlar mecbur bozuldu eşim halasından da aldıAltin borcu dugunde size takilan altinmi?
Sonucta ev alinmis bosa gitmiyor.
Eşim iyi alıyor çok şükür ama ev kredisi biraz yüksek bende diyorum keşke almasaydın diyorum bitecek sabır et diyor ama insan bunalıyor artıkŞu dönem çocuk istegi geldi ama araba aldık, kredi borcumuz var.. üstelik yeni işe girdim birikim yapmak istiyorum. Yani öyle hem evim olsun hem sadece kocam çalışsın hem çocuk yapayım hem de borcum olmasın olmuyor maalesef eğer bir taraf üst düzey maaş almıyorsa.
Borç bitmesine biter de biraz da öngörülü olmak lazım.
çok doğru evlenir evlenmez araba aldık onun borcunu kapadık e hadi faizler düştü evde alalım dedik şimdi ev kredisi ödüyüruzBorçlanmayınca mal sahibi olunmuyor deyip borç bitince bir daha borçlanıyorsunuz...
Evet çok şükür ama hala borcumuz varBu süreçte ev sahibi olmuşsunuz en azından olaya bu tarafından bakın.Geçinemiyorsanız satacak birşeyiniz var en azından
yani dugun/ ev yapmak icin ödunc alinan borclarmi, sey demek istiyorum sonucta size harcanmisYok bizim altınlar mecbur bozuldu eşim halasından da aldı
bizde cocuk istiyoruz ama ben ise girene kadar bekliyoruz, ekonomimiz dahada bir kuvvetli olsun diye, hepsi ayni anda olmuyor gercektenŞu dönem çocuk istegi geldi ama araba aldık, kredi borcumuz var.. üstelik yeni işe girdim birikim yapmak istiyorum. Yani öyle hem evim olsun hem sadece kocam çalışsın hem çocuk yapayım hem de borcum olmasın olmuyor maalesef eğer bir taraf üst düzey maaş almıyorsa.
Borç bitmesine biter de biraz da öngörülü olmak lazım.
Ev kredisi kaç senelik çektinizçok doğru evlenir evlenmez araba aldık onun borcunu kapadık e hadi faizler düştü evde alalım dedik şimdi ev kredisi ödüyüruzbakalım bi sonraki hamle ne olacak...
Gerçekten biraz böyle oldu çok şükür kapadık baya ama çok strese filan girdik o ara birde çocuk oldu işten çıktım filan yine iyiyiz ama var halaBorcu borçla kapatırsanız borç bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?