- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evet eli ayağı tutan insanın birilerinden ağlaya ağlaya para beklemesi dilenci usulü olmuyor mu.Sadece aileden beklenti icine girmek hos degil demediniz.dilenci gibi dediniz...konuyu saptirmayin daha fazla.siz destege akla ihtiyaci olan birine zor durumdayken dilenci dersiniz brnde size terbiyesiz derim.uzatmayalim daha fazla yeterince sikimtim var bana yetiyor
Evet eli ayağı tutan insanın birilerinden ağlaya ağlaya para beklemesi dilenci usulü olmuyor mu.
Çalıştığım is yerinde 65 yaşında bi teyze var her sabah paspas yapıyor aksama kadar.
Buz gibi soğukta. Kızı da geçen gün geldi kıkırdak bi şekilde evde canı sıkılmış da hanımefendi nin. Her işi yapamazmis.
Aklıma o geldi nedense.
Neyse ya size boşuna laf anlatıyor um burada..
Iyi gunler.. beddua yi da aynen size ediyorum.
Insallah 100 katini yasayin. .
hmm ok, ben 2 düğün diyince adamakıllı bişey sandım.Canim bak iki dugune toplam srkiz bin gitti.ama bizi inan bu borclar sikmiyor.odemelere ragmen geciniyoruz.evdeki hesap carsiya uymadi.ben gecen yil atanirim saniyordum ama olmadi.bu uuuzden rahattim.ama askerlik olayi bizi cikmaza soktu.israrla iki dugune takilmis herkes..keske tek sikintimiz o olsaydi
Bedduamin arkasindayim.keza uc yil boyunca ozel okullarda calistim neler yasadim gordum.evliligimi yssamadan kpss maratonuna girdim isimi ve yasadgim sehri birakarak.gecen yil olmadi.bu yil yine cabaliyorum.pes etmedim.ailelerden medet ummuyorum.su zor gunlerde destekti beklentim inanin.aile onlar..en zor gunde inanin borc aliriz onlardan.yani bisey verseler bile.ama sormuyolar ki bile.biz bu kadar sikintidayken umurlarinda olmamasi sormamalari bile gunah inanin.biz art niyetli degiliz.zamaninda onlarin borclarinida kapatti esim..ama siz neler yasayip yasamadimi bilmeden yargiladiniz.Evet eli ayağı tutan insanın birilerinden ağlaya ağlaya para beklemesi dilenci usulü olmuyor mu.
Çalıştığım is yerinde 65 yaşında bi teyze var her sabah paspas yapıyor aksama kadar.
Buz gibi soğukta. Kızı da geçen gün geldi kıkırdak bi şekilde evde canı sıkılmış da hanımefendi nin. Her işi yapamazmis.
Aklıma o geldi nedense.
Neyse ya size boşuna laf anlatıyor um burada..
Iyi gunler.. beddua yi da aynen size ediyorum.
Insallah 100 katini yasayin. .
Vallahi yazmak basit mi değil mi onu bilmeyecegim ama bahane bulmak ve herkesten bişeyler ummak size göre son derece basit olmalı. .
Neyse daha fazla muhatap olmayacağım. .çalışmak isteyen her türlü çalışır.
Geline kalk oyna demişler yerim dar demiş. Yer acmis lar bu sefer de yenim dar demiş. . O hesap sizinki de..
Bildiğiniz yolda dilenci usulü birilerinden biseyler beklemeye devam edin, belli ki sizi mutlu eden hayat bu.....
Siz ne yaptığınızı saniyorsunuz ya? Her konuda boylesiniz. Ne oluyor? Calismayan kadinlara gareziniz nedir? Ayip oluyor ama. Siz baslattiniz ve lütfen devam da ettirmeyin, cok ayip konuşuyorsunuz. Insanlarin maddi durumlarina nasıl böyle assagilayarak bakarsiniz? Siz böyle konularda cok buyuk konuşuyorsunuz haberiniz olsun...
Büyük konuştuğumu düşünmüyorum eli ayağı tutan insan çalışmali diye düşünüyorumSiz ne yaptığınızı saniyorsunuz ya? Her konuda boylesiniz. Ne oluyor? Calismayan kadinlara gareziniz nedir? Ayip oluyor ama. Siz baslattiniz ve lütfen devam da ettirmeyin, cok ayip konuşuyorsunuz. Insanlarin maddi durumlarina nasıl böyle assagilayarak bakarsiniz? Siz böyle konularda cok buyuk konuşuyorsunuz haberiniz olsun...
Benim bişeyi sabote ettiğim yok.Kendisinin de konusu var halbuki çalışmayı bırakmakla ilgili... Hıncı var belliki ama her konuyu böyle sabote etmesi sıktı
Hangi gezegen geri gidiyorsa artikHer topikte bir gerginlik var şaka gibi.
He canım he heBedduamin arkasindayim.keza uc yil boyunca ozel okullarda calistim neler yasadim gordum.evliligimi yssamadan kpss maratonuna girdim isimi ve yasadgim sehri birakarak.gecen yil olmadi.bu yil yine cabaliyorum.pes etmedim.ailelerden medet ummuyorum.su zor gunlerde destekti beklentim inanin.aile onlar..en zor gunde inanin borc aliriz onlardan.yani bisey verseler bile.ama sormuyolar ki bile.biz bu kadar sikintidayken umurlarinda olmamasi sormamalari bile gunah inanin.biz art niyetli degiliz.zamaninda onlarin borclarinida kapatti esim..ama siz neler yasayip yasamadimi bilmeden yargiladiniz.
Insallah sizde sikintiya dusersiniz ve kimseden destek gormemenin zor zamanlarda yalnuz kslmamanin acisini yasarsiniz insallah...
aynen aynen bence de..Kendisinin de konusu var halbuki çalışmayı bırakmakla ilgili... Hıncı var belliki ama her konuyu böyle sabote etmesi sıktı
Sizin dusunceniz baskasini-baskalarinj kırıp incitiyorsa bence ilgilendirir. ..Büyük konuştuğumu düşünmüyorum eli ayağı tutan insan çalışmali diye düşünüyorum ve kimseyi ilgilendirmez benim düşüncem. .
Ya ben burada konu sahibini ph pohlamak zorunda hıssetmedım kendimi.aynen aynen bence de..
Sizin dusunceniz baskasini-baskalarinj kırıp incitiyorsa bence ilgilendirir. ..
Benim bişeyi sabote ettiğim yok.
Taraf tutmayı bırakıp bi adam akıllı okuyun ama nerde...
Ay yeter ya sıktı niz vallahi .
Yatın evinizde . Bana neyse sanki.
Hangi gezegen geri gidiyorsa artikMars mi acaba Herkes gergin.
Bosverin.konu sahibinin yarasi var anladim ben.miletin calismamasina takmis.kendi adima ileriyi dusundugum icin devlete girmbilmek adina sinava hazirlaniyorum daha rrahata ermek icin.suan is bulmam ne kalici olacak.ne hakettigim maasi verecrek nede evime zaman ayirmami saglayacak.aynen aynen bence de..
Sizin dusunceniz baskasini-baskalarinj kırıp incitiyorsa bence ilgilendirir. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?