4 bin tl sadece borç, aylardır kredi kartına ödediği paralarla birleştirsen 10 bin tl yı buluyor, evet para kazanıyoruz ama bir arabamız bile yok. bizim gibi olanların evleri var. ben oğluma üzülüyorum, ona iyi bir gelecek sağlamak için çalışıp, parayı eşimin oyun sitelerine kaptırmışım.
söyleyebılecegım tek sey ; kararınızdan asla vazgecmeyın !
öyle umuyorum.
bu saatten sonra düşündüğüm tek şey oğlum. kendi memleketime giderim, annemin alt katına taşınırım, oğluma o bakar, ben de çalışırım. kısa süre sonra kendi evimi alabilirim. orda kira derdim olmaz, fatura derdim bu kadar olmaz. kazandığım paranın büyük çoğunluğunu biriktirebilirim.
bu olaylar eşime karşı sevgimi de saygımı da bitirdi. devam etmeye kalksam bile nasıl olur bilmiyorum. yanlız şu gerçek ki yaza kadar aynı evde yaşamaya mahkumuz.
öyle umuyorum.
bu saatten sonra düşündüğüm tek şey oğlum. kendi memleketime giderim, annemin alt katına taşınırım, oğluma o bakar, ben de çalışırım. kısa süre sonra kendi evimi alabilirim. orda kira derdim olmaz, fatura derdim bu kadar olmaz. kazandığım paranın büyük çoğunluğunu biriktirebilirim.
bu olaylar eşime karşı sevgimi de saygımı da bitirdi. devam etmeye kalksam bile nasıl olur bilmiyorum. yanlız şu gerçek ki yaza kadar aynı evde yaşamaya mahkumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?