- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bende sizin giib düşündüm başka türlü işin içinden çıkamayacak gibiyim gerçekten ;(Şu anki ödemeniz zaten çekmeyi düşündüğünüz kredi ödemesinden epey fazla. Tek kredi yapıp daha az miktarda ödemek çok daha makul ama bu kadar farklı bankalara borcu olan birine kredi çıkar mı bilemedim
Öyle bi şey yapmak asla istemem inşallah son hatam olur daBirleştir zorunlu ama yarin öbür gün 2. bi kredi çekip heriflerin karnını doyuracaksan hiç bulasma.
Bence verirlerse oylesi daha mantikli diger bankalardan erken odediginden faizde silinir. Hem elli yere donmessin bukadar borc tipratir adami. Borc bitincede kartlarinizi iptal ettirin bence herkes kredi karti kullanmamali ve banka ile isj olmamali sizde onlardan birisinizBenim bir bankaya aylık 1960 TL aylık kredi ödemem var ,erken kapatma tutarı 38000 oluyor , bir banka 10500 ek hesap ve 4000 kredi kartı borcum var , bir bankaya da ek hesap borcum var 30 bin küsur kadar ve bir de kredi kartı borcum var oda 16000 bin bide aynı bankaya aylık 1200 TL kredi ödemem var , ek hesap ve kredilerim aylık ödemesi 7.300 TL oluyor ,ben tek bankadan 36 ay vadeli kredi çeksem yani bi 60 bin TL kadar diğer bankalardaki borcumu kapatsam aylık 2500 taksitle ödemek mantıklı olur mu yoksa hiç bulaşmasam mı ? ;( gerçekten kafayı yiyorum
İnşallah o şekilde yapmak çok isterim ancak daha da kötü olur mu diye düşünüyorumBence mantıklı ancak ayda 7500 odeyebildiyseniz 2500 değilde 3000 ya da 4000 TL ödeyerek daha kısa vadede bitirin
60 bine 36 ay cekemiyorsunuz yalnızBenim bir bankaya aylık 1960 TL aylık kredi ödemem var ,erken kapatma tutarı 38000 oluyor , bir banka 10500 ek hesap ve 4000 kredi kartı borcum var , bir bankaya da ek hesap borcum var 30 bin küsur kadar ve bir de kredi kartı borcum var oda 16000 bin bide aynı bankaya aylık 1200 TL kredi ödemem var , ek hesap ve kredilerim aylık ödemesi 7.300 TL oluyor ,ben tek bankadan 36 ay vadeli kredi çeksem yani bi 60 bin TL kadar diğer bankalardaki borcumu kapatsam aylık 2500 taksitle ödemek mantıklı olur mu yoksa hiç bulaşmasam mı ? ;( gerçekten kafayı yiyorum
Niye olsun kiİnşallah o şekilde yapmak çok isterim ancak daha da kötü olur mu diye düşünüyorum
Sakın bulaşma. Kredi kartını ödeyince tekrar ordan yemeye baslayacaksın. Bilmem kaç katına çıkacak. Borcu borcla iflas edenler kapatırBenim bir bankaya aylık 1960 TL aylık kredi ödemem var ,erken kapatma tutarı 38000 oluyor , bir banka 10500 ek hesap ve 4000 kredi kartı borcum var , bir bankaya da ek hesap borcum var 30 bin küsur kadar ve bir de kredi kartı borcum var oda 16000 bin bide aynı bankaya aylık 1200 TL kredi ödemem var , ek hesap ve kredilerim aylık ödemesi 7.300 TL oluyor ,ben tek bankadan 36 ay vadeli kredi çeksem yani bi 60 bin TL kadar diğer bankalardaki borcumu kapatsam aylık 2500 taksitle ödemek mantıklı olur mu yoksa hiç bulaşmasam mı ? ;( gerçekten kafayı yiyorum
O zamandan. Bu zamana ödeyerek bu kadar kaldı toplamda 130 bin küsür var bunun 90 bini sanırım dışarıdaki bankalaraZorunlu sen 140 bin demiştin borcuna, 60.000 kredi yetecek mi? Ben mi anlamadım.
İnanın bu kadar borcu nasıl yaptım anlamadım aldığım elimde avucumda hiç biBu kadar borcu alışveriş vs için yaptıysanız alışkanlığınızı değiştirmeden o işlere kalkışmayın. Kredi kartının borcunu kapatınca başka kart çıkarıp bu sefer borcu büyütürsünüz.
O zamandan. Bu zamana ödeyerek bu kadar kaldı toplamda 130 bin küsür var bunun 90 bini sanırım dışarıdaki bankalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?