Bence siz de tasarrufu bırakın demmekki parası var harcıyor.
Bizimde bir çok borcumuz var ben eşimin harcamasına göre harcarim mesela geçen çok sinirlendim hiç yapmayacağım birseydi belki de o sinirle gidip 700 liralık pardesü aldım pişman mıyım hayır değilim çünkü beni sinir etmişti normalde olsa sinirli olmasaydim hayatta o parayı vermezdim ama oda anladı biraz sanırım inş en azından
Biz bayanlar kendimizden odun verdik ve kimse bize madalya takmıyor anlayacağın
Bazen diyorum ben niye tasarrufu yapıyorum diye de sonra vicdanım el vermiyo almıyorum almıyorum bişey. Asıl mevzu da o değil zaten anlamsız tripleri herşeyin patlamasını bende yaşaması dışarda güler arkadaşlarına eve gelince surat mahkeme duvarı bı hoşnutsuzluk halı falan
Nasıl yaniVallahi siz de tasarruf yapmayın
Günü gelince ne var yapmasaydin oluyor bütün fedakarlıklar
Ayrica dışarilarda bu kadar çok parayı yemesi size karşı bu kadar sinirli olması başka seyler akla getiriyor
Burna hiç hoş kokular gelmiyor
Sorardım eskiden ne yaptığını ama kendisi hesap vermezmis o yüzden hiç söylemedi bende sormuyorum artık ne kadar kazanıyor nereye harcıyor zaten malı mülkü parası konusunda hep tekil davranır borcumuz demez borcum der şu kadar paramız demez şu kadar param var der ya da gelecekte şunları yapicam şöyle evim arabam olacak derSimdi esitlik filan diyecekler ama bir tasaruf yapilmasi gerekiyorsa erkek yapmali bunu. Esiniz iyi kazaniyor diye midir nedir sizi eş yerine koymuyor bile niye ugrasiyorsunuz ki? O kadar paradan bit kadar kisisel harcama yapiyorsunuz geri kalan meydanda yok ve bunu bile bilmiyorsunuz.
Haklısınız teşekkür ederimSiz ne kadar vicdan yaparsanız yapın birikim yapmak için geleceğimiz için kendinizden nekadar feragat ederseniz edin . Gün geliyor adi yapmasaydin oluyor eşime söylüyorum mesela düğün zamanımızda seni bunalmak istemedim en minimumunu seçtim diye alsaydın ne yapayım diyor . Yani bırakın akışına naparsa yapsın sizde birikim yapacaksanız şahsi yapın
Haklısınız teşekkür ederimBen biraz etkiye tepki muhabbetini seviyorum öyle yapana yapacaksın yani
Sanırım öyle ve bende iyice yoruldum bu durumdanEkonomi herhalde ruhsal dengesini de bozmuş . Ticaretle uğraşanlarda oluyor öyle bazen ve eşinizin Sektörü çok alavere dalavereci bir sektör
Yi de para kazanıyorlar şayet brn olsam ilerisini de düşünmeye ikna ederdimSanırım öyle ve bende iyice yoruldum bu durumdan
Sanırım bnm bu adamla denemediğim hiç bir yöntem kalmadı baska problelerde var daha önce konu açmıştm yibe. Eleştirince yine kötü oluyorum o yüzden genelde karışmıyorum hiç biseyine artıkBaktın seni bozuyor sende onu boz adam huy haline getirmiş seni eleştirmeyi
Seninde morele ihtiyacın var
erkek kısmı paraya endeksliSanırım bnm bu adamla denemediğim hiç bir yöntem kalmadı baska problelerde var daha önce konu açmıştm yibe. Eleştirince yine kötü oluyorum o yüzden genelde karışmıyorum hiç biseyine artık
Yani bu kadar parayı nerede yiyorNasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?