• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçsuz evlenmek olmazmış..

Benim babamın değil kendi arabam olduğu halde eşim kabul etmemişti. Kuzeninin arabası gelin arabası olmuştu.
Ev olayını bilemedim bize teklif eden olmadı :KK48: ikisini de kabul eder birini kiraya verirdim herhalde :KK48:
Onu bi arkadaş daha yazmıştı ama onuda ben kabul edemem birisi versin kafi :KK70:

Bizimde evlendigimizde hiç borcumuz yoktu ,eşim gunduz işine gitti aksamlarida ek ise gitti keza bende öyle deli gibi çalışıyordum nisanliniz gereksiz şeylere gurur yapıyor sırf millete herşeyi kendi yaptı dedirtmek için... Sizin babanıza artık babası sayılır 50-60 milyar borçsuz mis gibi ev varken millet ne der diyor garip geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bende ikna etmeye çalıştım ama benide anla kabul edemem dedi sağolun hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Biz borçsuz evlendik. Buradan ve çevremden gördüğüm borçlu evlenenler fazlaca yıpranıyor

Ailelerimizden hic destek almadan borcsuz evlendik. Ne kim ne aldi ne verdi derdimiz oldu ne de taki toka sorunumuz. Siddetle tavsiye ediyorum butun evleneceklere, 3 yil gec evlensinler ama kimseye minnet etmesinler.
Haklısınız aslında şuan herşeyi nişanlım yapıcak olsa bile ailesinin verdiği bi ev olmuş olcak bilmiyorum kafam karışık zormuş maddi işler

Maddi sıkıntı bi iki üç yıl çekilir de manevi sıkıntıyı ne yapacaksın bilmem

30 bin ev tadilatı
ev döşenecek 40bin dese
dugun gelinlik damatlik vs oohoo 10 bin de

ne kadar az masraf o kadar iyi

biz şükür borcsuz evlendik. ben yemedim icmedim para birktirdim. esimde öyle yapmış. taki felan da istemedim. ne yaptilarsa o

kisa sure icinde babam hastalandı. borc olsaydı ona yardim edemezdik. bunun hastalığı var.

Babanizin size verecegi evi kiraya verin en azindan bir katkisi olur ikinize..

Ailelerimiz biraz destek olsa da çoğu şeyi kendimiz aldık 6 ayda borcunu bitirdik. Ama imkanınız varsa borçsuz evlenmek en iyisi tabi. Bizim gelirimiz iyidi çabuk ödedik ama borçsuz olsak ne güzel başka şeyler yapardık o taksitlerin yerine.

Önceki konunda sana hırpalanacaksın demiştim, şimdiyse içimden bir ses sen alt edersin bu adamı diyor :)

="homeostas, post: 44859356, member: 520347"]Manevi sıkıntım yok çok şükür,Allah kimseyide düşürmesin
Amin. Ben ille şu an için demedim zaten. Sadece senin erkek arkadaşın bana yüksek egolu, erkekliği içselleştirememiş bir de gözü dışarda geliyor. Allah mutlu etsin borç bir şekilde ödeniyor. Biz iki sene ödedik ben de çalışmıyordum p zaman daha.

Evin neresine 30bin tadilat yapilacak, yani dort duvariniz olsa icini dayat dosersiniz yetmiuor muymus?

Back
X