- 22 Mart 2014
- 467
- 289
- 33
- Konu Sahibi homesweethome3
Ya evet sizde dogru soyluyosunuz tabi sizin soylediginizde dogru. Ana bu dugun dernek isleri bi kere oluyo insan en guzeli olsun istiyo. Bizde kendi arabamizi yaptik ben oyle istedim bizim arabamizda guzeldi ama yakin samimi cevrelerimizde daha guzel arabalar vardi ben istemedim bende gururluyumdur ama sonra evlenen kuzenlerime arkadaslarima baktim cok degisik arabalar kiralamislar ve fotoraflarda o kadar guzel gorunuyoduki ah keske bizde boyle araba kiralasaydik dedim bi kere yapiliyo geri donusu yoj insan en guzelini istiyo. Durum yoksa tabiki gereksiz ama durum el veriyosa her insanin istegi tabi en iyisi olsun ama sart mi degil tabiki.Yani gelin arabasını ben konu sahibi eşinin gururunu göstermek için yazdı sandım da siz de daha iyi diye babanın arabasına binilsin diyorsunuz
Araba olmasa binilir ama araba varken kızın babasının arabasına sırf daha pahalı diye neden binsinler
Araba kiralasınlar bari
Evlenirken bizim arabamız yoktu babamın vardı ama düğün başka şehirde idi eşimin Abi'sinin de vardı o aynı şehirde idi
Kimseye bize araba olun demek aklımıza gelmedi gittik kiraladık araba sürdü bir tanıdık tamam hatta babam kimin diye sordu kiralık dedim de çay dedi kimseye muhtaç olmadan her işimizi yaptık diye