12 Yıllık evliyim hala borc oduyoruz..bu borclar bitmezmi ...gerci ev borcu odedik..2 odalıda olsa kucuk şirin bir evim oldu...şimdi ikinci cocuguma hamileyim haliyle daha buyuk bir eve ihtiyacım olcak ama borclanmak istemiyorum artık........bazıları hayata dahamı kolay baslıyor...arkladaslarıma bakıyorum ya kendi aileleri ya eslerinin aileleri ev veriyor..maddi yardımda bulunuyor..biz herşeyi ama herşeyi kendimizevlendik evleneli alıyoruz...mobilya alıyorum halısını alana kadar mobilya eskiyor...ama genede benden sagılara bakıp sukretmem gerektini biliyoruz...nefis işte hep daha iyisini istiyor...
haline sükret ev almisin esyalar aliyorsun daha beterleri varrrrr
bundan 25 yil önce esimle evledigimdee kayinvalidemgil ev aldi üstüne 3 kat ev yaptirdilar ve dügün icin esime kredi cektirdiler
aradan yillar gecti kayin babam ev benim deyil sizin diyen adam tapuyu kendi üstüne cikardi ev kayin babamin borc bizim olduuuuuu
esimin üstüne yillar gecince ögrendim altiyüzbin mark cekmislerrrr elimizde hic bir sey yokk esekgibi onu ödedik simdi kim borclu düsün
kayin baban simdi bu evi hicccc faydasi olmayan 4 kardes arasinda bölüstürüyorrr
Öfkeni taa burdan hissettim arkadaşımNe kp ler var yaaaa yuhhhhhh diyeceğim kusura bakma Allah yardımcın olsun.
haline sükret ev almisin esyalar aliyorsun daha beterleri varrrrr
bundan 25 yil önce esimle evledigimdee kayinvalidemgil ev aldi üstüne 3 kat ev yaptirdilar ve dügün icin esime kredi cektirdiler
aradan yillar gecti kayin babam ev benim deyil sizin diyen adam tapuyu kendi üstüne cikardi ev kayin babamin borc bizim olduuuuuu
esimin üstüne yillar gecince ögrendim altiyüzbin mark cekmislerrrr elimizde hic bir sey yokk esekgibi onu ödedik simdi kim borclu düsün
kayin baban simdi bu evi hicccc faydasi olmayan 4 kardes arasinda bölüstürüyorrr
kayin validem oglunu tenbihlemis elin kizi borctan ne anlar söyleme demis ben 10 yillik evli 3 cocuk anesiyken ögrendim bu borcuu
cok kavgalar oldu esim cocuklarim agir basti borcu ne siz sorun ne ben söyleyim bazen böyle anlar olunca aklima geldikce deliriyorumm
nasil rahat uyuyabiliyormu aceba boyle haksizlik yapinca
benim esimle kp daire aldilar kirediyle 8 yil odedik beraber
Sonra biz baska Ev alip cikmak istedik odedigimiz paralari vermediler
kv kirada oturdugunuza sayin dedi esimin kucuk kardesine bedavadan devredildi
180 bin euro degerindeki Ev allahima havale ettimaglayanin mali gulene yaramiyor
nasil rahat uyuyabiliyormu aceba boyle haksizlik yapinca
benim esimle kp daire aldilar kirediyle 8 yil odedik beraber
Sonra biz baska Ev alip cikmak istedik odedigimiz paralari vermediler
kv kirada oturdugunuza sayin dedi esimin kucuk kardesine bedavadan devredildi
180 bin euro degerindeki Ev allahima havale ettimaglayanin mali gulene yaramiyor
aglayanin mali isallah gülena hayretmezzz
benim cocuklarimin hakkini yediler esime dedim kardeslerini cagir baban hayatayken konusalim
esim diyor mal icin anne babami kirilir iki günlük dünya kardeslerimi binlerce ev icin degismemmm
benim cocuklarimin hakki benim hakkimmm offff offfffffffff
Yatacak yerleri yok bunların..bi pessss de sizinkilere
12 Yıllık evliyim hala borc oduyoruz..bu borclar bitmezmi ...gerci ev borcu odedik..2 odalıda olsa kucuk şirin bir evim oldu...şimdi ikinci cocuguma hamileyim haliyle daha buyuk bir eve ihtiyacım olcak ama borclanmak istemiyorum artık........bazıları hayata dahamı kolay baslıyor...arkladaslarıma bakıyorum ya kendi aileleri ya eslerinin aileleri ev veriyor..maddi yardımda bulunuyor..biz herşeyi ama herşeyi kendimizevlendik evleneli alıyoruz...mobilya alıyorum halısını alana kadar mobilya eskiyor...ama genede benden sagılara bakıp sukretmem gerektini biliyoruz...nefis işte hep daha iyisini istiyor...
Oyle canim hacca gittiler helallik bile alamadilar bizden ne oldu
evi Alan oglulari ve gelini gelmeyin evime dedi kovdu
Ben Yine uzuluyorum ama ettiklerinide biciyorlar diyorum .
Oyle canim hacca gittiler helallik bile alamadilar bizden ne oldu
evi Alan oglulari ve gelini gelmeyin evime dedi kovdu
Ben Yine uzuluyorum ama ettiklerinide biciyorlar diyorum .
İyi niyetlisin arkadaşım.."alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste" ne doğru demişler.
böyle insanlari anlamiyorum seven sayan gelini deyil kovan kiran oglanlari veya gelini niye tutarlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?