- 30 Aralık 2009
- 23.472
- 93.376
- 1.123
Araba aldık birikimimiz vardı onu kullandık ama üstünü tamamlamak için 4.000 TL işyerinden aldım..patroncuguma borcum var :)) Bu borcu ben ödeyeceğim.
Eşiminde araba alırken yaklaşık 2000 tl civarında masrafı oldu..Toplam sanırım 6.000 TL borcumuz var..
Ben maaşımdan 500 tl kestireceğim her ay 8 ay ediyor aboooww :))
Onun haricinde borcumuz yok ama masrafımız çok
( Ev kira İstanbul'da yaşıyoruz..Eee şimdi birde arabanın masrafları var..Kızın kreş masrafı..
Elektrik
su
d.gaz
internet
telefon
cebe harçlık
giyim
Mutfak
telefon
yarın tatile çıkıyoruz aha birde bunun masrafı eklendi üstüne...
Bu arada borcum var diyenler üzülmesin..Bundan 3 sene öncesine kadar ciddi bir borc ödedik biz eşimle...Ayaktayız çok şükür...Evlendik evleneli baya bir meblag ödemişiz neredeyse bir ev parası :)) Çocuk olunca masraflar artıyor tabi..ALLAH hepimize ödeme kolaylığı versin hatunlar
Eşiminde araba alırken yaklaşık 2000 tl civarında masrafı oldu..Toplam sanırım 6.000 TL borcumuz var..
Ben maaşımdan 500 tl kestireceğim her ay 8 ay ediyor aboooww :))
Onun haricinde borcumuz yok ama masrafımız çok

Elektrik
su
d.gaz
internet
telefon
cebe harçlık
giyim
Mutfak
telefon
yarın tatile çıkıyoruz aha birde bunun masrafı eklendi üstüne...

Bu arada borcum var diyenler üzülmesin..Bundan 3 sene öncesine kadar ciddi bir borc ödedik biz eşimle...Ayaktayız çok şükür...Evlendik evleneli baya bir meblag ödemişiz neredeyse bir ev parası :)) Çocuk olunca masraflar artıyor tabi..ALLAH hepimize ödeme kolaylığı versin hatunlar