- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 33
- Konu Sahibi Qumru_hanne
Herkese iyi akşamlar genelde giriş yapmasamda sürekli bdv takip edenlerdenim bu konu hakkinda bilginiz varsa paylasmanizi istiyorum sevgili kk üyeleri. kendimden bahsedecek olursam bes senelik evli bir kizim kizim suan da hamileyim gecenlerde bir arkadaşim gonderdi bu tür hastaligin oldugunu ve okuyunca gercekten kendimi gördüm tedavisi zor bi hastalik surekli boşlukta hissetme kimlik kargaşası ani degisen duygular bi iyi bi kötü olma gibi kendimi suan cok kötü hissediyorum surekli bi bosluktayim hep sevgiye ilgiye açım ve bu bana hata yapmama sebep oluyor hata yaptiktan sonra da tekrar pismanlik duyup kendime resmen eziyet ediyorum ilgisiz sorumluluk bilmeyen bir esim var surekli bosanmak istedim çünkü kendimi özgür hissetmiyorum evlilik kadini degilim bu esimden kaynaklanan bir durum diye düşünmüyorum ic sıkıntısı çekip günlerim yorgun stresli daha cok ilerlerse aglama krizlerine donusebiliyor bosanamamin sebebi ailem yanimda degil tedavi ol diyenler icinde şunu söyleye bilirim suan hamileyim hap kullanamam ayrica iyi bir terapisti bulmam munkun degil yaşadığım yer küçük bir şehir lutfen dusuncelerinizi yazip ona gore bir çıkış kapısı bulabilir umudu icerisindeyim simdiden teşekkür ederim yazanlar icin ayrica sunuda ekleyim bu hastalığı olanlarin intihar düşüncesi ve cinsellikte de evli oldugum icin gecelik ilişkiler yaşıyor mus demeyelim de tutarsizlik larin olduğunu belirtmek istedim.tekraren iyi akşamlar