bornova mini buluşma....

nazarboncugum

naz kızım hoşgeldin......
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
10.682
4
206
41
Denizli
bir aksilik çıkmazsa 07.09.2009 pazartesi saat 13,00 de desibel ablam ile
mini bir buluşma yapıcaz bornovada

gelmek isteyen varsa buyursun gelsin arkadaşlar.........

yer : saat 13:00 te bornova büyükpark postane nin alt sokağında portakal cafe'de

Son düzenleme:
Serapcım ben gelmeyi çok isterim ama Karşıyakadayım biliyorsun Egeyle gelebilirsek inşallah çok güzel olur:)

hadi bakalım kimler katılacakhihoyyyt
ramazan olmasa düşünürdüm ama ramzanda çok çok zorr..

eltim bu pazar bizde senle izmirde buluşalım :roflol::roflol:
buluştuk diye fotoğrafları çeker koyarmışız:roflol::roflol:
buluşmamı... buluşma...kaydirigubbakcemile3

kibelem kız kardelenle biz eltiyiz ayolzemuszemus
cümle alem duydu sen nerelerdesin bacım..

selamlar...boncuğum topik açmış sağolsun...pazartesi yani 7.eylül olabilir mi? ben o gün bornovada olacam...yeri belirlerseniz buraya yazın arkadaşlar...ona göre geleyim...:))

selamlar...boncuğum topik açmış sağolsun...pazartesi yani 7.eylül olabilir mi? ben o gün bornovada olacam...yeri belirlerseniz buraya yazın arkadaşlar...ona göre geleyim...:))

ablacım zaten senden cevap bekliyordum gün için pazartesi uygundur bana göree :)isteyen müsait olan buyursun gelsin
kimse gelmezse bir tek ikimiz olucaz kknın mini buluşmalarından biri olacakk :) nasipse
küçük parkta buluşuruz orada dışarda biryerlerde otururuz ablacım
kapalı alan da sigara içilmiyor çünkü....

ben 6 gun sonra izmirde olcam ama torbalıya gelicem uzak kalıo oraya bornava yakın olsa rica ederim benm gelcem zamana denk getirirdiniz bende katılırdım size ama maalesef bayağı uzakmesafe :((

yaşasın bulusuyo ızmır:lepi:
sımdıden tebrık ederım emınım super bı gun gecırceksınız..
fotoları sabırsızlıkla beklıyom sevgıler hepınıze..

tamam bıncuğum küçükparkı bilmiom ama sorar bulurum...hadi herkesleri bekliyoruz...ı:1hug:zmirde son buluşmam olacak belki de...:çok üzgünüm:

Back
X