Bornoz takımı özdilek mi / taçmı /sarev mi

SULE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
367
0
46
Kızlar hangi marka daha iyidir.

aklım sareve gidiyor kalpli bir modeli var ama taçtada beğendiğim model var e özdilekte modelleri beğenmiyorum ama kaliteside iyi diyorlar sıkıştım kaldım.

fikirlerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?

harika bi konu açmışsın canım saol:)bende aynı dertteyim jua diye bir markada var o da bambu üretiyor ben bambu olarak bir hamam seti aldım taçtan çokkkk güzel ama bornoz setleri bambu olanlar çok pahalı ayrıca sarev tavsiye etmem renkleri çok soluk bana göre ve tekstile de çok yeni sareve vereceğin parayı pierre cardin yada jua ya ver daha iyi ben ekonomik bir set alıcam geçen bir mağazada 9 parçalı bir set sordum soleyin gayet güzeldi fiyatıda 175 ti sanırım ondan alıcam öpüyorum eğer ki onu almazsam özdilekten alıcam o fiyatta ki kayın validemde almış sağolsun çok para vermeye gerek yok:)

tatlımm.. Yenikonak a gittiğimde satış elemanına hangi bornozu önerirsiniz dedimm sarev dedii.. Çokta satılıyomuş.. onun yalancısıyımm.. Güzel modeller vardı.. :)

Chakra çok güzellerr :) %50 indirim devam ediyorsa bi koşu onlarada bak istersenn..

Bu konunun takipçisiyimm benimde anlamadığım bi konuyduu

jua yıbirkaçyerden daha duydum ama hiç kullanan yok etrafımda pierre carden de güzel modeller var ama soley dediğin gayet uygunmuş. 175 tl 9 parça çok iyi neler var içinde ve hangi mağazaydı oooooo DDD

ya canım SAREV satanların çoğu öneriyor ama bide şu var bu mağazaların sarev ürünlerden kazancı daha yüksek yanı onlara geliş ucuz ama satışları pahalı ondan öneriyorlar gibime geliyor benimde.

bakalım arkadaşlar yazsın biraz hatta bu konu kalıcı olsun çünki herkez bu seçimde zorlanıyor sanırım :ÇDDD

ben şimdilerde düşünmüyorum almayı ama merak ettiğim bir konuyduuu takipteyimmm :)))

QUOTE=sevgirl;23395464]ben şimdilerde düşünmüyorum almayı ama merak ettiğim bir konuyduuu takipteyimmm :)))[/QUOTE]

edin edin takip edin beniiiiiiii DDD ( konuyu dicektim) :)))

benim annem bekarken bana özdilek almış ama çok büyük ya bana göre..standart mı acaba bedenleri varmı?

benim annem bekarken bana özdilek almış ama çok büyük ya bana göre..standart mı acaba bedenleri varmı?

ya evet özdilekt öyle bi sorun var 1-2 modelde beden var diğerleri standart ve çok büyük

offff bende özdileğin modellerini beğenemiyorum bir türlü

kalite olarak çok bir fikrim yok ama model olarak taç en şık duranı bence :)

canım şuan markafonide te rastladım puantiyeli ve nakışlı modelleri var yaklaşık 200 lira dışarda ben pazarlığını yaptım 175 dedi içindekiler 2 bornoz 2 büyük havlu 2 yüz havlu 2 bay bayan terlik 1 adet ayak havlusu bak istersen chakkarı bende duydum yinede seçim senin hangisini alırsan al içine sinen olsun bence

Son düzenleme:

evet baktım onlara şunu beğendim ama dantela marka nasıldır bilemedim oyüzden almadım.

Hala tam bir neticeye varılmamış galiba bu sorundan muzdarip olan kişi oalrak birde ben varım :) Şu bambuyu çok duydum ama ne gördüm, ne de nerde satılır hiç bir bilgim yok karşılaştıklarım doğrultusunda en iyiside galiba o oluyor.. Neyse konu ilerledikçe eminim bizde bir neticeye kavuşmuş oluruz.. Eveeet nerde yorumlar alanlar,kullananlar tavsiye ettiğiniz markayı beklemedeyiz

bende baya bi araştırdım ve taç da karar kıldım hem daha şık ben eva modelini aldım hemde nerdeyse 100 tl kadar indirimle görür görmez kaptım:))

Canım çözüm bekleyenler çoğalıyor ama kullananlar gelmiyor

bakalım bakliyoruz ama dediğin gibi bambu çok revaşta bu ara nerdeyse hepsinin içinde bambu var bunların offff DDD

bakın 2 model buldum

taç

buda sarev

taç daha çok hoşuma gitti gibi ama işte bilemiyorummmmm

ben de taç'ın bir tarafı pamuk bir tarafı kadife olan bornoz takımından aldım. aslında bambu almayı düşünüyodum ama rengine karar veremedim bunun renkleri çok hoşuma gitti. eminönünden aldık 230 tl dedi zar zor 200 e indirttik

kızlar ben soley den aldım bornoz takımımı bambu. henüz kullanmadım ama kullananlar soley in kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlar. benden konusunda da benim aldığım takımda bayan bornozunun bedeni S/M erkek bornozunun bedeni L/XL idi bedeni var yani ben minyonum bornoz azcık büyük durdu ama idare etcez artık :))) soley seçeneğini de de göz önünde bulundurun derim

Son düzenleme:
özdileğin bambuları yıkanınca sertleşiyor diye duymuştum. jua ve taç bambuda iyi diye biliyorum. sarevi bilmiyorum. almışken en iyisini alın. ucuz diye içinize sinmeyen bi şey alırsanız sonradan mutlaka değiştirmek istiyosunuz, benim gibi

Ben de jua da var özdelik de var burda bahsi geçmeyen bir marka daha var. Özdilek markasının beden sorunu var, aşmışlardır gerçi bu sorunu son modellere bakmadım. Ama jua mükemmel kullan kullan yıka yine yumuşacık. 1,5 senedir kullanıyoruz eşimle çok da memnunuz.
Bedenleri de çok iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…