harika bi konu açmışsın canım saol:)bende aynı dertteyim jua diye bir markada var o da bambu üretiyor ben bambu olarak bir hamam seti aldım taçtan çokkkk güzel ama bornoz setleri bambu olanlar çok pahalı ayrıca sarev tavsiye etmem renkleri çok soluk bana göre ve tekstile de çok yeni sareve vereceğin parayı pierre cardin yada jua ya ver daha iyi ben ekonomik bir set alıcam geçen bir mağazada 9 parçalı bir set sordum soleyin gayet güzeldi fiyatıda 175 ti sanırım ondan alıcam öpüyorum eğer ki onu almazsam özdilekten alıcam o fiyatta ki kayın validemde almış sağolsun çok para vermeye gerek yok:)
tatlımm.. Yenikonak a gittiğimde satış elemanına hangi bornozu önerirsiniz dedimm sarev dedii.. Çokta satılıyomuş.. onun yalancısıyımm.. Güzel modeller vardı.. :)
Chakra çok güzellerr :) %50 indirim devam ediyorsa bi koşu onlarada bak istersenn..
Bu konunun takipçisiyimm benimde anlamadığım bi konuyduu
benim annem bekarken bana özdilek almış ama çok büyük ya bana göre..standart mı acaba bedenleri varmı?
QUOTE=sevgirl;23395464]ben şimdilerde düşünmüyorum almayı ama merak ettiğim bir konuyduuu takipteyimmm :)))
jua yıbirkaçyerden daha duydum ama hiç kullanan yok etrafımda pierre carden de güzel modeller var ama soley dediğin gayet uygunmuş. 175 tl 9 parça çok iyi neler var içinde ve hangi mağazaydı ooooooDDD
ya canım SAREV satanların çoğu öneriyor ama bide şu var bu mağazaların sarev ürünlerden kazancı daha yüksek yanı onlara geliş ucuz ama satışları pahalı ondan öneriyorlar gibime geliyor benimde.
bakalım arkadaşlar yazsın biraz hatta bu konu kalıcı olsun çünki herkez bu seçimde zorlanıyor sanırım :ÇDDD
canım şuan markafonide te rastladım puantiyeli ve nakışlı modelleri var yaklaşık 200 lira dışarda ben pazarlığını yaptım 175 dedi içindekiler 2 bornoz 2 büyük havlu 2 yüz havlu 2 bay bayan terlik 1 adet ayak havlusu bak istersen chakkarı bende duydum yinede seçim senin hangisini alırsan al içine sinen olsun bence
Hala tam bir neticeye varılmamış galiba bu sorundan muzdarip olan kişi oalrak birde ben varım :) Şu bambuyu çok duydum ama ne gördüm, ne de nerde satılır hiç bir bilgim yok karşılaştıklarım doğrultusunda en iyiside galiba o oluyor.. Neyse konu ilerledikçe eminim bizde bir neticeye kavuşmuş oluruz.. Eveeet nerde yorumlar alanlar,kullananlar tavsiye ettiğiniz markayı beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?