Bornoz takımı özdilek mi / taçmı /sarev mi

Özdilekten aldım hem çok kaliteli hemde çok şık tavsiye ederim :)

bende baya bi araştırdım ve taç da karar kıldım hem daha şık ben eva modelini aldım hemde nerdeyse 100 tl kadar indirimle görür görmez kaptım:))

AAAA sen nerden aldın onu 100 tlye bakimmm

güle güle kullan canım. Ya içine sindikten sonra bambu okadarda şart değil sanki ne bilim ???

işte o değişim olmaması için elimden geleni yapıcam ya içime sinsin istiyorum bide dediğin gibi özdilekte sertleşme olayını bende duydum .

jua çok yaygın bir marka değil sanırım ama bu yorumdan sonra onunda modellerini incelemeye başlıyorum

ya dediğin gibi bedeb çok önemli soleyinde modelleri güzel ama bakalım senın gibi memnun olanlar çıkacak mı ? sende güle güle kullan canım :)

ben taç aldım canım.... taçı öneririm :)

2. sayfaya taç ve sarevin modeleni ekledim taç olan nasıl sen ce bakar mısın ?

bide taç havlu işinde nevresim kadar iyi değil diyıorlar ama annemde taç yada özdilek diyo bana

bende uzun bir araştırma döneminde sonra taç aldım canım tavsiye ederim

2. sayfaya taç ve sarevin modeleni ekledim taç olan nasıl sen ce bakar mısın ?

bide taç havlu işinde nevresim kadar iyi değil diyıorlar ama annemde taç yada özdilek diyo bana

bence annen haklı taç daha güzel ben bütün modellerini beğeniyorum zaten nevresimde özdilek aldım taçdan pamuk saten nevresimimi alacam

bence annen haklı taç daha güzel ben bütün modellerini beğeniyorum zaten nevresimde özdilek aldım taçdan pamuk saten nevresimimi alacam

Evet bende taçın modellerini beğeniyorum da kalıtede iyi anlaşolan sende güle güle kullan canım

kesinlikle taç öneririrm
desenleri harika nevresim takımlarıda çok güzel.

Merhaba kızlarr,

Konunun tamamını neredeyse okudum bi kaç şey söylemek istiyorum izninizle :)

Öncelikle bir kaç arkadaş havluların sertliğinden bahsetmiş. El yüz havlularınız da dahil eğer deterjan ile yıkama yapıyorsanız markası modeli ne olursa olsun mutlaka sertleşme yapar. Sabun tozu ile yıkamanızı öneririm. Sabun tozları piyasada detejanlara kıyasla biraz pahalıdır. Onun yerine kalıp sabun alın ve rendeleyin aynı işlevi görür. Bütün havlularımız özdilekten bambuları da var normal dokumada. Ve sertleşme yok :)

Diğer bir nokta ise havlu ve bornozlarınızı asla kadife (Çok sık dokumadır aslında, üstleri kesilir ve kadife görünümünde olur.) almayın. Suyu normal dokumaya göre çok daha az çeker, görüşünü güzeldir ama kullanım açısından kötü.

Ve ben özdileği tavsiye ederim, dedim ya tüm havlularımız özdilektir. Çok şükür hiç bi problemle karşılaşmadık :)

Sevgilerle

Son düzenleme:
Kızlar bende almadan önce hep taç diyordum, ta ki almaya gittiğim satıcının bana aradaki farkı göstermesine kadar. Taç sareve göre daha sert geldi ve satıcı taçtan daha kaliteli olduğunu taçın yıkandıkça sertleştiğini söyledi. Benim aldığım yer bu ürünlerin toptancısıydı o yüzden de fiyat farkı çok azdı, daha kullanmak nasip olmadı ama memnun kalacağıma emin

Konuk icerik nedeniyle "Banyo Ürünleri ve Aksesuarları" basligina tasinmistir. Bilginize..

biildiğiniz ince pamuklu aldım bornoz setini minteksten 69 tl ye:) amaan neden bu kadar çok para dökülüyor bu bornoz setlerine anlamıyorumm ben normalde yazın bornoz bile kullanmam direkt boy havlusu kullanırım:)

Arkadaşlar size bişe sormak istiyorum. Burda bi taç mağazası var resimdeki bornoz setini 180 liraya bırakıyor ve taksit de yapıyor internetde baktım fiyat aralığı 230-330TL.Ama internetde dışarda fiyatlar nası bilmiyorum.Uygun mu sizce? Bu kadar ucuz vermesinin sebebi ki uzun pazarlıklar sonucu bu fiyat çıktı,fabrikada elde kalan ürünlermiş kendi diğer siparişlerini alırken bunları da almışlar. Renk seçeneği yok sadece krem rengi var.Teyzem eşi ve kendisi için aldı.Acaba ben de alsam mı?

TAÇ MİCROCOTTON AİLE BORNOZ SETİ %100
1- BORNOZ: M+L
2-YÜZ HAVLUSU 50X90- İKİ ADET
3-BANYO HAVLUSU 90X150- İKİ ADET
4- BANYO TERLİĞİ -İKİ ADET

ERKEK BORNOZ FLOŞLU, BAYAN BORNOZ TAŞ BASKILIEki Görüntüle 361897 Eki Görüntüle 361896 [/QUOTE]

[/quote]

canım bana ince gibi geldi ama fihyat fena değilmiş. Taçın kaliteli olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlarda, modeller hoşuna gittiysse düşünülebilir :)

canım bana ince gibi geldi ama fihyat fena değilmiş. Taçın kaliteli olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlarda, modeller hoşuna gittiysse düşünülebilir :)[/QUOTE]

zaten incesi makbul değil mi?kaftan gibi olanlar suyu zor emiyor,ağırlaşıyor ve kurumak bilmiyor..bana kalınlar kullanışlı gelmiyor.

canım bana ince gibi geldi ama fihyat fena değilmiş. Taçın kaliteli olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlarda, modeller hoşuna gittiysse düşünülebilir :)[/QUOTE]

canım bana ince gibi geldi ama fihyat fena değilmiş. Taçın kaliteli olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlarda, modeller hoşuna gittiysse düşünülebilir :)

zaten incesi makbul değil mi?kaftan gibi olanlar suyu zor emiyor,ağırlaşıyor ve kurumak bilmiyor..bana kalınlar kullanışlı gelmiyor.[/QUOTE]

model hoşuma çok gitmese de fiyatı iyi diye gönlüm kaydı annemle çarşıdaki mağazalara bakıcaz daha uygun fiyat bulamazsak alıcaz artkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…