Bornoz takımı özdilek mi / taçmı /sarev mi

Arkadaşlar Jua'nın bornozlarını internet sitesinden inceledim, modellerini çok beğendim.Ama sitesinde nerelerde satıldığı hakkında bir bilgi yok.İstanbul'da hangi mağazalarda satılıyor?Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Özdilek.Dün akşam modellerini tek tek elimle inceledim de.Harika ya.İplik kalitesi muazzam.

ben özdileğin gold takımını aldım yaklaşık 300tl civarı çeyizime inş. güzel günlerde kullanırız.

Son düzenleme:
hafta sonu taç ın bornozuna bakmaya gittiğim yerde jua yı önerdiler kırmızı siyah hoş bir model var ama jua yı fazla duyan kullanan yok bir de jua nın bayan bornoz boyları dizde olması çok hoş geldi bana ama kararsızım taç mı jua mı poof

bende yeni aldım çeyizim için canım kesinlikle özdilek derim hem çk uzun süre dayanıor benm annemler almştı bizm eve 19 sene oldu hala kullanırız özdilekten vazgeçme derim bence

Jua marka aldım ben. Bambu olması için baya bir dolaştım. Modellerde de en çok Jua hoşuma gitti. Sade model istediğim için DANTE modelini tercih ettim. Memnun kalırım umarım. Çeyize kaldırdık :)

canım bana ince gibi geldi ama fihyat fena değilmiş. Taçın kaliteli olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlarda, modeller hoşuna gittiysse düşünülebilir :)

zaten incesi makbul değil mi?kaftan gibi olanlar suyu zor emiyor,ağırlaşıyor ve kurumak bilmiyor..bana kalınlar kullanışlı gelmiyor.[/QUOTE]

model hoşuma çok gitmese de fiyatı iyi diye gönlüm kaydı annemle çarşıdaki mağazalara bakıcaz daha uygun fiyat bulamazsak alıcaz artkk[/QUOTE]

Kızlar, ben de taç ve özdilek arasında gittim geldim ve en son taç da karar kıldım. Taçın modelleri bana daha fazla hitap etti. Henüz kullanmadım, artı ve eksi yönlerini söylemem ama genelde taç alanlar memnun. Almak isteyenleriniz var ise şuan müthiş indirimleri var. Ben aldığımda bayan-erkek aldım ve set olarak 265 tl verdim ancak şuan yanılmıyorsam 190-200 tl civarında.

zaten incesi makbul değil mi?kaftan gibi olanlar suyu zor emiyor,ağırlaşıyor ve kurumak bilmiyor..bana kalınlar kullanışlı gelmiyor.

model hoşuma çok gitmese de fiyatı iyi diye gönlüm kaydı annemle çarşıdaki mağazalara bakıcaz daha uygun fiyat bulamazsak alıcaz artkk[/QUOTE]

Kızlar, ben de taç ve özdilek arasında gittim geldim ve en son taç da karar kıldım. Taçın modelleri bana daha fazla hitap etti. Henüz kullanmadım, artı ve eksi yönlerini söylemem ama genelde taç alanlar memnun. Almak isteyenleriniz var ise şuan müthiş indirimleri var. Ben aldığımda bayan-erkek aldım ve set olarak 265 tl verdim ancak şuan yanılmıyorsam 190-200 tl civarında.[/QUOTE]

Kızlar merhaba uzun bi aradan sonda geldimmmm hala bornoz takımını alamadım ama taç konusunda daha yoğunum :)

canım sen 190-200 tl ye nerde buldun acaba

Birde kızlar eminönünden toplu alım yaparsam daha indirimli alabilir miyim acaba

kızlar ben bu forum sayesinde bir çok çeyizime karar vermiştim ve bazı gerçekten buraya borçlu olduğum ürünler aldım. tavsiyede bulunanlara teşekkür ederek ben de bornoz takımımı tavsiye ediyorum. Jua marka bambu bornoz takımı aldım eminönünden ve kullanmaya başlayalı iki hafta oldu. Çok ama çok memnunum. Suyu çok iyi emiyor ama beni mutlu eden ise bedeni! boyum 1,62 ve S bedeni olan bir tek bu markayı bulmuştum okadar güzel oluyor ki sanki o reklamlardaki mankenler gibi hissediyorsunuz kendinizi buarada aldığım ürünü buradan görebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=564114&page=5

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana da yardımcı olsun. Taç ve Özdilek neredeyse eşit burada ve ben yine kararsızımmm :)

Bacilarim ben ceyizim icin Tacin Bambu urununu aldim...
2 senelik evliyim ve cok memnunum...
Kabartmalari hala yeni gibi duruyor...
Defalarca ise yikamisligim var....

anne bana özdilekten almiş ceyizime 8 yıl önce.hiç memnun değilim çok sert.ben tacı öneririm özdleği çıkar listeden bence.(he buarada 7 yıl kullanıpda o hale gelmediler dolapta duruyor öyle 1-2 yıkamada sertleşti)

yeni başladım tamamlamaya çok zor işler özellikle benim gibi kararsız kişiler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…