- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
merhaba arkadaşlar,
adetim 4 gün gecikince dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama içim içimi yiyordu bi değişiklikolduğunu hissediyordum bende kan tahlili yaptırdım değer 77 çıktı. akşamda idrar tesrini yaptım ve 2. çizgi silik de olsa pozitif çıktı. önce daha önce gittiğim dr.u aradım ve %100 hamilesin, testi 2 gün sonra tekrarlamalısın dedi sonra değerlerin düşük olmasından şüpheleneip jinekolog arkadaşımı aradım bana çok düşük bi ihtimalle hamile olabilirsin dedi; ya düşük başlamış ya boş gebelik yada dış gebelik yaşıyorsun dedi.
napacağımı şaşırdım.ama çok stresliyim yarın testi tekrarlattıracam.
benimle aynı durumda olan varmıydı.değerleri bukadar düşük çıkan???
defnecim merhaba bitanem
senin olayın biraz tuhaf bitanem ya
yaprağın dediği gibi bi kan testi yaptırsan bitanesi yaa
hemen o gün akşamı gittim kanda baktırdım yokmuş bişey yani test bozuk. o salak kasetlere inanmayın valla. şimdi iyiyim ama. iyi ki çok ümitlenmemişim valla. sağolun
selam kızlar nehaber, nasılsınız. cimbom senden ne haber arkadaşım. ben az önce doktordan geldim vajinal ultrasonla kontrol etti. şu an kist falan gözükmüyor. ama polikistike doğru meyil var yine dedi o yüzden adetlerim sapıtmış. eskiden kullandığım şeker ilacım vardı pko luların kullandığı onu tekrar yazdı. o bana çok iyi gelmişti çünkü. ayrıca yumurta uyarıcı klomen başladık. 5 gün boyunca günde 3 adet kullanacağım. perşembe tekrar kontrole çağırdı. yumurtaların durumuna, gelişip gelişmediğine bakacak. gerçi ben geç yumurtluyorum ilaçla bile olsa 16-17. günü buluyor. kendi haline bırakınca 20. günlere kadar sarkıyor o yüzden kendim takip edemiyorum. ısı ölçme işini de bir türlü beceremedim. o yüzden doktor takip edecek bakalım bu ay. pko olduğu için de zaten kontrol altında olması daha iyi benim için. doktor stres yapma yakın zamanda tekrar gebe kalırsın dedi. yaşım dedim. kendisi de o yaşlarda doğurmuş kızını o yüzden endişelenme dedi. onun bir hastası varmış düşükten sonra 1-2 ay içinde gebe kalmış. sende kalırdın ama şu pko seni etkiliyor diyor. sizde öyle sorunlar yoksa daha çabuk yakalarsınız. inşallah kızlar benim şu tedavim olumlu ilerler ve gebelik yakalarım inşallah bu ay ve sorunsuz bir şekilde sonuna kadar götürürüm. kucağıma almak nasip olur. hepiniz için temennim aynı. inşallah hepimiz yakın zamanda hamile kalırız ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur. şu sıkıntılı günler biter artık inşallah. cimbomum sıkma kendini canım benim herşey yoluna girer arkadaşım.
Arkadaşlar mrb
Dlekçiğim vallahi dediğin gibi sinirlerimiz laçka oldu sürekli ağlıyorum çok sinir bozucu dünden beri karın ağrısı çekiyorum ama yok adet olamıyorum stres yapmayayım diyorum ama tahamül gücüm kalmadı ben ilacı kullandım 1 hafta sonra olursun dedi 1 haftada dün bitti ama yine adet olmadım yani ilaçta tki etmedi İlsu ile yazıştık oda diyorki adet sökücü iğne yaptır bir arkadaşı yaptırmış hemen adet görmüş ben p.tesi ye kadar bekleyeceğim tatlım olmazsam başka dr gidecveğim veya dr arayıp adet sökücü iğne yaptıracağı söylüyeceğim.
Canım kelin melhemi olsa derler ama hayatta bir şey kötüye gittiyse sanki herşey peşin sıra gelir bunlar birere sınav bizim için emin ol bu sınavı biz kazanacağız.
Burdaki herkes ve ben hayırlısıyla bir ana önce bebeklerimizi kucağımıza alacağız
canımın içisin sen yaaaaaaaaaaaaa
nasıl sevindim anlatamam gözümü kırpmadan nefes almadan okudum yazdıklarını inan kalbim pır pır
inşallah çok güzel olucak meleğim bizler için
dr kontrölünde olman çok güzel şansa bırakmamış oluyor ki bizim zaman lüksümüz yok
ama dediğin dr benim dr um 41 yaşında ikinci kez anne olmuş o da bana aynı şeyleri söylemişti aman baksan kibariye bile hamile kalmış gerçi kürtaj olmuş 2-3 ay önce ama ve kibariye 50 yaşında artı görmüyormusun tün artisler ne kadar geç anne oluyor moda bu bitanesi
bende bugün biraz daha rahatım pazar ilacım bitiyor önümüzdeki hafta da adet olurum inş.haziranda tam gfaz çalışıcam
ayyyyy hepimiz için çok çok güsel olucak görüceksin
ben çok heyecanlııym kendimi de kaptırmıyorum ama ümidimi kaybetmiyorum ve yine olucak biliyorum hem de en sağlıklısı ve güzeli olucak allahın izniyle
Arkadaşlar mrb
Dlekçiğim vallahi dediğin gibi sinirlerimiz laçka oldu sürekli ağlıyorum çok sinir bozucu dünden beri karın ağrısı çekiyorum ama yok adet olamıyorum stres yapmayayım diyorum ama tahamül gücüm kalmadı ben ilacı kullandım 1 hafta sonra olursun dedi 1 haftada dün bitti ama yine adet olmadım yani ilaçta tki etmedi İlsu ile yazıştık oda diyorki adet sökücü iğne yaptır bir arkadaşı yaptırmış hemen adet görmüş ben p.tesi ye kadar bekleyeceğim tatlım olmazsam başka dr gidecveğim veya dr arayıp adet sökücü iğne yaptıracağı söylüyeceğim.
Canım kelin melhemi olsa derler ama hayatta bir şey kötüye gittiyse sanki herşey peşin sıra gelir bunlar birere sınav bizim için emin ol bu sınavı biz kazanacağız.
Burdaki herkes ve ben hayırlısıyla bir ana önce bebeklerimizi kucağımıza alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?