Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba arkadaşlar,
adetim 4 gün gecikince dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama içim içimi yiyordu bi değişiklikolduğunu hissediyordum bende kan tahlili yaptırdım değer 77 çıktı. akşamda idrar tesrini yaptım ve 2. çizgi silik de olsa pozitif çıktı. önce daha önce gittiğim dr.u aradım ve %100 hamilesin, testi 2 gün sonra tekrarlamalısın dedi sonra değerlerin düşük olmasından şüpheleneip jinekolog arkadaşımı aradım bana çok düşük bi ihtimalle hamile olabilirsin dedi; ya düşük başlamış ya boş gebelik yada dış gebelik yaşıyorsun dedi.
napacağımı şaşırdım.ama çok stresliyim yarın testi tekrarlattıracam.
benimle aynı durumda olan varmıydı.değerleri bukadar düşük çıkan???

İlsu canım doktor salıya kadar olmazsan gel dedi sanırım iğne yapacak baklaım gerçi bugün karnım çok ağrıyor olacak gibiyim ama son 3-4 gündür bu haldeyim arkadaşım bir türlü olamadım bende başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum p.tesi ne kadar bekleyeceğim ondan sonra
Canım kan pıhtılaşmasının düşük nedeni olduğunu bende duymuştum o zman sen istenilen testleri yap için rahat olsun bende istedim yaptırmayı ama dr istemedi

Bettyboop arkadaşım stres yapma bu düşük değerlerle başlayan çok kişi var belki yumurtlaman geç oluştuğundan bebek geç döllenmiştir ve kan değerlerin böyle düşüktür iyi düşünkü herşey iyi olsun

dilekcim hiç endişelenme. aslında o iğneyi ilaçtan önce vurup beklemetmemesi lazımdı seni, beni kürtaj yapan doktorda eğer adetin gelmesse 6 hafta sonra geilrisn iğne yaparız demişti . Başka bi doktora evet görün derim.. eğer olmassa.. Devlet hastanelerinde ve üniv hast ypaıyorlar o testleri canım tek düşüğe de yapmıyorlarmış bakalım ikna edebilecek miyim o doktorlar . özel hastanelerdeki o test çok pahalıymış .

ilsu doğru söylüyorsun bende anlam veremiyorum bu doktora bana ille 40 günü geç gel dedi sonra hormon ilacı verdi şimdi biraz daha bekle diyor iğneden falan bahsetmiyor sadece ilaç takviyesi diyor bide sürekli piskolojik stres ya zaten hormon ilacı kullanıyorum stresden dolayı olmadığım için şimdi yine stresten olamıyorsun diyor sonunda kafayı sıyırmazsam çok iyi
canım sende testler için önce devlet hastanesinden randevu al oraya muayene ol problemini anlat onlarda uygun görüp testi yaparlar diye düşünüyorum bende duymuştum pahalı testler olduğunu ilk düşüğe ve daha hiç hamile kalmamış bayanlar bile yaptırabiliyormuş ben geçen sabah tv izledim Jinamet diye bir yer sadece düşükleri inceliyor bütün nedenleri ile tüm testler yapılıyor ben gitmeyi düşündüm ama eşim oralı olmadı dpktorun söylediklerinin dışında bişey yapmayalım diye ısrar ediyor bakalım bir adet olim de sonra bunları tekrara konuşacağız canım

adaşım yaaa
bi karşılaşamadık seninle fıstık yaaa
ne olucak bizim halimiz böyle bitanem yaaa
ben iyice gerildim
sinirlerim çok bozuk valla
ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
başka sorunlarım da var
sanki her şey üstüme üstüme geliyor

canım bak sizinle ayni zamanda düşük yaptık hemen hemen ben 2. adetimi gördüm .eşine söyle arkadası diye illa ona gidilcek diye bir kaide yok baska bi doktora görün ve çözümü bulsunlar .dediğin gibi zaten hamlielik horonlarını üstünden atamadan birde hormon ilaçlar iyice allak pullak old vucudun.temennim en kısa zamanda regl olman ve rahatlaman .jinemed duydum bende çok prfoesyonel insanlar calışıyor orada tabii biras tuzlu bir hastane.

cimbomlu inan bizim durumumuzu bizden baska anlayan yok arkadasım, ne sıkıntın var bilmiyorum ama üzülmeye değmez inan ki ..yardimcı olabileceğim bişi varsa söyle

arkadaşım konuyu açan kişi benim. zaten en baştaki yazıma bakarsan benim de senin gibiydi ve gelişmedi. umarım senin gelişir. kanda gebelik ölçtür çünkü ikigünde iki katına çıkmalı. msl benim çıkmadı sonuç; şimdi kürtajdan sonraki ilk adetimi oluyorum. herhangi bi şey olursa düşük kürtaj gibi sana tavsiye benim bi ayım her gün ağlıyarak geçti ve şimdi diyorum ki ne gerek varmış o kadar üzülmeye. yani zaman herşeyin ilacı.

defnecim merhaba bitanem
senin olayın biraz tuhaf bitanem ya
yaprağın dediği gibi bi kan testi yaptırsan bitanesi yaa

hemen o gün akşamı gittim kanda baktırdım yokmuş bişey yani test bozuk. o salak kasetlere inanmayın valla. şimdi iyiyim ama. iyi ki çok ümitlenmemişim valla. sağolun

hemen o gün akşamı gittim kanda baktırdım yokmuş bişey yani test bozuk. o salak kasetlere inanmayın valla. şimdi iyiyim ama. iyi ki çok ümitlenmemişim valla. sağolun

Canım benim üzüldüm gerçekten önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız.En iyisi bu gebelik testlerini protesto etmekKötü Kazen

defnecim mrb bana kızıcaksın belki ama adet olmana çok sevindim fıstık
her ay düzenli oluyordum saatini bile biliyordum ve her ay ağlıyordum olunca fakat şimdi kürtajdan sonra ki sanırım 58.gündeyim ve ilaç içiyorum adet olabilmek için onun için şükret cnm benim bi de ilk adetin mi bu ne kadar gün sonra oldun fıstıkım

balsuratcım mrb seninle de bir kaç kez karşılaştık nasılsın cnm
sen ne zamandır istiyorsun bebek
burda çok arkadaşım olunca aklımda tuıtamıyorum cnm pardon yaşlılık da var
bu arada kızmassan bana bi şey söylicem nickinle avatardaki resmin çok ters düşüyor daha sevimli bi şey koysan lütfen sakın kızma bana nacizane fikrim tabi ki sen bilirsin cnm

selam kızlar nehaber, nasılsınız. cimbom senden ne haber arkadaşım. ben az önce doktordan geldim vajinal ultrasonla kontrol etti. şu an kist falan gözükmüyor. ama polikistike doğru meyil var yine dedi o yüzden adetlerim sapıtmış. eskiden kullandığım şeker ilacım vardı pko luların kullandığı onu tekrar yazdı. o bana çok iyi gelmişti çünkü. ayrıca yumurta uyarıcı klomen başladık. 5 gün boyunca günde 3 adet kullanacağım. perşembe tekrar kontrole çağırdı. yumurtaların durumuna, gelişip gelişmediğine bakacak. gerçi ben geç yumurtluyorum ilaçla bile olsa 16-17. günü buluyor. kendi haline bırakınca 20. günlere kadar sarkıyor o yüzden kendim takip edemiyorum. ısı ölçme işini de bir türlü beceremedim. o yüzden doktor takip edecek bakalım bu ay. pko olduğu için de zaten kontrol altında olması daha iyi benim için. doktor stres yapma yakın zamanda tekrar gebe kalırsın dedi. yaşım dedim. kendisi de o yaşlarda doğurmuş kızını o yüzden endişelenme dedi. onun bir hastası varmış düşükten sonra 1-2 ay içinde gebe kalmış. sende kalırdın ama şu pko seni etkiliyor diyor. sizde öyle sorunlar yoksa daha çabuk yakalarsınız. inşallah kızlar benim şu tedavim olumlu ilerler ve gebelik yakalarım inşallah bu ay ve sorunsuz bir şekilde sonuna kadar götürürüm. kucağıma almak nasip olur. hepiniz için temennim aynı. inşallah hepimiz yakın zamanda hamile kalırız ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur. şu sıkıntılı günler biter artık inşallah. cimbomum sıkma kendini canım benim herşey yoluna girer arkadaşım.

canımın içisin sen yaaaaaaaaaaaaa
nasıl sevindim anlatamam gözümü kırpmadan nefes almadan okudum yazdıklarını inan kalbim pır pır
inşallah çok güzel olucak meleğim bizler için
dr kontrölünde olman çok güzel şansa bırakmamış oluyor ki bizim zaman lüksümüz yok
ama dediğin dr benim dr um 41 yaşında ikinci kez anne olmuş o da bana aynı şeyleri söylemişti aman baksan kibariye bile hamile kalmış gerçi kürtaj olmuş 2-3 ay önce ama ve kibariye 50 yaşında artı görmüyormusun tün artisler ne kadar geç anne oluyor moda bu bitanesi
bende bugün biraz daha rahatım pazar ilacım bitiyor önümüzdeki hafta da adet olurum inş.haziranda tam gfaz çalışıcam
ayyyyy hepimiz için çok çok güsel olucak görüceksin
ben çok heyecanlııym kendimi de kaptırmıyorum ama ümidimi kaybetmiyorum ve yine olucak biliyorum hem de en sağlıklısı ve güzeli olucak allahın izniyle

ya yaprakcım keşke istanvbulda olsaydın yaaa
ne güzel olurdu görüşürsdük seninle
bende bir kaç arkadalşımla yüzyüze tanıştım ve yine buluşmalar düzenlicek
seninle de tanışırdık yaaaaaa

Arkadaşlar mrb
Dlekçiğim vallahi dediğin gibi sinirlerimiz laçka oldu sürekli ağlıyorum çok sinir bozucu dünden beri karın ağrısı çekiyorum ama yok adet olamıyorum stres yapmayayım diyorum ama tahamül gücüm kalmadı ben ilacı kullandım 1 hafta sonra olursun dedi 1 haftada dün bitti ama yine adet olmadım yani ilaçta tki etmedi İlsu ile yazıştık oda diyorki adet sökücü iğne yaptır bir arkadaşı yaptırmış hemen adet görmüş ben p.tesi ye kadar bekleyeceğim tatlım olmazsam başka dr gidecveğim veya dr arayıp adet sökücü iğne yaptıracağı söylüyeceğim.
Canım kelin melhemi olsa derler ama hayatta bir şey kötüye gittiyse sanki herşey peşin sıra gelir bunlar birere sınav bizim için emin ol bu sınavı biz kazanacağız.
Burdaki herkes ve ben hayırlısıyla bir ana önce bebeklerimizi kucağımıza alacağız

klava:klava:klava:
çok ayıp çokkkkkkkkkk
yapma güzeller güzeliii sakın yapma bizim en büyük düşmanımız strest allah aşkına sakin ol ikimizin de düzenliymiş bak herşeyi aynı gün yaşamışız sen hangi ilacı kullandın ben farlutal içiyorum yarın bitiyor bana da dr 1 hafta içinde olucaksın dedi önümüzde hafta adet beklicem zaten 50 küsür gündür beklediğim gibi
ama mutlaka ve mutlaka adet olucak benim çok yakında bitanem o kadar az kaldı ki bütün bu sinir bu bozukluğun adetin gelmemesinden
haziranda tam gaz çalışıcaz
benim çok yakın bi arkadaşım ilaç bittikten 10 gün sonra adet olmuş mutlaka olucaksın sonra da beraber gün sayıcaz seninle
dinle şu yaşlı aplanı

Duphaston diye bir ilaç hormon ilacı tatlım bakalım benim bugün ilaç bittikten sonra 8.gün inş.olacağız dr aradım oda 10 güne tamamla dedi bekliyorum . Adet olursan muakak yaz tamam m?

canım benim ya teşekkür ederim iyi dileklerin için. dediğin gibi keşke ben istanbulda veya sen bursada olsaydın da yüzyüze görüşebilseydik. ama belli olmaz istanbul bursa arası şunun şurası ne kadar ki yine görüşürüz hayatım yeterki isteyelim ve planlayalım canım.
evet arkadaşım ben bugün itibarı ile tedaviye başlamış bulunuyorum, doktorum benden oldukça umutlu, benim çok gayretli oluşumu seviyormuş. kilo almamak için gayret etmemi, spor yapmamı, ilaçlarımı düzenli kullanmamı, bazı şeyleri araştırıp tedbir almamı hatta eşimin bile ilaç, gıda vs. takip etmem çok hoşuna gidiyormuş ve o yüzden senden umutluyum diyor. şu pko olmasa belki çok daha çabuk olurdu ama pko benim belimi büküyor canım ya o yüzden bugün tekrar pko luların kullandığı glikofen denilen ilaca başladım ve kilo almamam lazım. çok uğraşıyoruz canım ya inşallah Allah'ım bu gayretlerimizi boşa çıkarmaz. bugün tanıdık bir eczaneden ilaçlarımı alırken, eczacı arkadaş söyledi. kız 31 yaşındaymış ama bir türlü yumurta oluşmuyormuş. tüp de denemişle olmamış. çok üzücü bir durum ya. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar. dediğin gibi artisler, şarkıcılar 35-40 yaşında doğuruyor da işte geçe kalınca da böyle şıp diye olmuyor. sabır edeceğiz biraz ne yapalım.
canım sen de sıkma canını ilacın da bitiyormuş bak adet olursun yakında sonra sen de start vereceksin inşallah. beklemek zor biliyorum. canım seni her ne kadar tanımasam da çok pozitif ve çok iyi niyetli bir insansın. Allah gönlüne göre versin inşallah.

iklimsu canım çok sıkıntı yapma kendine bugün yarın gelir adetin. ben de senin gibi 5-6 gün geç kalınca boğulacak gibi olmuştum ama bir düğmesi yok ki işte basıp ta çıkartalım o kanı. tek çare beklemek. ilacın da bitmiş gelir canım üzme kendini. bak ben pko dan dolayı size göre daha şansızım. ama ne yapayım mücadele ediyorum işte, en azından senin hamile kalamama gibi bir sorunun da yok galiba canım. o yüzden başka şeylerle meşgul et kafanı. stres de geciktiriyor. ayrıca maydanoz veya maydonoz suyunun da adet söktürücü özelliği var diye biliyorum bir de onu dene bakalım. stres yapma düzelir. inşallah çok kısa zaman sonra cimbomumun dediği gibi hamilelik sayfalarına transfer oluruz .

Yapraknil
canım çok teşekkür ederim teskinerin için emin ol bende kendi kendime çok söylüyorum ama demek ki çok stres yapıyorum farkında olmadan
Allaha şükür canım benim hamile kalamamak gibi şuanlık bir problemim yok ben doktora bile gitmeden hamile kaldım ama çok talihsiz bir şekilde sonlandın ama hayırlısı böyleymiş canım
sende öyle daha az şanslıyım falan diye düşünme bak bir kere gebe kalabildiysen bence yine kalma olasılığın bizim ki kadar
ben ilk bebeğimi kaybettiğimi an doktorum bana önemli olan hamile kalıyor olabilmen dedi yani seninde öyle ben senin gösterdiğin çabadan emin ol çok etkilendim aynı doktorun gibi sen en kısa zamanda tekrara hayırlısı ile hamile kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…