- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
Yapraknil
canım çok teşekkür ederim teskinerin için emin ol bende kendi kendime çok söylüyorum ama demek ki çok stres yapıyorum farkında olmadan
Allaha şükür canım benim hamile kalamamak gibi şuanlık bir problemim yok ben doktora bile gitmeden hamile kaldım ama çok talihsiz bir şekilde sonlandın ama hayırlısı böyleymiş canım
sende öyle daha az şanslıyım falan diye düşünme bak bir kere gebe kalabildiysen bence yine kalma olasılığın bizim ki kadar
ben ilk bebeğimi kaybettiğimi an doktorum bana önemli olan hamile kalıyor olabilmen dedi yani seninde öyle ben senin gösterdiğin çabadan emin ol çok etkilendim aynı doktorun gibi sen en kısa zamanda tekrara hayırlısı ile hamile kalacaksın
mrb kızlar enm ilaçım dün akşam bitti
koca bi hafta adet olmayı beklicem
ama içim biras buruk sanki yaaa
keyifsizim birascık ben
merhaba arkadaşlar,ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum,şuanda boş gebelik yaşıyorum.ama doktorum gebelik kesesi 25 mm olmadan almak istemiyor,korkuyorum çünkü 10. haftamı geride bıraktım neden haala bekliyor ben de anlamadım,ama cuma günü sonlanacak hamileliğim,üzülüyorum ama bir taraftan da seviniyorum çünkü zaman kaybetmek istemiyorum,tekrar bebek istiyorum ama 3 ay çok uzun bir zaman.....oooof oooooffffffff.........
Merhaba Arkadaslarim
Kaç Gündür Yoktum Pek Giremedim . Vucudumda Döküntüler çikti Birsürü Ve Siçriyor Heryere Sikintidan Oldu Sanirim.aysimaa Sende Hoşgeldin Canim .senin Durumunu Okudum Da Doktorun Hala Ne Bekliyor Ki Boşuna üzüyor Seni .canim çünkü 6 Veya 7.haftada Bebeğin Görülmesi Gerekir .her Işte Vardir Bir Hayir üzülme Lütfen Bak Hamiş Kalabiliyorsun Enazindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?