Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb kızlar enm ilaçım dün akşam bitti
koca bi hafta adet olmayı beklicem
ama içim biras buruk sanki yaaa
keyifsizim birascık ben

iklimsu canım benim. bana çok moral verdin sağol. evet canım çok çaba gösteriyorum ama işte bazı şeyler benim elimde olmayabiliyor. zaman ve sabır herşeyin ilacı. moral bozmamak, stres yapmamak ve sakin olmak ama bazen bunu beceremiyorum işte. inşallah dediğin gibi bir kez hamile kaldığım için yine kalabilirim ve bu sefer bebeğimi kucağıma almak nasip olur. inşallah hepimiz kısa zamanda hamile kalırız ve sağlıklı ve hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.

Mrb arkadaşlar yeni hafta herkese umarım sağlık mutluluk ve huzur getirir
Dileçiğim içini ferah tut herşey olacağına varır bak ben ilacı bitireli 10 gün oldu ama daha tık yok başka bir dr konuştum oda diyor yapılacak bişey yok stres bekleyeceksiniz diye ben artık bekliyorum stres yapmamaya çalışıyorum adet sökücü iğne yapmıyormuş doktorlar artık sakıncası varmış bekleyeceğiz yarın doktor çağırdı ama ben gitmeyi düşünmüyorum 1 hafta daha bekleyeceğim arkadaşım artık adet olmalıyız başka yolu yok hele benim yumurtlamam bile olmuştu 15 gün önce yani eli kulağındadır diye düşünüyorum ne olur sende üzme kendini neyi çağırırsak o önümüze geliyor sakın unutma ben ve sen bunun üstesinden de geleceğiz canım arkadaşım
yapraknil iyi dileklerin için çok saol
İlsu nerelerdesin arkadaşım ........

mrb kızlar enm ilaçım dün akşam bitti
koca bi hafta adet olmayı beklicem
ama içim biras buruk sanki yaaa
keyifsizim birascık ben

günaydın cimbom, neden keyifsizsin arkadaşım ya. bak ilacın da bitmiş en kısa zamanda adet olursun. güzel güzel yumurtaların oluşur ve çalışmalara başlarsın. bir de bakarız ki sıcak temmuz ayının ilk günlerinde cimbom bize hamile kaldığını müjdeler. inşallah canım sıkma canını. biraz daha sabır. ben de 2 gündür pek iyi değilim canım. ilaçlar ben de yan etki yaptı. özellikle şeker ilacı. çok midemi bulandırıyor, ishal yapıyor.hiç bişey yiyemiyorum. bu ilacı ben daha önce de kullanmıştım ilk 1 hafta falan böyle mide bulantısı, halsizlik ve ishal yapmıştı ama sonra vücut alışınca geçiyor. ben de senin gibi 1 hafta bu şikayetlerimin geçmesini bekleyeceğim. çarşamba günü yumurtlama ilacım bitiyor, perşembe günü de doktora kontrole gideceğim. gerçi o gün 8. gün olacak pek bişey belli olmaz ama yine doktor bakıp kontrol edecekmiş. sonra da gün aşırı çağıracak. yumurtalar belli bir olgunluğa gelince de çatlatma iğnesi vurduracağım. inşallah büyürler canım ya. endişeleniyorum. ters bir şey olmasını istemiyorum artık.bu arada doktorumun ve benim ikna çabalarım sonucu eşim sigarayı bıraktı. umarım uzun sürer. çünkü daha önce de bir kaç kez bırakmıştı ama sonra yine başladı. umarım bu sefer uzun sürer. sigara spermlerini çok etkiliyor çünkü. bırakınca oradan da bir artımız olur inşallah. keçiboynuzu, fındık, ceviz takviyesi de yapıyorum. vitamin ilaçları da var. artık gerisi Allah'a kalmış elimizden geleni yapıyoruz. bir de stres yapmasak.

ay ay ayy hoşgeldiniz kızlar yaaaa
ya elimden geldiğince kendimle yalnız kalmamaya çalışıyorum
çünkü o zaman kötü şeyler geliyor aklıma
ama sizlerle konuşmak inanılmaz iyi geliyor canlarım benim
dilekcim bende dr a sormuştum söktürücü iğne vuruluyum mi diye sakın sakın dedi
farlutalı vardi işte bakalım inşallah çok beklememe gerek kalmadan gelir bitanem
aslında var ya herşeyi stresten yapıyoruz yaaaa adaş bu hafta pozitif olucaz ona göre

yaprakcım senden inanılmaz umutluyum ben bu ay azcık daha dişini sık dr kontrolunde herşey çok çok gü<el olucak arkadaşım

ay bu ay çok bereketli bi ay olucak bir kaç arkadaşım da var aşılama olucak ya da ciddi ciddi çalışıcak bu ay tedavilerinden sonra burda da adaşım dilek var sen varsın ben varım ilsu var var da var
ohhhhhhhhh
allahım yüzümüze bakıcak inşallah bu sefer yaaa

cimbom canım seni daha iyi gördüm. pozitifsin. zaten hep öylesin de sabah keyifsizim deyince merak ettim seni. canım ben de umutluyum ama yine de bilemiyorum sonuçta hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. ben daha önce de bu klomenle yumurta takibini yaptırdım. birincisinde kist yapmıştı, diğerinde yumurtam doğru düzgün büyümedi çok geç olgunlaştı. en sonuncusunda ise herşey yolundaydı ama yine olmamıştı. ama aradan 1 ay geçince kendiliğinden hamile kaldım o da ilginç. zaten bu yumurtlama ve döllenme işleri çok ilginç. nasip kısmet artık canım. hayırlısı olsun. ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ilaçları düzenli kullanıyorum. eşim de bugünlerde eskiye göre daha gayretli inşallah olur bu sefer.
canım şu füsun demirelin hamileliğine çok şaşırdım ya. 50 yaşında ve ikiz bekliyor. Allah'ın mucizesi işte. acaba doğal yollamı yoksa tüp bebek falan mı ki? ama tüp bebekte olsa o yaşta kaliteli yumurta elde edebilmek de büyük başarı. canım bizde artistleri takip ediyoruz baksana. 30 u geçtik, uğraşıp duruyoruz. Allah'ım çok bekletmez inşallah artık hiçbirimizi.

yaprakcım inşallah bekletmez canım benim yaaa
evet bu iş tamamen kısmet işi kader yaa başka bir şey değil
ben inanıyorum anne olucağımıza hemde çok olgun çok bilinçli anneler olucaz bizler
o sanatçı sanırım tedavi olmuştu ama baksana maşallah 50 yaşında yaaa
bi ümit oluyorlar işte bize de
daha iyisin demişsin
aslında çok derin düşünmemeye çalışıyorum fıstık yaa
hareketli şarkılar dinliyorum
sürekli oyalanacak bir şey bulmaya çalışıyorum ki zaman çabuk geçsin
günler bir an önce biitsin

kızlar nerdesiniz yaaaaaa
yalnız kaldım canım sıkılıyor zaten
adaşımmmmmmmmm nerdesin yawrus gelen giden var mıııı
yaprakcım sen hep burda olurdun fıstık
ilsu sen de yoksun cnm dün de yoktun iyimisin cnm

merhaba arkadaşlar,ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum,şuanda boş gebelik yaşıyorum.ama doktorum gebelik kesesi 25 mm olmadan almak istemiyor,korkuyorum çünkü 10. haftamı geride bıraktım neden haala bekliyor ben de anlamadım,ama cuma günü sonlanacak hamileliğim,üzülüyorum ama bir taraftan da seviniyorum çünkü zaman kaybetmek istemiyorum,tekrar bebek istiyorum ama 3 ay çok uzun bir zaman.....oooof oooooffffffff.........

cimbomlu merhaba,ben aranıza yeni katıldım,arkadaşların henüz gelmemişler sanırım,ama ben sana eşlik ederim istersen....

ay inanmıyorum yaaaa
ben de az önce sana jinekoloji bölümünde bir şeyler yazmıştım
maalesef aramıza hoşgeldin
resmen aynı şeyleri yaşıyoruz
ama ben 7+4 günlükken 3 nisan da kürtaj oldum
senin dr un niye bu kadar bekletiyor anlamadım
bi ümit belki de
hiç lekelenmen oldu mu benim olmamıştı ama dr um gecikirsek olucak demişti
ben prş kürtaj olmuştum dr um dedi ki istersen p.tesi yapalım demiştim yok asla 3 gün erken başlamak istiyorum çalışmalara demiştim hiç unutmuyorum çünkü bu durumlarda günlerin hatta saatlerin önemini çok çok iyi biliyorum ben meleğimi 8 ay beklemiştim ve inanılmaz çok istemiştim üstelik yaşım da ileri olduğu için endişelerim vardı ve benim de dr um 2-3 ay bekle demişti ama ben asla bekleyemezdim ve ilk adetten sonra devam demiştim kendi kendime ama maalesef daha adet bile olamadım ve ne yazıkki 2 ay doldu bile geçen hafta adet sökücü ilaç içtim bu hafta adet olmayı bekliyorum ve tekrar gün saymak için çok ama çok sabırsızlanıyorum
evet fıstık benim hikayem de böyle işte
her zaman burdayım ve yanındayım bunu sakın unutma
ben ve diğer arkadaşlarım
yani asla yalnız değilsin güzel öğretmenim :1hug:
hayalimdeki meslek bu arada

arkadaşlar,boş gebeliğin sebeplerini biliyorum ama benim başka bir sorunum daha var,ben 3,5 yıldır evliyim ve 1 senedir bebek istiyorum.bebek düşünmeye başladığımız zaman doktora kontrole gittim sağlıklı olduğumu söyledi,eşim de kontrollere gitmek istedi ama biraz erteledi,6 ay bekledik bebek olmadı,eşim kontrole gitti ve sorun çıktı,sperm sayısı az,hareketleri zayıf çıktı.klomen kullanıyor ve vitamin ilacı kullanıyor 6 aydır,yaklaşık 10 kilo aldı,son kontrollerinde çok az bir düzelme olmuştu ama normal koşullarda hamilelik zor oluyormuş,bu yüzden uzmana gitmemizi önerdi yani aşılama yöntemini önerdi.o kontrolün ertesi gün ben kan testi yaptırdım ve 4+4 haftalık hamile olduğumu öğrendim,bu bir mucizeydi ama 6. haftamda kahverengi lekeler oluştu,şuanda 11 haftalık civarındayım ve boş gebelik yaşıyorum,6. haftadan beri döktüğüm gözyaşları bir havuzu doldurur,bu güne dek doktorum bir mucize bekledi ama sonuç olumsuz,cuma günü gelişemeyen bebeğime veda ediyorum,kahroluyorum,eşime her akşam yarım çay bardağı keçi boynuzu pekmezi içiriyorum,sigarayı da azalttı,inşallah 3 ay sonra sağlıklı bir gebelikle mucize gerçekleşir,rabbim herkezi bu mucize ile mükafatlandırır....

canım ben de 28 yaşındayım,30 olmadan bebek istiyorum,benim 6. haftada lekelenmelerim oldu,doktorum düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi ve bir iğne yaptı,lekelenmeler azaldı ama bitmedi,sürekli kan testi yaptık değerler sürekli arttı ama kese görünmedi,ben iki doktora birden gidiyorum 1 hafta arayla,diğer doktor klomeni bırak dedi düşecekse düşsün dedi,kahroldum ve bıraktım,bu kez kanamam başladı,diğer doktoruma gittim klomeni arttırdı,günde 6 tane alıyordum ve kanamam,lekelenmem kesildi,10 gün rapor verdi,sadece tuvalet için kalktım,tüm ev işini eşim yaptı ,muş'ta çalıştığım için ailem gelemedi,arkadaşlarım da yardım etti,ama maalesef bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş üzülme dediler,keşke mümkün olsa,antalyada tüp bebek merkezine gideriz diye düşünüyorduk ama tayinimiz de çıkmadı yine buradayız,ve yine doğal yollarla deniyceez inşallah bu kez sağlıklı olur.

Merhaba Arkadaslarim
Kaç Gündür Yoktum Pek Giremedim . Vucudumda Döküntüler çikti Birsürü Ve Siçriyor Heryere Sikintidan Oldu Sanirim.aysimaa Sende Hoşgeldin Canim .senin Durumunu Okudum Da Doktorun Hala Ne Bekliyor Ki Boşuna üzüyor Seni .canim çünkü 6 Veya 7.haftada Bebeğin Görülmesi Gerekir .her Işte Vardir Bir Hayir üzülme Lütfen Bak Hamiş Kalabiliyorsun Enazindan.

sizleri bulduğuma çok sevindim konuşmaya çok ihtiyacım vardı,sürekli yazılarınızı okuyordum sizleri ve acılarınızı tanıdım,rabbim yüzümüzü en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle güldürsün inşallah...

aysima
çok üzüldüm canım ya sizde neler yaşamışsınız öyle
çok bekledikten uğraştıktan sonra süper bi mucize yaşamışsınız
ama sonuç maalesef
bende dr a gitmiştim uzun süre d.kontrol hapı kullanmıştım bırakınca adetim düzensizdi 6 ay dr ilaç verdi düzeltmek için 2 ay sonra hamile kalmıştım ama sonuç maalesef işte eğer o ay hamile kalamasaydım eşimi (çok zor ikna ederek)dr a gidicektik yine de çok şükür diyorum hamile kalabiliyormuşum bunu bilmek bile inanılmaz önemli cnm benim inan bana
yaprak arkadaşımda pko lu o da bi mucize yaşadı ama onunda sonuç ne yazık ki aynı
ama geçicek bitanem inan geçicek
çok da umutlu ve güçlü olmalısın ki ikincisi sağlıkla gelsin ben hep öyle diyerek güçlü olmaya çalışıyorum

ay allahım yaaa
nasıl merak etmiştin seni
bu da nerden çıktı şimdi yaaaa
dr a gittin mi
size söyledim mi bilmiyorum benim de kürtajdan 2 hafta sonra üzüntüden hayatımda ilk defa kolumun altında kocaman çıban çıkmıştı dr a gittim bana antibiyotik vermişti
bazen diyorum ki o antibiyotik mi adetimi bu kadar geçiktirdi acaba
ay çok üzüldüm ilsu yaaa
yapabileceğim bir şey var mı
kaşınıyor mu acıyor mu
aman yaaaa

aysimacım bu arada benim adım dilek
adımı kullanabilirsin cnm benim
sen ilkokul öğretmenimisin fıstık
iklimsu arkadaşımın adı da dilek
yani bu sayfada 2 tane dilek var

ben ilköğretim resim öğretmeniyim,hatta perşembe günü resim ve teknoloji tasarım ürünleri sergimiz var,ismim özlem,sergimize sizleri de bekleriz dilekciklerim ve ismini belmediğim diğer arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…