- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
yaprakcımmmmm nerdesin bitanem yaaa
bi arkadaşım daha oldu
artık 5-6 güzel bayan bundan sonra omuz omuza verip atlatıcaz bu günleri
merhaba arkadaşlar,ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum,şuanda boş gebelik yaşıyorum.ama doktorum gebelik kesesi 25 mm olmadan almak istemiyor,korkuyorum çünkü 10. haftamı geride bıraktım neden haala bekliyor ben de anlamadım,ama cuma günü sonlanacak hamileliğim,üzülüyorum ama bir taraftan da seviniyorum çünkü zaman kaybetmek istemiyorum,tekrar bebek istiyorum ama 3 ay çok uzun bir zaman.....oooof oooooffffffff.........
Yapraknil canım çok geçmiş olsun ilaçlara başlayalı 1 hafta olmadı mı sen 1 hafta içinde alışırım demiştin evet burası dert köşesi herkesin bir derdi var işte ne yaparsın allah sevdiği kullarına bilerek çok sınarmış dr sorsan sana yan etki yapmayacak başka bir ilaç verse ne iyi olur aynı değerde başka ilaç yok mu ?
Canım bebeklerimiz için dayanmak zorundayız bak bende yarına kadar adet olmazsam yine kürtaj gibi daha ufak bir operasyon geçireceğim ne yapalım allahım beterinden saklasın sende morelini yüksek tutmaya çalış midenin bulandırmayan tuzlu kraker falan yemeye çalış kendine dikkat et
merhaba
grup buyuyor bende 30 mayista 8 haftalikken bos geeblikten kurtaj oldum. Sizi bulduguma sevienyimmi uzuleyimmi bilemyiorum duygularim yari yariya keske böyle bisi yasamadan yazsisaydik ama her serde bi hayir vardir. Yazilarinizi bastan beri okudum insan oglu nasil bencil dedim kendime bende bi kendim yasiyo bu durumu saniyordum dunya uzerinde kendimede kizdim.
Ben su an hic hamile kalmamisim kurtaj olmamiim gibiyim kanamam az az devam ediyo bakalim ne zaman kesilecek cumayada ilk doktor kontrolum var bakalim ne dicek agrim sizim yok bu gun itibariyle yatmayi biraktim ise verdim kendimi kafam dagilmiyo yoksa. Buradn sizle yazismak isterim hepinizinde guzel haberlerini tez zamanda alirim insallah benim 4,5 yasinda bi oglum oldu zaten cok severdik birbirimizi bu olayda tam yapistik birbirimize ben su an bebek istemiyorum cok korkuyorum gene ayni seyleri yasamak veya normal gidipte sonunda sakat bi cocuk sahibi olmak cok korkutuyor beni. Kaderden kacilamz ama icimdekikorku varken bide biseyde israrci olursam sanki iyi olmuyo gibi geliyo bana. Kismet artik insallah hicbirimiz bidaha kötü bi olay yasamayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?