Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

meltem mrb aramıza hoşgeldin demek isterdim ama neen kötü olsada seni tanımak güzel evet insan başına kötü bişey gelince neden ben demekten etrafında daha kötü durumda olanları unutuyor bende aynısını yaşadım şimdi okudukça araştırdıkça çok şükür diyorum Bak sen çoğumuza göre çok daha şanslısın bir evladın var zaten allah ona sağlık sıhat versin canım yine hamile kalırsın ve korkma böyle kötü şeyler düşünme tabii 2.çocuğun olcak ve ilki kadar sağlıklı olcak çok geçmiş olsu tekrar senin ki henüz çok yeni acın çok daha taze bak benim tam 2 ay doldu allah herşeyin sabrını veriyor ve dayanamıyacağımızdan büyük dert vermiyor kullarına kendine iyi bk

oh ohhhhhhhhhhh arkadaşlarım burdaymışşşşş
nasılsınız kızlarrrrrr
adaşım canım ay sana ne diyeyim şimdi yaaaa
aman ya nede çıktı bu şimdi rahim tıkanıklığı yaaaaa
allahım inşallah adet olursun fıstıkım yaaaa
bende korktum şimdi valla
ama strest yok bak çözümü varmış bitanem
en en en önemlisi de yumurtalıklarının temiz olması
aynı günlerde başlıcaz çalışmalara bitanem
ayyy ben şimdiden heyecanlanıyorum yaa
iyi ki varsınız

yaprakcım bitanemmmmm
nasıl bu kadar sarstı bu ilaçlar seni yaaaa
ama geçicek bitanem
bak daha önceden de olmuş yani geçiceğini biliyoruz fıstık
az daha sabır
senin dr kontrolunde olman beni çok rahatlatıyor
yarın ne diyecek bakalım
işini şansa bırakmıyorsun bu çok iyi cnm
bana gelince evet çok uzadı ama dr zaten demişti ilaç bittikten 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi
ilaç pazar akşamı bitti bugün 3.gün bir hafta daha beklicem bakalım bitanem strest yapmamaya çalışıyorum ama bayağı bi geriyor beni

meltemcim maalesef ki aramıza hoş geldin canım benim
acın çok tazeymiş canım yaaaa
ne diyeyim ki cnm yaaa
beterin beteri var çok daha kötü durumda olanlar var
en azından bizler daha çok yolun başındaydık
üstelik senin pırlanta gibi bi oğlun var maşallah
bu zor günler geçicek cnm
el ele verip atlatıcaz
almanya da yaşıyormuşsun galiba benim canım kadar sevdiğim teyzemde hannover de yaşıyorlar bilmem ki yakınmısınız acaba

canım evet dediğin gibi sarstı beni bu ilaçlar. geçmesi için sabırla bekliyorum. yemek de yiyemiyorum o yüzden çok halsizim. siteyede pek giremiyorum. sizin yazılarınızı okuyorum arada cevap yazıyorum işte böyle. evet yarın için doktorum çağırmıştı. gidip bir bakalım. şu ialaçların yan etkisini de anlatayım birşey diyecekmi bakalım. ama bu beklenen bir şey olduğu için biraz dayan diyecektir mutlaka. aman yeterki bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alalım da herşeye katlanırız ne yapalım.

canım adaşım sorma ya bakalım yarın akşama kadar olmazsam gideceğim canım ya sorma önemli olan tedavisi olması bakalım hayırlısıyla bi adet olsak çalışmalara beraber başlayacağız dr ilk ay tutmayabilir yumurtlama ile ilgili olur dedi ama ben ümitliyim bakalım canım sende stres yapma herşey olacağına varıyor 10 gün içinde olmazsan git ama dr bi görsün bakalım arkadaşım

benim psikolojim çok saçmaa sapan oldu kızlar yaaa
bi gülüyorum bi ağlıyorum ben
bedenim çok gergin çok şiş
kocaman sivilce vsr yüzümün tam ortasında
o kadar hıçkırarak ağlamak istiyorum ki
offfffffffffff çok sıkılıdm ben çokkkk
ne olucaksa olsun artık

canım ne olur böyle yapma ağlamak istiyorsan ağla ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik canım az kaldı şimdi böyle yapma ne olur bak bende aynı durumdayım ama pozitif olmaya çalışıyorum sende toparlan unutma adetten sonra çocuk çalışmalarına başlayacağız ne kadar morelimiz yüksek olursa o kadar çabuk hamile kalırız arkadaşım herşey biz insanlar için daha kötü durumda olanlar var üzme kendini tatlım olur mu ?

dilekcim çok haklısın
hepsini de biliyorum da ne bileyim ya elimde değil ki
çok gerginim ben
ben güçlü değilim bitanem sadece güçlü olmak zorunda olduğumu biliyorum o kadar
ben bu yarışta çok geriye kaldığımı düşünüyorum bitanem ya
yaaaaaaaa niye gelmiyor bu adetttttttttttttttttttttttttfisfisfis

ya arkadaşlar 4 ay önce bende boş gebelik yaşadım ve çok üzüldüm.araştırrrrrrrrrrrrrrrrrrinternetten tekrar eden bi durum değil dio doktorlar.üstüste boş gebelik yaşayan varmı aranızda

canım arkadaşım benimde gelmiyor dr ender de olsa bu durumlar küraj sonrası görülüyor dedi yani bu kadına bir eksi veya artı sağlamıyor dedi yani üzme kendini herşeyin hayırlısı tatlım bizde sonunda adet olcaz bak ilaçlarını 10 gün süresi vardı kesin olursun sıkıntı yapma seni öpüyorum canım arkadaşım

arkadaşlar merhaba,bu gün geciktim,mesajlarınızı okudum,meltemciğim; cimbomlunun dediği gibi maalesef aramıza hoşgeldin ve çok çok geçmiş olsun,benim gibi seni de bu sohbet odası güçlendirecek emin ol,çünkü ben kendimi dünden beri daha güçlü ve umutlu hissediyorum.. dilekciğim,yarın maalum kermesimiz var ayrıca resim sergimiz var onların hazırlığını yaptım,öğrenciler çevrede temizlik yaptı,anlıycaan çok meşguldüm eve de çok geç geldim kahvaltımı bile daha bir saat(16:30) önce yapabildim eşimin canı da börek istemiş (canınız çekmesin) siparişi de okuldan verdi,yorgun argın geldim bir de börek yaptım...sabahtan beri ayaktayım çok yoruldum valla,zaten dün saat 01 00 gibi yattım resimlere paspartu yapıcaam diye,ama mutluyum çünkü bu yoğunluk benim dertlerimi unutturuyor,eve gelmeyi hiç istemiyorum ama sayeniz de artık evimde de mutluyum.
iklimsucu canım sana da çok çok geçmiş olsun,umarım hiç bir sorun olmadan atlatırsın bunu da,unutma daha bizi teyze yapacaksın onun için kendine çok dikkat et,çalışmalara tam gazla başlıyacaksın yakında,bu günlerimizi de gülerek anacağız bu yüzden de tadını çıkaralım değil mi yani,illaki bebek olsun diye çalışmayalım lütfen zevkine varalım,valla bu gün havamdayım ne diyeyim ki,şu cumayı da atlatırsam daha ii olucaam kesin,3 ay sonra da inşallah bebişimin hücrelerinin temellerini atıcaaz şekerler ,tabii hep beraber,siz müjdeli haberleri benden önce vereceksiniz biraz kıskanmıyor değilim ama olsun teyze oluucam ben de bebişime hamileyken değil mi...bekarlar kıskansın da çatlasın emiiii....
yapraknilciğim evt senin mesajın sayesinde buldum bu bölümü çok çok teşekkür ederim,arada bir oraya da bakıyorum ama sizleri bulmuşken de kaybetmeyi göze alamam.tekrar teşekkür ederim...

kızlar yaaaa şimdi beni de korkutmaya başladınız valla,zaten kürtajdan sonra sorun çıkarsa diye korkuyordum bir de bu beklenen reglin gelmeme gibi bir sorunuyla da yüz yüze gelmek istemiyorum oooof offf,bu ne yaaa,ara da bir de erkekler çekseya bu sorunları,benim ki horul horul uyuyor sanki sadece o çalışıyor,onu hamile olarak düşünüyorum da.....(gülme krizi.......)neyse bu zevki ona birakmayayım bebişimi ben taşıycaaam içimde ona vermem....kızlaaar yaaaa beni çok bekletti ya bu doktor bir sorun çıkmaz de mi,çıkmıycaanı söyledi ama yine de korku kurt gibi içimi kemirmiyor değil tabiii...

apple,boş gebeliğin tekrar etme durumu olmuyor sanırım çünkü ben de çok araştırdım,tabii anne ve babada genetik problem yoksa,onun olcağını da zannetmiyorum,öyle bir şey olsa mutlaka bir şekilde ortaya çıkardı,ben de boş gebelik yaşıyorum şuanda ve benim doktorum benii haala bekletiyor cuma günü sonlanacak,buna rağmen ben ikinci bir boş gebelik yaşayacağıma allahın izniyle ihtimal bile vermiyorum,ama düşük problemi olsaydı belki şüphelenebilirdim tekrarlar diye ama bu tekrarlamıyormuş,bazen iiki düşük olmadım da boş gebelik yaşadım diye bile dua ediyorum,çünkü antalyada bir komşum var 10 yılı geçik evli ve sürekli düşük yapıyor yani o tekrarlıyor,ve haala bebeği yok,sen de korkma rahat ol bizimkinde bebekde sorun olduğu için rabbim onun acı çekmesine müsade etmiyor yanına alıyor ve ona bizden daha güzel bakıyor emin ol...

özlemcimmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmm
süpersin valla kocaman bi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sana
bugün biras buhrandım ben ama geçicek sanırım yaaa
yani geçmeli
adet olamamak beni böyle yaptı
dilekcim benim dr um da söylemişti çok nadir böyle durumlar olabiliyormuş sanırım bize denk geldi
aslında şöyle düşün iyi ki beraber yaşıyoruz bu sorunu yoksa kafayı yerdim heralde
yok özlemcim sen içini ferah tut bizimki istisna bi durum sanırsam
bi de cuma hiç bir şey olmıcak allahın izniyle atlatıcaksın fıstık üstelik kızma ama bi nevi kendini hafiflemiş hissediceksin ve daha çok önüne bakıcaksın bitanem
ve bundan sonra yolun çok açık olucak bitanem

teşekkür edrim dilek kııııısss,valla bugün nedendir bilmem ama çok mutluyum,cuma günü biraz üzülüüceem ama 2.si için çalışmalara başlıycaam için de mutluyum ne yalan söyliyeyim,bebişim de bunu istiyor eminim çünkü bebekler annelerinin üzülmesini istemez o da beni üzmeden benimle tekrar buluşmak üzere ayrılacak.

dilekciğim,reglin gelmesi için bitkisel ürün araştırdın mı hiç netten,istersen bir bak,ibrahim saraçoğlu diye bir adam var bitkisel tedavi yöntemleri hakkında bilgi veriyor sitesinde,ben oraya bakıyorum bazen.

maydanoz suyunu biliyorum
kaynatıp içiyormuşsun sanırım ama
hiç de yapmadım valla
ben bugün alsammı yaaa bi demet acaba

dilekciğim ben çıkıyorum,eğlenceli bir bölüm vardı oradaydım nered
eyse 2 saattir,kendimi kaybetmişim,hoşçakalın yarın görüşürük şekerler.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…