- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
merhaba arkadaşlar, benimde sorunum aynı. şuan 7 haftalık gebeyim ve ilk muayenede kese boş göründü. doktorum 10 hazirana tekrar randevu verdi. boş gebelik mi diye sorduğumda 10 haftaya kadar boş diyemeyiz dedi. bende bekliyorum. çok endişeli sayılmam bu benim ilk çocuğum değil 87 - 90 - 97 doğumlu 3 kızım var :) Allah çocuklarımıza uzun, sağlıklı ömür versin. ilk hamileliğimde ultrason sadece acil durumlarda kullanılan her dr.un elinin altında olmayan cihazlardı. doktorlar kan için ilacı her türk kadını kansızdır diye tahlil bile yapmadan veriyordu. şimdi herşey didik didik. folik asid ilk defa kullanıyorum :)
valla bu günüm de dolu dolu geçti,sergi,kermes derken akşamı ettik valla,çok kalablıktı,aslında biz veli,öğrt.öğrn arasında bir kermes yaptık,dışardan kimseyi davet etmedik buna rağmen kendimiz yettik bittik valla,çok kalabalıktı,velilerin okula destek için yaptıkları hamur işlerini öğrenciler sattı,eve iki koca poşetle geldim,1 haftalık erzak yığdım savaş çıkacakmış gibi,oooh bee rahatım 1 hafta boyunca yemek derdi kalmadı,sonrası allah kerim.(bu hamur işlerini ve yaprak sarmalarını,muş köftesini vb.parayla aldım sakın yanlış anlaşılmasın öğretmene torpil yok haa!)canınız çekmemiştir umarım gerçi bunları yazarken benim bile canım çekti bir de söylediğime bak allah allaaa,ben çok yaşayayım emi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?