Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

nerdesiniz canım arkadaşlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi özlemi biliyoruz mazereti varrrrr
yaprakcımcım,dilekcim,ilsu,nerdesiniz yaaaa

merhaba arkadaşlar, benimde sorunum aynı. şuan 7 haftalık gebeyim ve ilk muayenede kese boş göründü. doktorum 10 hazirana tekrar randevu verdi. boş gebelik mi diye sorduğumda 10 haftaya kadar boş diyemeyiz dedi. bende bekliyorum. çok endişeli sayılmam bu benim ilk çocuğum değil 87 - 90 - 97 doğumlu 3 kızım var :) Allah çocuklarımıza uzun, sağlıklı ömür versin. ilk hamileliğimde ultrason sadece acil durumlarda kullanılan her dr.un elinin altında olmayan cihazlardı. doktorlar kan için ilacı her türk kadını kansızdır diye tahlil bile yapmadan veriyordu. şimdi herşey didik didik. folik asid ilk defa kullanıyorum :)

nakkad merhaba hoşgeldin cnm
allah bağışlasın 3 kızını maşallah şanslısın valla cnm
boş gebelik iin de gçmiş olsun ne diyeyim ki cnm ya
kelin ilacı olsa kendine sürer
doğru söylüyorsun eskiden tüm bunlr yokken
çok daha sğlıklı bebekler dünyaya geliyormuş
bu ne yaman çelişki anlamadım gitti

cimbomlu canim yakin ben hamburg dayim hannover istanbul izmit gibi aramiz.
Kizlar ben yarin doktora gidiyorum randevum var bakalim neler dicek kanamam bu gun diger gunlere göre biraz daha az kurtaj oluna gunu reglin ilk gunu kabul edip bidahaki aya öyle beklciez dimi bakalim ne dicek doktor . Sizler kurtajdan sonra korundunuzmu?Ben ne yapayim bilemiyorum su an hic istekli diilim hamile kalmaya gene ayni veya farkli acilar yasicakmisim gibi korkuyorum bi sure korunayimmi diye soracagim doktora ama bu seferde sonrra pisman olursam arada kaldim ya
Yarin yazarim size doktor görüsmemi iyi oldu böyle bi grup insallah en kisa zamanda bu grubu hamis grubu yapariz )

meltemcik hoşgeldin fıstık
ohhhh ne güzel hannovere yakın olmanız sen şimdi teyzemin komşusu sayılırsın
teyze dediğime bakma bende 9 yaş büyük ablam gibi o benim
dr dan güzel haberlerle gel inşallah cnm sen mayıs sonunda mı kürtaj olmuştun
bana dr demişti ki 40 güne kadar adet olursun ve 3 ay korun demişti
benim 2 doktorum var cnm ikincisi 2 ay yeter demişti
ne yazik ki ne hikmetsen ben daha adet olamadım bugün 62.gün ilaç aldım geçen hafta yani bugünlerde adetimi bekliyorum ama bu süre içinde korunmadım açıkcası ne yalan söyliyeyim ilk başka teşebbüs ettik ama yok ya ben istemedim korunmayı çünkü ben hemen hamile kalamıyorum ki
artı hamileliğim çok çok yeniydi daha yani ileri aylarda olsaydı belki sorun olabilirdi ama
ve tüm kalbimle inanıyorum ki allahım bu acıyı bir daha bana yaşatmıcak
zaten tekrarlama olasılığı çok çok azmış zaten

valla meltemcim 2 ay bana çok uzun gelmişti çok ağladım zaman geçmicek sanıyordum saatleri sayıyordum resmen ilk günlerde hatta kk daki bu konuda tecrübeli bi dostum bana dedi ki ilk adetten sonra çalışmalara başla zaman kaybetme demişti nasıl sevinmiştim anlatamam aklımca süreyi 1 ay kısaltmıştım çocuklar gibi mutluydum bi görsen eşimden bile saklamıştım bu sinsi planımı ama bak dolu dolu 2 ay geçti ve adet bile olamadım ama asla ümidimi kaybetmiyorum
ben ve bedenim ruhum yeni bi hamileliğe o kadar hazırız ki bunu hiç bir dr anlayamaz
ne güzel ki senin bi dünyalar tatlısı bi oğlun var
allah bize de nasip eder inşallah
bu arada oğlunun resmini gördüm çok şeker allah bağışlasın
ismi ne

ablacımmmmmm maşallah sana yaaa
43 yaşındasın ve yine yeni yeniden hamilesinnnn
ayyy bana o kadar güzel umut oluyorsunuz ki anlatamam ya
yaşımı sorun ediyordum ama dr um da kızmıştı bana

Merhabaaa Arkadaslar
Geldim Dilekcim Işte , Işler Feci Yoğun Giremedim Anlican Oku Oku Yoruldum Bikaç Gün Baya Faal Olmuş Burasi Bakiyorum Da::))
Canim Benim Sende Iklumsu Gibi Bi Doktora Gitsen Baksana 62. Gün Olmuş
Acaba Iklumsu Napti Adet Oldu Mu Yoksa Rahim Tikaniklii Mi Oldu çok Merak Ediyorum Huhu Buralardaysan Yaz
.yani Canim 33 Yasindasin Daha Sende Gören çok Yasli Sanar , Haksizlik Yapiyosun Kendine .

Buarada Ben Biras Daha Beklicerm Sanirim Cilt Problemi Yasiyorum Sikintidan Dolayi .şunu Da Bi Atlatayim Hayirlisiyla Düşünebilirm:))

ya ilsu delirtme beni ciltle bebeğin ne alakası var yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama tabi ki sen en doğrusunu biliyorsun
psikolojik bi durum sonuçta
evet bu arada maalesef ki sayfamız genişliyor
ama hepimiz burda hamilelik sayfasına terfi
edicez inşallah
ben farlutal kullandım cnm adet sökücü
pazar akşamı bitti dr 1 hafta içinde olursun dedi
bekliyorum olmazsam gidicem bitanem de
bu haftayı elimden geldiğince sakın olarak relax bi şekilde
geçirmeye çalışıyorum
evet benim aklımda dilek
gelen giden var mı acaba
bu arada yaşım için söylediklerine
tüm kalbimle teşekkür ederm cnm benim

hoşgeldin özlemcim
nasılsın fıstık
nasıl geçti serginiz çok yorulmuşsundur
morallaer nasıl yarın kaçta gidiceksin dr a cnm

valla bu günüm de dolu dolu geçti,sergi,kermes derken akşamı ettik valla,çok kalablıktı,aslında biz veli,öğrt.öğrn arasında bir kermes yaptık,dışardan kimseyi davet etmedik buna rağmen kendimiz yettik bittik valla,çok kalabalıktı,velilerin okula destek için yaptıkları hamur işlerini öğrenciler sattı,eve iki koca poşetle geldim,1 haftalık erzak yığdım savaş çıkacakmış gibi,oooh bee rahatım 1 hafta boyunca yemek derdi kalmadı,sonrası allah kerim.(bu hamur işlerini ve yaprak sarmalarını,muş köftesini vb.parayla aldım sakın yanlış anlaşılmasın öğretmene torpil yok haa!)canınız çekmemiştir umarım gerçi bunları yazarken benim bile canım çekti bir de söylediğime bak allah allaaa,ben çok yaşayayım emi!

nasıl tatlısın sen öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaprak sarmasına pek hayır diyebileceğimi sanmıyorum ama
senin tayinin yüzünden muşdasın değil mi
anladığım kadarıyla antalyalısın heralde
ayyy özlemcim seni süper görüyorum yaaaa
harikasın valla
hep öyle ol güzel kız

dilekciğim okuldan sonra gidiyorum doktora,öğleden sonra dersim yok saat 13:00 gibi doktordayım inşallah,şimdilik moralim iiii çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum 2 haftadır,alıştırdım zor da olsa kendimi,yarın acım tazelenek ama neyse,tek istediğim yine sulugözlülüğümün tutmaması,bunun için çok çaba sarfedeceğim bu kez.bu kürtaj ne kadar sürüyor dilekciğim,kendime hemen gelebiliyor muyum,çok korkuyorum.
ayın 27sinde istanbula gitmeye karar verdik,antalyaya 1 hafta sonra gideceğiz,biraz moral depolamamız lazım,eşimin fikri inşallah güzel olur,biraz gezeriz,ayrıca sen neden haala regl olamadın yaaaaaaaa?doktorun sebebi hakkında bişey diyor mu?

ewet şeker kız dilek, ben antalyalıyım ve muşta çalışıyoruz tayin meselesi işte ne yaparsın,canım benim bir arkadaş var o geliyormuş şimdi yanıma belki biraz otururuz seni de beklerim kısss sarma yerizzzzzz...sayfayı kapatmıyorum ama bir süre yazamam tamam mı gül yüzlü?öptüm gül yanaklarından sıcacık hemi de.....

özlemcim benim kürtajım çok kısa sürmüş dr 10 dk bile kalmamış içerde kanamam hiç olmadı ayılmam 1 saati buldu bi de biraz ağrım vardı korkumdam ağrı kesici iğne yaptırmıştım hatırlıyorum
kimse benim kadar korkak olmasın valla o yatağı bile görünce ağlamaya başlıyorum ben ama kürtajım çok şükür ki çok kolay geçti
valla başın dimdik olsun bitanem
önünü açmış olucaksın
kötü şeyler geride kalacak bitanem öyle düşün
ağlarsan da yarın son kez ağla cnm
gelir gelmez de yaz bize ne olur
tekrar söylüyorum cnm
başın dimdik olsun

ben adetimi p.tesine kadar beklicem cnm
ilacım pazar akşamı bitti dr da 1 hafta içinde
adet olursun dedi
yani strest yapmamaya çalışıyorum fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…