Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba arkadaşlar. bir iki gündür çok aktif giremiyordum. ama sayfa baya aktifmiş. yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza ne güzel. hepsi hoşgeldi. dün de az da olsa girip anlatmıştım içtiğim ilaçlar biraz beni sarstı yani. bugün akşamüzeri doktora gittim. 1 tane folikül görünüyormuş şu an için 8 mm kadar. ama daha erken dedi. yani bugün adetimin 8. günüydü. sen zaten geç yumurtluyorsun olgunlaşır dedi. yani şansımın artması için 1-2 tane daha olsa iyi olur ama ne yapayım Allah kısmet ederse 1 taneyle de olur. biraz moralim bozuldu hatta doktorum da kızdı bana çok karamsarsın diye ama yaşadıklarımdan sonra nasıl karamsar olmam ki. ama yine de moralleri yüksek tutmak lazım. size anlatınca biraz açılıyorum. cumartesi yine çağırdı gelişmesine bakacak. yani bundan sonra 1 hafta falan gün aşırı gideceğim herhalde. inşallah güzel gelişmeler olur. dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var.

Yapraknil arkadaşım sıkıntı yapma dualarımız iyi dileklerimiz hep senle hem sen çok gayetlisin neden böyle karamsar düşünüyorsun bak biz daha adet bile olamadık ama sen tedaviye bile başladın biz sana güveniyoruz sen bu işi başaracaksın canım kendine iyi bk
Dilek adaşım İLsu ve Özlem kızlar sormayın ya yine adet olmadım dr aradım c.tesi gel dedi 1-2 gün daha geçsin dedi bende bir kere lekelenme olduğu için erken bi operasyon yapmak istemiyor bekleyelim diyor ne bilim çok sıkıldım bugün evde duramadım kendimi dışarlara attım .........

cimbomlu canim oglumun adi Mehmet Deniz insallah benden önce hic cougu olmayanlara nasip etsin allahim ben ogluma cok duskun oldum bu ara cok sorunsuz bi hamilelikti halada öyle benim yasim 41 bazen diyorum yaslamiilgili ama diilmisbenden 2 gun önce 26 yasindabi kadinda benle ayni durumdaymis ama bu isin icine girdik diyemi ögreniyorum cok fazla bu durumda olan insan varmis ya

canım benim yaaaa
ne olur olumsuz düşünme bitanem
sen dr kontrolunde hızla ilerliyorsun cnm bi de bize bak ne kadar geride kaldık
(yani dilekcim ben kendimi öyle hissediyorum) ha bir tane olmuş ha 3 tane kısmet güzelim
yeter ki zamanı gelmiş olsun gerisi boş canım yaaa
çok güzel şeyler olucak bitanem
stres yok biliyorsun
dualarımız ve kalbimiz seninle canım arkadaşım benim

ya ne yapcaz biz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay ağlıcam şimdi
gülüyüm mi ağlıyayım mı şaşardım valla
önceden o kırmızıyı görmemek için nasıl da dua ediyordum ,
bi de şu halime bak yaaaaaaaaaaa
omuzunu ver arkadaşım ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmm

yakışıklı oğlunu allah bağışlasın ablacım
ilk burda birine abla diyorum
genelde ben ablaydım ama
dün bi de nakkad nickli bi ablamız var
sizleri gördükçe artık yaşımı asla sorun yapmıcam
demek ki çok da sorun olmuyormuş
eğer yalnış hatırlamıyorsam oğlun 5 yaşındaydı
o zaman sen oğlunu 36 yaşında mı doğum yaptın ablacım
bi de sorunsuz oldu demişsin
ayyyy ne güzel darısı başımıza inşallah

günaydın cimbom. evet biraz karamsarım galiba ama elimde değil. ilacı kullanınca çok yumurtam olacakmış gibi geliyordu doktor 1 tane deyince biraz üzüldüm açıkçası. ama inşallah o yumurta istenilen olgunluğa gelir ve kaliteli olur. bilmiyorum canım ya kısmet işte bu işler. canım sizin adet olamamanız tamamen kürtajla alakalı. başkaları 30-45 gün arası olabilir ama sizlerin bünyesi daha farklı demekki. herkesin sorunu farklı canım ya. senin ve iklimsunun adeti benim de yumurtam inşallah bizleri çok bekletmez ve biran önce gebelik elde ederiz. inşallah bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.

canım sağolun desteğiniz için. biraz sıkıntı yapıyorum evet ama inşallah düzelir. istenilen yumurta sayısına ve büyüklüğüne ulaşırım. ben cimboma da söyledim adet gecikmeniz kürtajla alakalı sonra düzelir canım. benim adetlerim çok gecikmemişti ama bu sefer de yumurta problemi çıktı işte. sorunlar bitmiyor. kurtulalım artık şu kabus dolu günlerden ya. Allah yardım etsin hepimize.

kizlar benim bu gun kurtaj oldugum bi haftasi oldu kurtaj gunu reglin ilk gunu sayiliyomus dun cok az kan vardi bu gun hic gelmedi doktora gidecegim birazdan kontrole bakalim bir dahaki reglim ne zaman olacak neden sizlerin regl gunleriniz bu kadar uzadi ((( üzmeyin kendinizi herseyin hayirlisi bunada sükür

çok haklısın yaprakcım yaaa
ne kadar böyle beklemek
çok sıkıntılı günler gerçekten de her açıdan
herkesin derdi ayrı ayrı ama ben inanıyorum ki hepimiz aynı çatı altında
başka sayfada buluşucaz gümbür gümbür gelicez görüceksin
inşallah bundan sonra ki aylarda düzelir inşallah
inşallah be beklediğimiz adet ilk ve son adet olur

canım sorma yaaaa
çok takmamaya çalışıyorum ama
ben korkuyorum yaaaaa
sende hayırlısıyla kontrolune git bakalım
herşey yolundadır inş.
gelince yaz mutlaka ne olur
merakta bırakma bizi

meb arkadaşlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adaşım sorma ya bende dün tam 2 saat ağladım bi açıldım sahilde denizi seyrettim ne bilim yapraknil in söylediği gibi herkesin bir problemi var işte onun adeti normal oldu ama yumurtlaması az her işte bir hayır vardır diyorum ama teskinde edemiyorum artık kendimi ya arkadaşım sıkıldım ne bilim dr normal diyor olabilir ender de olsa farklılık gösteriyormuş benim dr gerçi bi gel olmazsa adet düzenleyici ilaç veririrm dedi 1 ay daha erteleriz çocuğu dedi bakalım ya bu sefer çok heveslenmiştim ama kısmet böylesi daha hayırlıymış diye düşünelim canım ama çok sıkıldım itiraf ediyorummmmmmmm

canım sen yine de her şeye rağmen pozitifsin. ben de keşke senin gibi olabilsem. ben artık tahammülsüz oldum galiba yaşadıklarımdan sonra. ama biraz daha sabır. düzelecek inşallah. az önce düşünce gücüyle ilgili yazı ve anket türü birşey var onu okudum, bir kitaptan bahsediyordu hatta. sana da çok uygun bir topik. ben bugün pek keyifli başlamadım güne o yüzden birşey yazamadım o sayfaya güzel gerçekten. ben de bundan sonra daha olumlu ve pozitif olmaya çalışacağım. ağzımdan olumsuz birşey çıkarmamaya gayret edeceğim. böylece olumsuzluklar da dağılır gider inşallah. evet inşallah hamileyim başlıklarında buluşup, mutluluklarımızı paylaşırız.

ablacımmmmmm maşallah sana yaaa
43 yaşındasın ve yine yeni yeniden hamilesinnnn
ayyy bana o kadar güzel umut oluyorsunuz ki anlatamam ya
yaşımı sorun ediyordum ama dr um da kızmıştı bana

Canım Allah her isteyene nasibetsin ben çocuklarımı çok seviyorum. onları çok severek büyüttüm. en büyüğü nerdeyse evlenecek yaşa geldi. eskiden geç doğum yapanları gördüğümde bana komik gelirdi anneanne yaşında bebek sahibi oluyorlar diye ama Almanya'ya gittim kadınların çoğu emekli olduktan sonra bebek yapmış büyütüyor ve gençlikleri çocuk peşinde koşarak değil daha kendilerine yönelik işler yaparak geçirmişler, takdir ettim. şimdi ben :1rolleyes:de kızım evlenmeden önce doğum yapsam fena olmayacak :)

ne güzel yapmışsın arkadaşım yaaaa
içindeki mikrobu akıtmışsın
deniz beni de çok rahatlatır(karadenizliyiz da)
ben öyle zor tutuyorum kendimi ki
o kadar zor ki güçlü olmak ya da güçlüymüş gibi davranmak
üstelik bende dış etkenlerde var
ama mecburmu ve mecburuz fıstık
sözlerimle resmen beynime emrediyorum güçlü olucaksın diye
çünkü biliyorum ki 2.bebeğim bu şekilde gelicek
yoksa gelmicek bitanem
böyle düşün sende
bak yeni bi toğik var 8 aylık bebeğimi kaybettim diye
onu oku bak ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksın
birbirimizi böyle idare edicez canım benim
ama hızla mutlu sona yaklaşıyoruz böyle düşün cnm benim

hoşbulduk demeyi unuttum :1hug: birde eskiden (yani 20 sene kadar önce) ultrason yoktu derken; cep telefonları, koca ekran tvler, elimizin altında bilgisayarlar, yani nerdeyse her odada radyasyon yayan cihazlar ve şimdilerde moda olan hormonlu yiyeceklerde yoktu. erkeklerin sperm kaliteleri düşmüş diyorlar baksana. Kocalarımıza keçi boynuzu yedirip cep telefonlarınızı vucutlarınızdan mümkün olduğu kadar uzakta tutmaya bakalım fisfisfis

dileğe de söylediğim gibi pozitif olmaya mecburum ve mecburuz bitanem yaaa
az kaldı az
biras daha sabır
o topiğe baktım
evet kesinlikle çok doğru
herşey beynimizle düşünce gücümüzle halledebiliriz ki
öyle yapacak hepimiz el ele verip
ben sizi asla bırakmam beraber hamiş kalıcaz o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

süper bi annesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neşe ve umut veriyorsun bize
engin tecrübelerinle
yerim ben senin o kızlarını
çok tatlısınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

falcıya gittim. merak bu ya. daha önce de gitmiştim söylediği şeylerin hatta imkansız gibi görünen şeyler bile oluverdi. hayat işte. şimdi bana oğlum olacağını, hayırlı olacağını yalnız biraz erken doğacağını söyledi.
doktor hali hazırda gebelik kesesinin içinde birşey göremiyorum dedi ama BEN FALCIYA İNANMAK İSTİYORUM benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…