- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
falcıya gittim. merak bu ya. daha önce de gitmiştim söylediği şeylerin hatta imkansız gibi görünen şeyler bile oluverdi. hayat işte. şimdi bana oğlum olacağını, hayırlı olacağını yalnız biraz erken doğacağını söyledi.
doktor hali hazırda gebelik kesesinin içinde birşey göremiyorum dedi ama BEN FALCIYA İNANMAK İSTİYORUM benneyaptımki
cimbomlu sen en son ne zaman doktora gittin. bak ben bile endişeleniyorum bu durumdan. bişey yazmasam da takip ediyorum ne oluyo diye
canım benim nerdesin sen yaaa
biz hepimiz toplandık küçük bi grup oluşturduk senin açtığını topikte ama sen yoksun
sen de gel artık aramıza
moraller nasıl defnecim iyimisin biraz daha
yaa beni sorma ben kürtajdan sonra hiç gitmedim dr a ama dr um aile dostu kayınpederimin çok samimi arkadaşı ben haftada 2-3 kere görüşüyorum kendisiyle çok endişelenmemei söylüyor ama takmamaya çalışıyorum işte ilaç verdi içtim pazar akşamı bitt bu hafta içinde adet olucaksın dedi bugün 5.gün bekliyorum için cnm yaaa
korkmuyor da değilim hani
canım Sen En Son Ne Zaman Gebelik Testi Yapmıştın? 15-20 Gün önce Sanki ısım Yükseldi, Yumurtluyorum Galiba Falan Demiştin. çok Geç Oluşan Bir Gebelik Mi Var Yoksa Sende. Bak Fallarında Da çıkmış. Ay Ne Güzel Olur. Hayırlısı Canım Yoksa Da Adetin Gelince Kaldığın Yerden Devam. Ben Sabah Kötüydüm Ama şimdi Daha Iyiyim. Daha Da Iyi Olacağım Inşallah. Dün Doktorum Bişey Anlattı. 2 Gün önce 46 Yaşında Bir Kadın 10. çocuğunu Doğurmuş. Allah Bazılarına çifter çifter Veriyor Bazıları Da Böyle Bekliyor Tarzında Bişey Söyledi. Aslında Biraz Moralim Bozuldu Ama Bizlerin De Olacak Inşallah. Böyle şeyler De Var Işte. Neyse Tam Yol Ileri.
cimbomlu Evet Bi Yaptır Bakalım Test Hani Olur Mu Olur Yani :)))
Defnecim Sen Naptın Testin Pozitif çıkmıştı ?
cimbomlu evet bi yaptır bakalım test hani olur mu olur yani :)))
defnecim sen naptın testin pozitif çıkmıştı ?
kızlar ya çok sıkıldım ben bir an önce adet olsamda kurtulsam bakalım yarın akşam doktor ne diyecek bakalım dilek ben şımdı yarın akşam gıdeceğımya eğer dr adet olmama yardım edici bişey olmazsa p.tesi acıbadem diye bir hastane var burda, orda bir profösör bayan varmış ona gitcem kendi dr iyi ama güvenimi sarstı biraz bu seferde adet olmazsam yani ona gitcem muayenesi biraz fazla ama çok iyi bir hastane büyük bakalım o ne diyecek bide bu dr yok tedavi falan dedi biraz ürktüm bakalım bu işler şakaya gelmez diye düşünüyorum
ayyyyyyyyy ben de fal delisiyim
yani özellikle de bekarken
bende en son fal baktırdığımda eşimi tanımıyordum ve başka birine deli gibi aşıktım
falcı bana dedi ki murat diye biriyle evleneceksin hatta gününü bile söylemişti eşimi tarif etmişti kimin tanıştıracağını falan söylemişti hiç mi hiç inanmadığım gibi nasıl aşıksam diğer kişiye artık kadınla bi de kavga etmiştim ben murat falan istemiyorum diye kadın bi de demişti ki ilk çocuğun erkek ikincisi kız olucak ama o kadar emindi ki kendinden anlatamam valla
ne bileyim eşimle ilgili herşeyi harfiyen bildi(allahıma binlerce şükür olsun ki eşimi çıkardı karşıma)darısı çocuklarımla ilgili söylediklerineeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?