Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

cimbomlu sen en son ne zaman doktora gittin. bak ben bile endişeleniyorum bu durumdan. bişey yazmasam da takip ediyorum ne oluyo diye

ayyyyyyyyy ben de fal delisiyim
yani özellikle de bekarken
bende en son fal baktırdığımda eşimi tanımıyordum ve başka birine deli gibi aşıktım
falcı bana dedi ki murat diye biriyle evleneceksin hatta gününü bile söylemişti eşimi tarif etmişti kimin tanıştıracağını falan söylemişti hiç mi hiç inanmadığım gibi nasıl aşıksam diğer kişiye artık kadınla bi de kavga etmiştim ben murat falan istemiyorum diye kadın bi de demişti ki ilk çocuğun erkek ikincisi kız olucak ama o kadar emindi ki kendinden anlatamam valla
ne bileyim eşimle ilgili herşeyi harfiyen bildi(allahıma binlerce şükür olsun ki eşimi çıkardı karşıma)darısı çocuklarımla ilgili söylediklerineeeeeeee

ben daha yeni evliyim geçen sene evlendim
güzel allahım bana herşeyi geç verdi ama çok şükür ki hayırlısını verdi
inşallah çocuklarımda öyle olur

cimbomlu sen en son ne zaman doktora gittin. bak ben bile endişeleniyorum bu durumdan. bişey yazmasam da takip ediyorum ne oluyo diye

canım benim nerdesin sen yaaa
biz hepimiz toplandık küçük bi grup oluşturduk senin açtığını topikte ama sen yoksun
sen de gel artık aramıza
moraller nasıl defnecim iyimisin biraz daha
yaa beni sorma ben kürtajdan sonra hiç gitmedim dr a ama dr um aile dostu kayınpederimin çok samimi arkadaşı ben haftada 2-3 kere görüşüyorum kendisiyle çok endişelenmemei söylüyor ama takmamaya çalışıyorum işte ilaç verdi içtim pazar akşamı bitt bu hafta içinde adet olucaksın dedi bugün 5.gün bekliyorum için cnm yaaa
korkmuyor da değilim hani

canım sen en son ne zaman gebelik testi yapmıştın? 15-20 gün önce sanki ısım yükseldi, yumurtluyorum galiba falan demiştin. çok geç oluşan bir gebelik mi var yoksa sende. bak fallarında da çıkmış. ay ne güzel olur. hayırlısı canım yoksa da adetin gelince kaldığın yerden devam. ben sabah kötüydüm ama şimdi daha iyiyim. daha da iyi olacağım inşallah. dün doktorum bişey anlattı. 2 gün önce 46 yaşında bir kadın 10. çocuğunu doğurmuş. Allah bazılarına çifter çifter veriyor bazıları da böyle bekliyor tarzında bişey söyledi. aslında biraz moralim bozuldu ama bizlerin de olacak inşallah. böyle şeyler de var işte. neyse tam yol ileri.

cimbomlu evet bi yaptır bakalım test hani olur mu olur yani :)))
defnecim sen naptın testin pozitif çıkmıştı ?

cimbomlu Evet Bi Yaptır Bakalım Test Hani Olur Mu Olur Yani :)))
Defnecim Sen Naptın Testin Pozitif çıkmıştı ?

Nasil Yaniiiiiiiiiiii
Yok Yaaaaaaaaa O şans Gelip Beni Bulmaz Kiiiiiii
Aklimi çelmeyin Yaaaaaaa

kızlar ya çok sıkıldım ben bir an önce adet olsamda kurtulsam bakalım yarın akşam doktor ne diyecek bakalım dilek ben şımdı yarın akşam gıdeceğımya eğer dr adet olmama yardım edici bişey olmazsa p.tesi acıbadem diye bir hastane var burda, orda bir profösör bayan varmış ona gitcem kendi dr iyi ama güvenimi sarstı biraz bu seferde adet olmazsam yani ona gitcem muayenesi biraz fazla ama çok iyi bir hastane büyük bakalım o ne diyecek bide bu dr yok tedavi falan dedi biraz ürktüm bakalım bu işler şakaya gelmez diye düşünüyorum

haklısın cnm yaaa
dr konusunda yani
acıbademi biliyorum gerçi ben bakırköydekini biliyorum
inanılmaz güzel bi hastane geçen hafta kardeşimin eşi burun ameliyatı oldu
çok nezih bi hastane ama muayene ücretleri biraz fazla sanırsam
beni d mahvetti bu adet olamamak
ama inşallah fıstık bi tedavi yada müdaheleye gerke kalmadan adet oluruz yaaa

Aaaaa defne mi hamileymiş. ben de kaçırmışım bunu. eğer öyleyse ne güzel bizlere de umut olur. boş gebelik sayfasından bir hamile transfer ederiz.

Arkadaşım, Allah bir yastıkta kocatsın. Hayırlı evlatlar da nasib etsin.

Selam arkadaşlar, eğer güvenilir bir dr.a ihtiyacı olan varsa size tavsiyem Teksen Çamlıbel beşiktaşta kendi özel hastanesi var netten bulabilirsiniz. İki arkadaşım onun yardımıyla çocuk sahibi oldu ve çok çok memnun kaldılar. Bildiğim en iyi doktordur. ...........bu arada gel 10 haziran gel ..........

canım ben öyle hatırlıyorum sanki test yapmıştı da çift çizgi çıktı diye. acaba ben mi yanlış hatırlıyorum:)))
iklimsu canım acıbadem çok ii bir hastane tabiki ama şu da var ki hastaneden daha çok dr önemli bence .prof. a falan gitsen bence baya faydasını görürsün çok tecrubeli oluyorlar gerçekten de...
inş gerek kalmadan hemen adet olursunuz.

nakkad bende duymuştum teksen çamlıbeli jinamed diye bir merkezi varmış bende geçenlerde cnn türkte izledim bu merkez aynı zamnada düşük ile ilgili bir sürü test yapıyorlar greçi bizim dr 2 düşükten sonra araştırıyoruz dedi ama bu dr ilk düşükten sonra gelin diyor ben eşim ile konuştum gidelim dedim ama eşim istemedi bekle dedi bu testler çok meşagatliymiş ne bilim ya aslında düşünüyorum ben bakalım c.tesi den sonra bakacağız duruma ona göre belki giderim

İlsu evet canım dr çok iyi ben iki hasteneye gittim gebeliğim buyunca çok şık büyük ve lüks ama faydası olmadı dünya para harcadık ama memnun kalmadım yinede ne bilim acıbadem de iyi bir profösör varmış bide bayan ben özellikle bayan istiyorum şuanki dr erkek gerçi alanında çok iyi amerikada mastır falan yapmış ama çok kararsızım aynı zamanda dr eşimin patronunun kardeşi yani pek karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…