Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Evet ya o günleri hiç unutmuyorum kizlar. Ben birde 3 hafta kalp atişlarini da gördüm nasil pir pir atiyordu((
aklima geldi yine gözlerim doluyor

HOŞGELDİN CANIMCIM.
SENİNDE MÜBAREK OLSUN . GÜZEL BİR HABER BU BULANTILARIN AZALMASI .ARTIK SENİ ARAMIZDA SIK GÖRMEK İSTİYORUZ BİTANEM:teytey:

hoşgeldin canım. bulantılarının azalmasına sevindim. zaten haftalar ilerledikçe daha da azalır. bu arada minik meleğin büyümüş. maşallah. daha dün gibi sanki hamileleik haberini verişin. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin canım. çok güzel bir duygu ya.

ay canım evet ben oruç da tutuyorum, ne yapsam ki. karnımda da hafiften ağrılar oluyor dün gece çok fazlaydı bugün daha az bilmiyorum ki ya. öyle bişey varsa ne olur canım, yani oruç tutuyorum diye bir problem olurmu. ilk 3 ay bebek depodan besleniyor diye biliyorum. yani kesin bişey olsa o zaman bırakırım da ama şimdi ortada fol yok yumurta yokken bırakmak doğru olurmu. fortel testler ne kadar canım, çok pahalımı ki? gerekirse kan testi yaptırayım ben ya, ona para vermiyorum nasıl olsa ama sonuç negatif çıkınca ordaki hemşirelere falan rezil olmuşum gibi geliyor. yani kendini hamile zanneden bir salak gibi görüyorlar sanıyorum.

FORTEL İLE YAP BENCEDE ÇOK PAHALIMI Kİ BEN DE BİLMİYORUM AMA KENDİN BİLİYORSUN SONUCU Bİ TEKK REZİL OLMA OLAYIN YOK...
YADA BEKLE AY NE BİLEYİM KAFAM KARIŞTI BEN BEKLEYECEĞİM ADEDTİMİN GEÇMESİNİ NASİP OLUR İSE şakkıdı

yaprakcım 20 ytl ben almıştım. gerçi şuan hamileysen ki inş öyledir ,bir zararı olmaz .bende ilk 3 ay depodan besleniyor diye biliyorum.

ay kızlar bilmiyorum ya. parasında da değilim de onda da bişey çıksa kan testi yapmadan yine de kesinlik kazanmaz. ben de adetimini 3-4 gün geçmesini beklemeyi düşünüyordum da iklimsu şimdi oruç tutmak zarar verir falan deyince panik oldum birden. emin olsam oruç da tutmam ama ortada daha birşey yok. şu an bile karnımda ağrı var sanki heran olacakmışım gibi. bilmiyorum kızlar ya hayırlısı olsun artık. çok da kaptırmak istemiyorum kendimi.

diloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin kuşum
oh oh bulantıların geçmiş şimdi sıra geldi keyfini sürmeğe
canım dualarını eksik etme bizden görüyorsun hepimiz bi umut içerisindeyiz
misyonunu biliyorsun di mi

yaprakcım yaaaa fortel harika olur var yaaa
hatırla dileğimiz müjdeyi fortelle vermişti bize
ay ay ay senin niye olmasın kiiiiii

ay canım evet ben oruç da tutuyorum, ne yapsam ki. karnımda da hafiften ağrılar oluyor dün gece çok fazlaydı bugün daha az bilmiyorum ki ya. öyle bişey varsa ne olur canım, yani oruç tutuyorum diye bir problem olurmu. ilk 3 ay bebek depodan besleniyor diye biliyorum. yani kesin bişey olsa o zaman bırakırım da ama şimdi ortada fol yok yumurta yokken bırakmak doğru olurmu. fortel testler ne kadar canım, çok pahalımı ki? gerekirse kan testi yaptırayım ben ya, ona para vermiyorum nasıl olsa ama sonuç negatif çıkınca ordaki hemşirelere falan rezil olmuşum gibi geliyor. yani kendini hamile zanneden bir salak gibi görüyorlar sanıyorum.[/QUOTE]

aşk olsun canım ya neden salak gibi olsun hem onlar kim ya öyle sansalar bile ne çıkar canım eğer hamile isen ilk 3 ay ve son 3 ay kesinlikle oruç tutulması gerektiğini söyledi doktor çünkü çok önmeli dönemler çocuk depodan beslense bile sen besin almazsan güçsüzleşirsin tatlım tabii hamile deilsen orucunu tut ama çok küçük bir olasılık bile varsa riske atma derim tatlım hamile iken su içilmesi çok önemli bitanem fortel 20 ytl çok pahalı deil tabii kan testini bedavaya yaptırıyorsan onu yaptır aynı sonuç adetine 1 hafta kala fortel kesin sonuç veriyor ka testi ne zaman veriyor bilmiyorum

kızlar dediğiniz gibi ya fortel alıp test yapayım ya da cumaya kadar orucu bırakıp cuma günü kan testi yaptırayım. karar veremedim. eşim gelsin konuşacağım. ama o şimdi erken daha bekle der biliyorum. sonuç negatif çıkarsa üzülmemi istemiyor. ben de istemiyorum ama varsa da bilmek isterim. ya kızlar ben şimdiden kaptırmaya başladım kendimi sayenizde, adet olursam moraracağım -tatlicadiarzu-

Adaşım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diloşummmmmmmmm
nasılsın tatlım umarım herşey yolundadır bulantılarım azaldı ama tam geçmedi bi geçse ondan sonra sürecem sefamı bol bol yemek yiyeceğim açımmmmmmmmmmm sürekli ben normalde ok yemek yerim ama 1,5 aydır bişey yiyemiyorum meyve bile ama merak etme acısını çıkaracağım tatlım
bende ilk burda yazmıştım test almayı düşünüyorum diye özellikle adaşım çok destek oldu al diye bende aldım ve ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı tam adetime 1 hafta vardı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım hamileysen zaten dr lar izin vermiyor oruç tutmaya

güzeller güzeli arkadaşım meraba bende burda olmaktan çok mutlu ama doktor ilk 3 ay özellikle bilgisayarı en aza indirdi zaten çok oturunca belim ağrıyor ama hep aklım sizde nasılsınız diye sizleri özlüyorum sen neler yaptım yeni evine alıştın mı kusra bakmayın pek ilgilenemiyorum ama size kendimi afettireceğim :teytey:

aşk olsun canım ya neden salak gibi olsun hem onlar kim ya öyle sansalar bile ne çıkar canım eğer hamile isen ilk 3 ay ve son 3 ay kesinlikle oruç tutulması gerektiğini söyledi doktor çünkü çok önmeli dönemler çocuk depodan beslense bile sen besin almazsan güçsüzleşirsin tatlım tabii hamile deilsen orucunu tut ama çok küçük bir olasılık bile varsa riske atma derim tatlım hamile iken su içilmesi çok önemli bitanem fortel 20 ytl çok pahalı deil tabii kan testini bedavaya yaptırıyorsan onu yaptır aynı sonuç adetine 1 hafta kala fortel kesin sonuç veriyor ka testi ne zaman veriyor bilmiyorum[/QUOTE]

evet canım haklısın. az önce eşimle tel de konuştum o da orucu 1-2 gün bırak sonra test yaparsın diyor. eğer hamilelik varsa şekerin düşer o yüzden problem olabilir dedi. kendisi doktordur birazcık o yüzden bir bildiği vardır. ama biz bu ay çok beklenti içinde olmadığımız için belki oruç tutup tutmama konusunu hiç tartışmadık. haftasonu doktora gitmiştim en azından ona sorabilirdim. neyse kızlar ben cumaya kadar bekliyeyim. zaten o güne kadar hamile değilsem adet olmam gerekir. cuma sabahı önce bir idrar testi yaparım. bişey çıkarsa gidip kanda baktırırım.

canım havaya gir ama kendini bu kadr da kaptırma allahım bu mübarek günlerde herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin canım, tabiiki dikkat et kendine dikkatli davran yorma kendini bu ay hamile kalırsan süper olur ama olmazsada birdahaki ay daha hayırlı olacakmış gibi düşün ve öyle olur bak ben 2,5 ay adet olmadım neler yaşadım ama böylesi hayırlıymış ki sonradan ilk ayda hamile kaldım allahım bin şükür sende öyle düşün tatlım öyle olsun tabii eşinle konuş onunda onayını al sonra beraber testi alıp yaparsınız

bitanem bugun orucunu tamamla en iyisi aksama eşin gelince fortelden alsın .sonuca göre davranırsın artık .

canım olsun senin ve bebişinin sağlığı daha önemli .3 ayın dolmasına az kaldı zaten. kenini iyi hissettiğin zamanlarda girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…