- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.501
acaba senin yumurta daha yeni mi çatlıyor. Sen bu akşamı da değerlendir her ihtimale karşı.
arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu ramazanlar dilerim umarım herkese beklentileri ile gelir bu mübarek günler
kızlar ben artık biraz daha iyiym mide bulantılarım azaldı sadece mide yanmalarım var ama bu güne şükür gerçekten zor günler geçirdim ama artık sona eriyor oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eski sayfaları okuyamadım ama umaraım kimsede bir probnlem yoktur hepinizi çok özledim ve seviyorum siz herşeyin en iyisine layıksınız sadece bu sayfayı okudum yapraknilllllllllllllllllllllll canım çok heycanlandım şimdi alahım hayırlısı ile inşallah bu ay nasip etmiştir kendine dikkat et gerekirse fortel al test yap aruçlu isen tutmazsın çok önemli bunlar sabah doktoru izledim öyle diyor tüm dualarım sizlerle
HOŞ GELDİN BULANTILARIN GEÇMESİNE SEVİNDİM CANIM...MAŞALLAH YAVAŞ YAVAŞ TADINI ÇIKARIRSIN ARTIK hihoyyyt
arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu ramazanlar dilerim umarım herkese beklentileri ile gelir bu mübarek günler
kızlar ben artık biraz daha iyiym mide bulantılarım azaldı sadece mide yanmalarım var ama bu güne şükür gerçekten zor günler geçirdim ama artık sona eriyor oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eski sayfaları okuyamadım ama umaraım kimsede bir probnlem yoktur hepinizi çok özledim ve seviyorum siz herşeyin en iyisine layıksınız sadece bu sayfayı okudum yapraknilllllllllllllllllllllll canım çok heycanlandım şimdi alahım hayırlısı ile inşallah bu ay nasip etmiştir kendine dikkat et gerekirse fortel al test yap aruçlu isen tutmazsın çok önemli bunlar sabah doktoru izledim öyle diyor tüm dualarım sizlerle
Evet ya o günleri hiç unutmuyorum kizlar. Ben birde 3 hafta kalp atişlarini da gördüm nasil pir pir atiyordu((
aklima geldi yine gözlerim doluyor[/QUOTE
BEN BOŞ GEBLİK GEÇİRDİĞİM İÇİN O DUYGUYU BİLEMİYORUM AMA ÜZÜNTÜNÜ ANLAYABİLİYORUM... BEN BEBEĞİ GÖRMEDİĞİM HALDE ÇOK ÜZÜLDÜM.. AMAN NAPALIM RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN... ÖNÜMÜZE BAKALIM SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLSUN İNŞALLAH..
hoşgeldin canım. bulantılarının azalmasına sevindim. zaten haftalar ilerledikçe daha da azalır. bu arada minik meleğin büyümüş. maşallah. daha dün gibi sanki hamileleik haberini verişin. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin canım. çok güzel bir duygu ya.
ay canım evet ben oruç da tutuyorum, ne yapsam ki. karnımda da hafiften ağrılar oluyor dün gece çok fazlaydı bugün daha az bilmiyorum ki ya. öyle bişey varsa ne olur canım, yani oruç tutuyorum diye bir problem olurmu. ilk 3 ay bebek depodan besleniyor diye biliyorum. yani kesin bişey olsa o zaman bırakırım da ama şimdi ortada fol yok yumurta yokken bırakmak doğru olurmu. fortel testler ne kadar canım, çok pahalımı ki? gerekirse kan testi yaptırayım ben ya, ona para vermiyorum nasıl olsa ama sonuç negatif çıkınca ordaki hemşirelere falan rezil olmuşum gibi geliyor. yani kendini hamile zanneden bir salak gibi görüyorlar sanıyorum.
diloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin kuşum
oh oh bulantıların geçmiş şimdi sıra geldi keyfini sürmeğe
canım dualarını eksik etme bizden görüyorsun hepimiz bi umut içerisindeyiz
misyonunu biliyorsun di mi
yaprakcım yaaaa fortel harika olur var yaaa
hatırla dileğimiz müjdeyi fortelle vermişti bize
ay ay ay senin niye olmasın kiiiiii
canım hamileysen zaten dr lar izin vermiyor oruç tutmaya
ay canım evet ben oruç da tutuyorum, ne yapsam ki. karnımda da hafiften ağrılar oluyor dün gece çok fazlaydı bugün daha az bilmiyorum ki ya. öyle bişey varsa ne olur canım, yani oruç tutuyorum diye bir problem olurmu. ilk 3 ay bebek depodan besleniyor diye biliyorum. yani kesin bişey olsa o zaman bırakırım da ama şimdi ortada fol yok yumurta yokken bırakmak doğru olurmu. fortel testler ne kadar canım, çok pahalımı ki? gerekirse kan testi yaptırayım ben ya, ona para vermiyorum nasıl olsa ama sonuç negatif çıkınca ordaki hemşirelere falan rezil olmuşum gibi geliyor. yani kendini hamile zanneden bir salak gibi görüyorlar sanıyorum.
kızlar dediğiniz gibi ya fortel alıp test yapayım ya da cumaya kadar orucu bırakıp cuma günü kan testi yaptırayım. karar veremedim. eşim gelsin konuşacağım. ama o şimdi erken daha bekle der biliyorum. sonuç negatif çıkarsa üzülmemi istemiyor. ben de istemiyorum ama varsa da bilmek isterim. ya kızlar ben şimdiden kaptırmaya başladım kendimi sayenizde, adet olursam moraracağım -tatlicadiarzu-
güzeller güzeli arkadaşım meraba bende burda olmaktan çok mutlu ama doktor ilk 3 ay özellikle bilgisayarı en aza indirdi zaten çok oturunca belim ağrıyor ama hep aklım sizde nasılsınız diye sizleri özlüyorum sen neler yaptım yeni evine alıştın mı kusra bakmayın pek ilgilenemiyorum ama size kendimi afettireceğim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?