Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy canım inşallah olursun arkadaşım
darısı başıma inş.evet canım acıbadem e gitmeyi düşünüyorum yarın akşam gideceğim gündüz kardeşimin burun ameliyatı var akşam saatlerinde gideceğim bakalım rahim ağzının tıkanık olup olmadığını söyleyecek ona göre yönledirecek ben erken dönersem yazarım sende inş.adetinin devamı gelir çok sevindim.............

ah canım ya inş
çok hafifi bi lekelenmeydi ama ne bileyim ya
daha önce böyle lekelenme olmuştu 2 gün ama devamı gelmemişti
inşallah bu sefer gelir benim de senin de
rahım ağzı tıkanıklığı nerden çıktı dilek ya
korkutuyorsun beni
senin hiç ağrın falan var mı
gerçi geçen hafta kasıkların ağrıyordu değil mi
önceki adetlerinde ağrın olur muydu
kürtaj sonrası kanaman oldu mu
bu arada kardeşine çok çok geçmiş olsun

canım benim kasıklarım çoktandır ağıyor ama bir türlü olamadım bugünde ağrım oldu ama bişy yok arkadaşım ya ne bilim canım bende sanırım var rahim tıkanıklığı çünkü 3 gün geçti dr gideli 2 gün içinde olman gerek dedi olmadım sanırım ben de var bakalım yarın akşam belli olacak saol canım kardeşim için dileklerin için
canım gebelik öncesi şiddetli ağrım olurdu 3 gün falan kasıklarımda benim kürtajdan sonra kanam olmadı canım sadece ilk gece az oldu ağrım falanda olmadı

inşallah yoktur canım ya olumlu düşün ne olur canım yaa
kürtajdan benim de o kadar az kanamam oldu ağrım hiç yoktu sayılır
aman ya ne bileyim bende şaşırdım valla
dr olduk anasını satayım
çok takmamak lazım düşünmemek lazım ama olmuyor işte
eskilere baksana hiçbir şey habersiz sağlıkla doğum yapmışlar hep
annelerimiz tüm bunları biliyormuydu mesela

merhaba
nakkad hosgeldin bende yeni geldim bu gruba kafam biraz karisik okudum ama anlamadim sen su an hamilemisin?
Defne kim? Tanimiyorum ama insallah hamistir.
Özlemide tanimyiorum insallah kurtaji sorunsuz gecmistir ne kötüdür morali simdi gecen hafta ben öyleydim esidme istanbula gitmisti beni yalniz birakip ama hayat devam ediyor iyide oluyor acilarla yasanmiyor.
Kizlar ben doktora koktrole gittim kurtaj sonrasi bi hafta sonrasi normal kontrole.Ama cok dalginim ben ya sabah 9 daki randevuyu kagit elimd eoldug halde israrla 12 görüp 12 de gittim neyse hemsirem cok iyi ama dalginlik iyi diil toparla kendini dedi.Sonra doktor kontrol yapti allaha sukur hic bi sorun cikmadi agrim yok kanamamda durdu.2 ay korunmani istiyorum sonra bebek dedi bana bu doktor kadar dogurtmaiy seven bi doktor daha görmedim hayatimda. Ben kafam karisik dedim oturdu biraz konsutu benimle 2 ay korun duzelirsin gene olur saglikli olur diye moral verdi.Sanki kendi sucu gibide sarilip üzgünüm dedi almanlar bayiliyo sarilip üzgünüm demeye neyse dogum knrol hapimi kondommu dedi. Esim kondom kullanmaz bide onla diridrlasmiyim diye hap dedim ama doktor pek gönüllü diildi hapa ama verdi 1 ay kullan bakalim kontrol edelim dedi. 3 hafta kullanip 1 hafta dinlenicekmisim. Baklaim 1 ay sonraki ruh halim ne olacak. Bende dusundum acaba hap aldim ama 2 ay sonra bebek istersem daha gecikirmi bebek olmasi yalnismi yaptim diye ama basladim bu gun hapa .Bakalim bidahaki ay reglim normal gelecekmi onu etkiler mi hap?Sizler neler yaptiniz kurtaj sonrasi?
Cimbomlu canim hadi sendende iy haberler bekliyoruz.

ya kıslar yok gebe deilim. o alıktest beni de bariz gebe gösterdi silik milik değil yani bariz çift çizgi en kırmızısından. of anlatamam size. neyse şöyle ki test pozitif çıktı ya 5 6 saat sonra kanama geldi. allah kafayı yiyecektim. neyse o gün sabrettim ama ertesi gün baktım pet yetişmiyo hemen doktoru aradım, dedi ki acil kandan baktır. neyse baktırdım 0.100 çıktı yani bebek mebek ya da düşük müşük yok hepinizin aklına gelebileceği gibi. yani kulağa küpe: o kaset testlere inanmayın çift çizgi falan. en temizi kandan baktır. hem inanmayıp kasette yani idrarda 3 5 kez yapacağına adetini beklemeden tek seferde git kanda baktır. hem iki gün sonra bi daha baktır katladı mı. ne o öyle boşa heves. bu arada 10 gün adet oldum.

ayy çok üzüldüm canım yaaa
nasıl da ümitlenmişsin
allahım yaaa

defnecim kürtajdan sonraki ilk adetin miydfi senin ?
Benimde ilk adette çok gelmişti 2. sinde düzene girdi , endişelenme

merhaba arkadaşalar bende hamileyim öğreneli 3 gün oldu perşembe günü ultrasona girdim
kese göründü ama içi görünmedi dr haftaya yine çağırdı çok yeniymiş.ben 16 mayısta kan tahlili yaptırdım yoktu 3 haziranda var çıktı keseyide gördük tahminimce 10 yada 12 günlük sizce normalmi bu durum.:çok üzgünüm:ama ben fazla kimseye söylemedim ailem bilmiyor.ya bende de söylemeye korkuyorum:çok üzgünüm: ya boş gebelikse çok büyük hayal kırıklığı yaşarım inşallah sağlıklı olur bebeğim.:çok üzgünüm:

kıslaar merhaba ben geldim,2 gündür internet yoktu evde,kabloda temessızlık varmış farketmedik,2 gün boşuna bekledim,sinirlerim altüst olmuştu,konşmaya ihtiyacım vardı.

dün saat 14 00 gibi maaaaaaaaaaalesefffffff kürtaj oldum çok kötüydü,özel hastanede oldum,doktorum orada çalışıyordu zaten,hastane kapısından gşrer girmez başladım ağlamaya,eşim ne yapacağını şaşırdı,rezil oldum,aslında ağlamamın nedenlerinden biri de etrafımdaki karnı burnunda bayanlardı,çok kötü bir durumdu ben anlatamıyorum ama sizler anlıyorsunuz bunu biliyorum,

:a015: doktorum ultrasondan baktı ve kesenin çok küçüldüğünü söyledi,akşam gel alalım dedi,dayanamam biran önce olsun bitsin dedim,taabi bu arada eşim tercüme ediyor çünkü ağlamaktan sadece işaret dilini kullanıyordum kendimce,doktorum teselli etmeye çalışıyordu ama nafile tabii,1 saat bekledim evde,gittiğimde kürtaj olan bayan yeni ayılmaya başlamıtı onu bekledim ve beni hazırladılar,o sırada bütün hemşireler başımda beni sakinleştirmeye çalışıyorlar,tansiyonumun normale dönmesini beklediler,sonra o malum odaya aldılar,ayaklarım hep geri geri gitti,birtane bayan vardı hasta bakıcı gibi birşeydi sanırım bana çok yardım etti,tıpkı bir anne şevkatiyle,neyse ben hıçkırıklar içinde ağlarken anestezi uzmanı geldi,kız sen ağlıyor musun yoksa dedi(erkek) cevap vermek mümkün mü sizce,üzülme yine olur dedi,biz kürtaj yaptıklarımızın doğumunu yaptık daha sonra burda dedi,ben de eşimde sorun olduğunu söyledim,bak normal yolla olmuş yine olur dedi,olmazsa tüp bebek denersin dedi baktın yine olmadı kocayı değiştirirsin güzelim üzülme dedi,allahım o halde beni güldürdü helal olsun valla,sırnaşık şey sırnaşık şey

kıslar yaa size yazdıklarımı yanlışlıkla hep simişim oof offf,okadar şeyi tekrar yazacağım şimdi,neyse..
ben baygınken herşey olmuş bitmiş ama o halde bile ağlamayı başarmışım,maalum iş bittikten sonra hemşireler yanımdaymış,onların konuşmalarını anlamasam da sesleri kulaklarıma geliyordu,kıslar sanırım ben ayılırken çok konuşmuşum,sanırım anestezi benim çeneme vurdu,perşembe günkü kermesten tutun da kardeşimin hamileliğine kadar herşeyi anlatmışım,ayıldıktan sonra kıslar anlattı,kardeşimin hamileliği benden 3 ay fazlaydı,onu anlatırken ama ben bebeğimi kaybettim demişim ve başlamışım yine ağlamaya,çok zordu kıslar yaaa....şmidi bile ağlıyorum dayanamıyorum,eşimde çok ağladı,ama elden gelen bişey yok işte ne yapayım,rezil olduğumla kaldım orda,güzel rabbim kiseye bu acıyı yaşatmasın.ayrıca kıslar benim normal adet olur gibi kanamam var bu normal değil mi?ayrıca kürtaj sırasında bazen acı hissettim,sizde de oldu mu?şimdi ilaç kullanıyorum 2 çeşit,ayrıca doktorum bu gün yıllık izne ayrıldı 20 günlük,10 gün sonra aynı hastanede ki bayan doktora gidiceem kontrole,beni ona yönlendirdi,ayrıca bana yardım eden bir anne şevkatli bayan nereliymiş bilin bakalım:Antalyalı,o antalyayla ilgili konuşurken ben de antalyalıyım demişim,kan çekmiş belliki...neyse çenem açıldı yine.şimdi arkadaşa gidiyorum biraz kafa dağıtmam lazım hayat devam ediyor bizim için,aksi taktirde evde kalırsam kurbiş gözlerle gezerim 1 hafta boyunca.kocişimi çok seviyorum bana çok destek oldu,hayatta onun gibi birisini bulamam,benim bebişim şimdilik yok ama ben eşimin bebeği oldum,rabbim ondan binlerce kez razı olsun,o benim yaşama sebebim ve gelecekteki bebeğimin biricik babası...

aysima80 cok gecmis olsun canim bende ayni seyleri gecen cuma yasadim ama hayat cok hizli devam ediyor ben simdi iyim insallah sende cabucak toparlarsin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…