- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
canım benim kasıklarım çoktandır ağıyor ama bir türlü olamadım bugünde ağrım oldu ama bişy yok arkadaşım ya ne bilim canım bende sanırım var rahim tıkanıklığı çünkü 3 gün geçti dr gideli 2 gün içinde olman gerek dedi olmadım sanırım ben de var bakalım yarın akşam belli olacak saol canım kardeşim için dileklerin için
canım gebelik öncesi şiddetli ağrım olurdu 3 gün falan kasıklarımda benim kürtajdan sonra kanam olmadı canım sadece ilk gece az oldu ağrım falanda olmadı
ya kıslar yok gebe deilim. o alıktest beni de bariz gebe gösterdi silik milik değil yani bariz çift çizgi en kırmızısından. of anlatamam size. neyse şöyle ki test pozitif çıktı ya 5 6 saat sonra kanama geldi. allah kafayı yiyecektim. neyse o gün sabrettim ama ertesi gün baktım pet yetişmiyo hemen doktoru aradım, dedi ki acil kandan baktır. neyse baktırdım 0.100 çıktı yani bebek mebek ya da düşük müşük yok hepinizin aklına gelebileceği gibi. yani kulağa küpe: o kaset testlere inanmayın çift çizgi falan. en temizi kandan baktır. hem inanmayıp kasette yani idrarda 3 5 kez yapacağına adetini beklemeden tek seferde git kanda baktır. hem iki gün sonra bi daha baktır katladı mı. ne o öyle boşa heves. bu arada 10 gün adet oldum.
ayy çok üzüldüm canım yaaa
nasıl da ümitlenmişsin
allahım yaaa
defnecim ilk adetin kürtajdan kaç gün sonra gelmiş oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?