- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.681
ya kızlar benim adetlerim sizinkiler gibi tıkır tıkır saat gibi olmuyor. geçen ayın 2 sinde leke leke geldi. 3 ünde çoğaldı. kistim vardı geçen ay biliyorsunuz, 35. günde olmuştum bu ay 2 yi esas alırsak 34. gün o yüzden yarını bekliyeyim diyorum. ama bu ay ben de cimbom gibi çatlatma iğnesi olmuştum tekrar kist oluşmasın diye. ama yumurtlama ilacı falan kullanmadım. zaten tatildeydim biliyorsunuz. hormon sonuçlarını göstermek için gittiğimde, smear de yaptırayım gelmişken demiştim ve onu alırken doktor usg de baktı tesadüfen gördü yumurtayı. 20 mm di 18 ağust. da o gün iğne oldum. işte iğneden sonra 17. gün bugün hemen çatlamamıştır tabi 36 saat sonra falan deniyor ya 20 si desek. ondan itibaren de 15-16 gün oldu. cmtsi doktora gittiğimde usg de baktı kist falan olmuş olsaydı görürdü söylerdi doktor dimi. ay kızlar çok heyecanlıyım ya. eşime tes alıp yapayım diyorum kan testi kesin sonuç verir bekle diyor ama bu gece bir süpriz olup adet olmazsam yarın sabah gidip yaptırmak istiyorum. inşalah pozitiftir.
ayyyyy canım benim ya hadi inşallah adet olmazsın da hamile olursun :CüvCüv:
inşallah
bütün dualarım senin için.vallahi iyi dayanıyorsun ben olsam çoktan dayanamayıp en azından idrar testi yapmıştım
Yaprak yaaa.. Aman nolcak eşine demiyiver.. Ucuz bi test al .. Ilkden silik de olsa çikar belkii... Boşuna kan tahlili olmamiş olur... Aman ne bilim güzel haber bekliyos senden canim bismillah de açilişi yap canim.. Hamiş olarak:)
günaydınnnnnn arkadaslarım
ay yaprak bugun tet yapacak dimi sabırsızlıkla onu bekliyorum
inş annesnini ameliyatıda güzel geçer
2 mutlu haberle bizlere döner
bugun sahura kalktım mutluyum:))
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız yaprak testmi yapacak aman ne heycanlı yawwww
bende yatıyorum malum biliyorsunuzzzzzzzzzz...............3 gündeyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?