Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

defne oğuz inşallah canım oluruz ikimiz birden
Özlem canım çok geçmiş olsun gerçekten bebeklerimiz bizi terkettiler ama en kısa zamanda geri dönecekler ben öyle düşünüyorum.Bak ne kadar şanslısınki eşin sana destek yanında ne güzel umarım hep böyle mutlu olursunuz eşinle yeni bebekleriniz olur canım
Dilekçiğim lekelenmen olmuştu sanırım devamı gelmedi canım ben bugün başka dr gittim eski dr söylediklerini söylüyor rahimde hiçbir problem yok yumurtalıkların temiz yeni yumurtaların hazır yani herşey yolunda diyor kürtaj sırasında rahimde de bir problem oluşmamış ama bazı çok ender de olsa kadınlarda kürtaj sonrası rahim incelmesi oluyormuş bana dedi ki senin kalınlaşman diğer kadınlara göre daha geç olmuş vücut kendini geç toparlamış ilaçlara devem et adet görürsün rahim ağzı tıkanık deil gibi dedi yani baklaım 3-4 gün daha kulan dedi bide canım sende lekelenme oluyor ya o zaman rahim ağzının tıkanık olmadığı anlaşılıyormuş sende bende stres yapmayıp bekleyeceğiz arkadaşım bugünlerde geçecek ve biz bereber hamile kalacağız gibi hissediyorum gerçi Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatli çocuklar hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin tabii bizede

aysima ve meltem ikinize de çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. çok zor bir durum, Allah bir daha hiç birimize böyle acıalr yaşatmasın. ben kürtajda problem olur korkusuyla kürtaj bile olmadım 1 hafta 10 gün kadar çok ağrım ve kanamam oldu ve kendiliğinden düşmüştü kese. yani bu başlık altındaki birçok arkadaş çok zor günler yaşamış. hala da yaşıyoruz sorunlar bitmiyor gördüğünüz gibi ama sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor işte. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah .

Lalecik üzülmek için daha çok erken. Sabırlı ol. Biliyorum günler geçmek bilmez bekleyince. Ama sen Olumlu düşün. Onun varlığına da, sağlığına da inancını kaybetme. Sen huzurlu ol ki o da rahat olsun :teselli:

kizlar ne var ne yok bende kanama cuma gunu bitti eski enerjim tam olarak yerine geldi cok seviniyorum buna ölü gibi dolasmaktan bikmistim. Hem halim yoktu hemde canim giyinmek bile istemiyordu simdi iyim sukur psikolojimde duzeldi insallah. Su anda depresyinda olanm arkadaslarada tez zamanda kendilerine gelmeyi dilyiorum.Alarmi ayarladim her gun öglen 3 de dogum kontrol hapini aliyorum bi kac ay bebek dusuncesi yok bizde ama butun arkadaslarim cok destek oluyo vazgecme simdi zamanidir diye gaza gelmek üzereyim baslicam gene herhalde bu gidisler

merhaba kıslar ben geldim,kadriyeciğim ben 3,5 yıllık evliyim ve son 1 yıldır bebek düşünüyoruz,aslında ben bebek düşünmüyordum iki sebebi vardı,ilki eşimin ilgisinin benden bebeğe geçmesiydi bebeğimi kıskanacağımı düşünüyordum ve çok korkuyordum,bu korkumu eşim sayesinde attım,ikincisi ise biraz komik gelebilir size ama ben bayağı bir endişeliydim,içimde yeni bir canlının olması ve zamanla içimde hareket edeceği düşüncesi beni ürkütüyordu,nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama sanki içimde bir böcek varmış gibi düşünecektim,ama şimdi bu düşüncelerim yüzünden kendimden utanıyorum ve vicdan azabı çekiyorum,bunu eşime bile söyleyemedim,hamile bir arkadaşım vardı son aylarında beni alıştırmak için elimi karnına koyuyordu,ilk zamanlar bebeğin hareketlerinden çok korktum ve elimim her defasında çektim daha sonraları ise onu hissetmek hoşuma gitti,arkadaşımın söylediği ise şuydu'benim yerimde olsan bu heyecanın ve hislerinin katlanacağını ve her an elinin karnında olacağını' söyledi.o günden beri korkularım gitti,eşim çok fazla anlayışlı özellikle kürtaj olayından sonra bana bebekmişim gibi muamele ediyor aynı zamanda suçluluk duygusu yaşıyor,onun için de üzülüyorum ama hayırlısı böyleymiş.

kıslar diğer bölümde eşleri sigara içinler vardı onlarla yazıştım biraz ,benim eşimin durumunda olan bir bayan vardı,o da boş gebelik yaşamış ve kürtaj olmuş,eşinin sperm kalitesi ve sayısı artsın diye her gün keçi boynuzu pekmezi içirmiş eşine ve bu tedaviden yaklaşık 1 ay sonra hamile kalmış,haydi kısslaaaarrr sıra bizde,aktarları zengin etmenin zamanı şimdi, keçi boynuzu pekmezlerine hucuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm.....

kıslar şimdi doktora gidiyorum gelince yine yazarım,benim alerjilerim yine başladı,her iki kolumda bileğimden dirseğime kadar oluyor sadece ve her yaz oluyor,şimdilik muş serin olduğu için fazla olmadı,ama antalyada deliriyorum,her yaz ilaçlarla geçiriyorum,sıcaktan oluyor benimkisi,önce hamileyim diye başlamamıştım ilaçlara ama şimdi bebeğim izne ayrıldı o gelene kadar ilaçlarıma devam edeceğim,bebişimin izni biterse ilaçları keseceğim,hoşçakalın.......

defne canım ben daha adet görmedim.
Çarşamba akşamı dr gitcem sanırım rahim ağzı tıkanık onu açacaklar çok gerginim ayyyyyyyyy bir olsam da geçse

kıslar cimbomlu dilek nerde haberiniz var mı yaa,pazartesi regl olmam gerekiyor diyordu,bir sorun mu çıktı acaba,inşallah regl olmuştur da keyften geziyordur şimdi.
iklimsu canım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm,inşallah bunu da atlatırsın.
anne olmak ne kadar zormuş böyle yaa,ben ilk zamanlar korunmak çok zordur diye düşünüyordum ama nerdeeee,dünyanın en basit şeyiymiş korunmak....

defne canım ben daha adet görmedim.
Çarşamba akşamı dr gitcem sanırım rahim ağzı tıkanık onu açacaklar çok gerginim ayyyyyyyyy bir olsam da geçse

diloşşşşşşşşşşş ben de olmadım yaaaa
ama olucam biliyorum çünkü dün akşam saat 7 den beri korkunç bi baş ağrısı yaşıyorum
ve ısım 36.6 dan 36.2 ye düştü korkumdan ilaç içemedim keser diye
ama biliyorum ki ben de sende olucaksın bitanem yaaa
ben de çok gerginim bak bugün 67.gün ama ne bileyim yaaa
olucak ya da olmalı artık yani
kötü düşünmemeye çalışıyorum
rahim tıkanıklığı yok sende bitanem
bak dr un ne güsel söylemiş
sen dr una inan
kötü şeyler getirme aklına bitanem yaa
işte bu yüzden uzuyor adetimiz
biz istisna kadınlarız işte o kadarrrrrrrrrrrrrrrrr

özlemcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni çok merak ettim ama benim evde net yok
zaten evde de değildik yaa
neyse hayırlısıyla kürtajını olmuşsun
çok zor bi olay biliyorum
çoğumuz senin yaşadıklarını yaşadı
bundan sonrası önemli bitanem
başın dik önüne bakıcaksın
tamam mıııııııııııııııııııııııııııııııı

canım arkadaşım nasılsın fıstıkım
nasıl gidiyor bitanem
sen ne zaman dr a gidicektin canım

BEBEK BEBEK BEBEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

dilekciğim ha gayret,bir kaç güne regl olacaksın inşallah..
kıslar internet çok yavaşladı bende uyuz oluyorum....
dilek kıss,aspirin kanı inceltiyor diye biliyorum yanlış değilse,reglin erken gelmesine bile sebep oluyor sanırım,prospektüsü oku bir istersen, eğer başın çok ağrıyorsa belki rahatlatır seni...vermidonun da geciktirdiğini duymuştum ....

dilekçiğim canım sorma ya bende her sabah bugün adet olim diye dua ederek başlıyorum güne ama olamıyorum ya özlemin söylediği gibi ne zormuş anne olmak vallahi 24 yaşındayım ama son 3 aydır 10 yaş yaşlandım bunları yaşamak çok zor bide bizim gibi istisna insanlar olunca herşey daha zor gibi geliyor insana ben olmazsam zaten çarşamba gidiyorum olacak gibide deilim yani gidiyorum senin 7 günün geçtimi canım ilaçtan sonra ki
Özlem saol canım bende eminin hepimiz için bu kötü günler bitecek hemde çok yaakkında,
Çocuklar inanın çocuklar güzel günler göreceğiz umutlu günler

merhaba arkadaslar
yazmasam bile okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı.
dilekcim kürtajdan sonra adet en geç 60 günde olmak lazım sizinki geçmiş artık doktorun en iyi kararı verir carsamba günü gittiğinde .umarım gerek kalmadan da adet olursunuz .sanki kendim yasıyorum gibi üzülüyorum. ne zor seymiş bunlar .. hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…