- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
merhaba arkadaşalar bende hamileyim öğreneli 3 gün oldu perşembe günü ultrasona girdim
kese göründü ama içi görünmedi dr haftaya yine çağırdı çok yeniymiş.ben 16 mayısta kan tahlili yaptırdım yoktu 3 haziranda var çıktı keseyide gördük tahminimce 10 yada 12 günlük sizce normalmi bu durum.:çok üzgünüm:ama ben fazla kimseye söylemedim ailem bilmiyor.ya bende de söylemeye korkuyorum:çok üzgünüm: ya boş gebelikse çok büyük hayal kırıklığı yaşarım inşallah sağlıklı olur bebeğim.:çok üzgünüm:
iklimsu cimbomlu haber bekliyorum
defne canım ben daha adet görmedim.
Çarşamba akşamı dr gitcem sanırım rahim ağzı tıkanık onu açacaklar çok gerginim ayyyyyyyyy bir olsam da geçse
kıslar cimbomlu dilek nerde haberiniz var mı yaa,pazartesi regl olmam gerekiyor diyordu,bir sorun mu çıktı acaba,inşallah regl olmuştur da keyften geziyordur şimdi.
iklimsu canım çok geçmiş olsun yaa üzüldüm,inşallah bunu da atlatırsın.
anne olmak ne kadar zormuş böyle yaa,ben ilk zamanlar korunmak çok zordur diye düşünüyordum ama nerdeeee,dünyanın en basit şeyiymiş korunmak....
aysima ve meltem ikinize de çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. çok zor bir durum, Allah bir daha hiç birimize böyle acıalr yaşatmasın. ben kürtajda problem olur korkusuyla kürtaj bile olmadım 1 hafta 10 gün kadar çok ağrım ve kanamam oldu ve kendiliğinden düşmüştü kese. yani bu başlık altındaki birçok arkadaş çok zor günler yaşamış. hala da yaşıyoruz sorunlar bitmiyor gördüğünüz gibi ama sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor işte. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah .
kizlar ne var ne yok bende kanama cuma gunu bitti eski enerjim tam olarak yerine geldi cok seviniyorum buna ölü gibi dolasmaktan bikmistim. Hem halim yoktu hemde canim giyinmek bile istemiyordu simdi iyim sukur psikolojimde duzeldi insallah. Su anda depresyinda olanm arkadaslarada tez zamanda kendilerine gelmeyi dilyiorum.Alarmi ayarladim her gun öglen 3 de dogum kontrol hapini aliyorum bi kac ay bebek dusuncesi yok bizde ama butun arkadaslarim cok destek oluyo vazgecme simdi zamanidir diye gaza gelmek üzereyim baslicam gene herhalde bu gidisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?