Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Evet dilek bu gün sinirli kizlar....

canım benim ya. dileğimin sinirini kim bozmuş ki. ne olmuş. ben de diyorum bu kız niye gelmedi.
canım benim özgülün de dediği gibi stres, sıkıntı bugünlerde en son yapman hatta hiç yapmaman gereken şeyler. bebişin yada bebişlerin sana tutunmaya çalışıyordur bak şimdi sen stresli olursan nasıl tutunurlar annelerine. kimse için üzme kendini hayatım. boşver kim ne derse desin takma kafana gül geç. senin önemli bir sebebin var çünkü.
kim cinsiyet ayırıyormuş ki. boşver ayırırlarsa ayırsınlar. bizler ayırmıyoruz. sağlıklı ve hayırlı evlatlar istiyoruz. stres yok bak yersin oklavayı. hep sen mi beni dövücen biraz da ben vurayım oklavayı klava:

Yaparaknilcim çok ama çok sağol bu hamileliğinde kendiliğinden kaldin demek çok şükür rabbime allah tamamina erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
ben şeker ilaçi kullaniyorum adetlerim onunla düzene girdi çok şükür 2 gebelik kaybim için kromozom testi yapildi temiz çikti şimdi tedaviye 2 ay ara verdim sonra yeniden aşilama denicem inşallah bu arada miniğim bana süpriz yapip tez zamanda gelir ve yaşadiğim aciyi unutturur teşekkürler....

canım benim ya, üzme kendini. hiç kimse hiç bir şeyden emin olamaz zaten. biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah'a kalmış. zamanı gelmişse olur canım sen merak etme. ben senden niye umutluyum 2 tane yumurtan vardı ve çatlatma iğnesi yaptırdın, kist olmasın diye bir nevi benim izlediğim yolu takip ettin sadece bir farkla. bende 1 tane sen de 2 tane yumurta vardı. canım zaten şöyle düşün senin kürtajdan sonraki gerçek anlamdaki ilk denemen. 2.5 ay adet olmayı bekledin, bir o kadar da kistinin gitmesini bekledin. yani deneme fırsatın olmadı ki hiç bu senin için bir başlangıç ben 5 aydır deniyordum. tabi adet düzensizliklerini, kisti ve mantarı saymazsak benim de 2 ayım oluyor. yani olur canım ya sıkma kendini. benim her tarafımdan sorun fışkırıyordu biliyorsun. pko muyum neyim anlamış da değilim, fsh yüksekliği, eşimin spermleri ne alemdeydi onu da bilmiyorduk. bir deyaşları eklersek yani ben kaldıysam sizler havada karada kalırsınız Allah'ın izniyle. tabi hamile kalmakla iş bitmiyor güzelim bunu daha önceki tecrübemizle de biliyoruz. o yüzden ben şu an çok temkinliyim. eskisi kadar stres yapmayacağım ama. neyapayım. olacak olan oluyor zaten. Allah yardımcımız olsun. diyelim ki senin için bu ay olmadı. dünyanın sonu mu. hayır kesinlikle. yılmadan bıkmadan strese girmeden devam edeceksin hayatım. hayata küsüp bunalıma girmek yok. bak dırıma onun durumu daha zor yani onca para verdi, şimdi büyük heyecanla bekliyor. ama o çok güçlü inan. yaş olarak bizden küçük ama çok güçlü ve kocaman bir yüreği var.
evet kızlar biraz fazla felsefik bir yazı oldu bu kadar ciddiyete gerek yok.
inşallah bu ay canlarım dileğim, birsenim ve özgülüm:CüvCüv:

inşallah canım inşallah. sen içini ferah tut. bebişin kendiliğinden gelecektir. 2 kez hamiş kalmışsın. bak bir sebep de bulamamışlar. inşallah yine kalırsın canım ya. ümitsizliğe kapılma. heleki eşinde sorun yoksa işin daha kolay. nurticim seni her zaman sayfamızda görmek isteriz canım. inan bana bu sayfadaki arkadaşları tanıyınca çok seveceksin. özellikle de cimbomlu dileğimizi. bakma bugün pek havasında değil. birileri sinirini bozmuş arkadaşımın ama düzelir yakında.

allahım yaaaa nasıl güzel yazmışsın eline kalbine yüreğine sağlık
artık bi hafta daha çekersiniz beni ne yapayım yaaaa
haklıısın di mi yaa ben elimden geleni yaptım gerisi allahıma kalmış zamanı gelmişse olucaktır zaten tabiki de dünyanın sonu değil yaa en azından sorunum yok zamanında adet olabiliyorum yine eskisi gibi bi bile çok çok güzel
sağol canım yaa aklımı başıma getirdin ama bu bi hafta daha aklım terkeder beni sana büyük görev düşüyor ona göre
bu arada dırımı resmen ayakta alkışlıyorum ve gıpta ile bakıyorum maşallah arkadaşımın gücüne evet bizden çok küçük ama bana resmen 10 basar
napıcam ben bu panik halimle bilmiyorum valla
iyi ki varsın iyi ki varsınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aramıza hoşgeldin canım benim
sende çok acı çekmişsin
pko hakkında bi bilgim yok ama
dilerim en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun kavuşuruz

eee özgül ışığın yanıyor ama yoksun be kuşum
ağrıların nasıl umut verici mi

yaa bu öslem nerde yaa daha yaprakımın hamiş olduğunu bilem bilmiyooo
çatlak bi gelemedi doğru dürüst p.tesi okullarda açılıyor inş.gelebilir valla

canım çekmek ne demek ya aşkolsun. biz bu sayfaya niye geldik birbirimize destek olmak için. ben seni çok iyi anlıyorum. bu telaşında, heyecanında haklısın. sadece kötü düşünüp kendini strese sokma hem de bu aşamada. ben 35 gün bekledim canım. sen 26 gün. yani aramızda bir fark daha. azaldı canım. inşallah olacak ama dediğim gibi olmazsa da bir dahaki aya. sorunun da yok zaten, ne güzel.
canım sen bana ne istersen sor bıkmak diye birşey olmaz. ben de sabah sabah iklimsuyu soru yağmuruna tuttum görmedinmi. birbirimize yardımcı olmak için burdayız öyle değilmi.

çok seviyorum seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Bacim ben bi yandan çalişiyom sayfayi aşaği çekiyom etaya giriyom bir işlem yapiyom geliyom buiraya bakiyom okuyom bi daha....

Karnim ağriyor yav.. Ama bebekden değildir... Genel bir ağri ..... Anam daha 8 gün var banada ..... Belirti olmaz... Arada ufak sancilar giriyor kasiklarima falan ama bunlar normalde de olur her halde .... Ne bileyim olursa olur olmaz ise olmaz yaaa....
Allahdan değilmi.... Kimi kime şikayet edeceğiz..... Heee....
O yüzden üzülürüm belki ağlarim ama allahim bilir derim.. Demeliyizde....
Sende düşünme bu kadar...
Bi kere hamiş kaldik omutluluğu tattik o çiftç çizgiyi göremeyenlerde var...
Ne mutluki gördük bildik yaşadik. Aciyida gördük.. Beterleride var... Herşeye amenna.. Elhamdülillah... çok şükür... Halimize... Yine hamile kalacağiz allahin izni ile.. Ben inaniyorum belki geç belki erken...

Son düzenleme:

canım şu an döllenme olmuş tutunma aşamasında olabilir bebişin. o yüzden ağrı yapabilir. bende de 1 hafta önce başlamıştı ağrılar, sancılar. inşallah bir belirtidir canım.

Sağol canimcim geçen seneki hamileliğim kendiliğindendi bu aşilama ile oldu ama ikiside nasip olmadi işte kader kismet ne olur adimla dualarinizdan beni eksik etmeyin adin nurten bende bu mübarek günlerde bol bol rabbime siğiniyorum hakkimizda hayirlisi olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok sağolun...

canım bunu banamı yoksa cimboma mı yazdın bilmiyorum ama inşallah nurtencim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına almak nasip olur. hep dualarımdasınız. sizlerde benden dualarınızı eksik etmeyin.

a.s.a.s.hihoyyyt
yaprakcığım güzel anne adayımızzzz,
nasılsın canım beniiiimmmmm,
güzel heberlerinle güzelleştik,
işte dünyada alınabilecek en güzel haberlerden biri bu,
inanamıyorum yaaaaaa,
vuslata erdin canım darısı bizim başımızaaaaaa,:Saruboceq::Saruboceq:
yazacak birşey bulamıyorum canım yaaa,
kelimelerin kifayetsiz kaldığı en nadir anlardan biri işte bu an,
getir şu minik göbişine bir buse kondurayım,
yeğenimize meleğimize iiyi bak,
mucizelerimizi avatar olarak görmek istiyoruz,
yüce rabbim sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,
gül yanaklarından kocaman öpüyorum canım arkadaşım,rabbim hep yüzünü güldürsün...
DARISI BAŞIMIZA KISLAAAAAAARRRRRRRRRRRRR:Saruboceq:

canım benim ya çok sağol, çok duygulandırdın beni :1hug: darısı başına inşallah canım.
şu an bir şeyin farkında değilim henüz. 3-5 hafta geçsin biraz daha farkında olurum herhalde. Allah'ım bu sefer kucağıma almayı da nasip eder inşallah. hepimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah.

tez zamanda amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yapraknilcim
adın nurten demiştim zaten dünde senden adımla dualrından benide eksik etmemini istiyorum artık allahın izniyle sende hamişsin çok şükür rabbime 41 kere maşallah allah tamamına erdirsin inşallalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tebrikler yapraknil allah sana sağlıkla büyütmeyi bizedeo günleri göstermeyi nasip etsin inşallah

çok sağolun kızlar. hepiniz için dua ediyorum sizler de dualarınızı eksik etmeyin benden. inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur. darısı sizlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…