Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

inşallah canim ya çok istiyoum ama umutlu değilm.. Bu gün moralim bozuk işte................................

oklava geliyor sana daklava:klava:klava:
canım umut dünyası herşeye güzel bakacaksın ki olsun.
bu ay olmadı diyelim önümüzdeki ay var
karamsarlık yok
bak yaprakcım 5 ay bekledi ve mucizesine kavuştu .
yola devam yılmak yok safak saymaya basla bence sende:dance:

:sm_cool:sizlerede günaaydın evet yaprak hamile yuppi Rabbim daim eylesin ikisinede sağlık versin bizlerede sağlıklıca nasib eylesin bakalım benim adete 5-6 gün kaldı hayırlısı inşallah...herkeze dua ediyorum inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlerin sağlıklı bebişleri olur amin.

ya canım rüya tabirlerine bakma sen her rüya geçerli ve anlamlı değildir biz bilemeyiz yani sen sadece 1 fatiha ve 3 ihlas okuyup Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e bağışla hayr olur inşallah...

sen kaç aydir deniyordun serdicim.
inş sende güzel haberler verisin bizlere

canım benim 21 nisanda 1 düşüğüm oldu daha sonra başka sağlık problemleri yüzünden biraz erteledim aslında iki ay oldu ama geçen ay düzenli çalışamadık ama buay inat ettim anlarsınya bakalım kısmet inşallah Rabbim herkeze nasib etsin banada ben ilk üzüntümden sonra artık acele etmiyorum anladımki hamile kalmak mesele değil sağlıklıca sürdürebilmek meseleymiş. Çok yıprandım kimse anlamdı beni Evlat pirinç tanesi kadar bile olsa okadar kıymetliymişki anladım...:a015::çok üzgünüm:

canımde 29 martta kaybettim ,aynen senin gibi sağık sorunlarından ötürü sürekli erteledim. eğer dr dan izin çıkarsa inş önüzümdeki ay baslarız.

herkese günaydın canlarım. sizlerin sayesinde mutlu ve umutluyum. bana o kadar destek olmuşsunuz ki geriye bakıp düşündükçe kötü günleri önce Allah sonra sizler sayesinde atlatmışım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

ilsucum daha birşeyin farkında değilim canım. biraz haftalar ilerlesin keseyi ve kalp atışlarını bir görelim o zaman daha bir farkına varacağım herhalde. Allah sonuna kadar götürmeyi ve kucağıma almayı nasip etsin inşallah. sizler için de hep dua ediyorum sizler de dualarınızı benden eksik etmeyin.
özgülcüm endişelenme hayatım evet bende 1 hafta hatta 10 gündür ağrılar oluyordu. geçmişi okursan bundan bahsettiğimi hatırlayacaksın. inşallah olacak hayatım. ama bu ay olmazsa öbür aya, en hayırlı zamanda olsun inşallah. sakın ümitsiz olma ben hamile kaldıysam sizler de kalırsınız. benim sorunlarımı biliyorsunuz. herşey Allah'tan. o isterse ve ol derse oluyor. ama serdinin dediği gibi hamile kalmakla iş bitmiyor. sonuna kadar götürüp, kucağımıza almak ve evlatlarımızın sağlıklı olması çok daha önemli. stres yapma canım.

serdi sana da çok teşekkürler canım. darısı başına inşallah.

evet yaprakcım senin baya sancıseklinde sanki adet olacakmış seklide ağrın oluyordu yazıyordun ve kist mi acaba diyordun. bende hamile kaldığım ay sol kasığım feci ağrıyordu .

Evet napayim rüyamdan etkilendim sanirim ya .....

Serdi canim önerin için sağol hemen yaptim biraz rahatladim.. Allah razi olsun
hepinizden....

Benimde 8 günüm kaldi kizlar........ Hayirli ne ise o olsun napalim....

canım benim çok teşekkürler. bana çok dua ettin canım biliyorum ve Allah dualarımızı kabul etti. çok mutluyum iklimsucum ama biraz da endişe ediyorum. yani kalp atışları duyulana kadar bu tedirginlik geçermi bilmiyorum. inşallah bu sefer sonuna kadar sorunsuz sürdürürüm ve kucağıma almak nasip olur. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım. inşallah sen de sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın hayatım.
dediğin gibi burdaki herkes anne olmayı çok hakediyor ve inşallah olacaklar. ben bu ay cimbom ve özgülden çok umutluyum. aysima da süpriz yapabilir belli olmaz. önümüzdeki ayda ilsu ve derya inşallah. onlar bana çok dua etti çok destek oldu tıpkı senin gibi ben de hepinize dua ediyorum.
canım takvim konusunda şu an erken sanki. en azından keseyi görüp öylemi yapsam. benim daha 4 haftalık falan.
iklimsu canım sana birkaç soru soracağım. 1) ilk kan testini yaptığında sonuç neydi, adetin kaç gün geçmişti.
2) doktor sana progestan ve bebek aspirini verdimi? eğer verdiyse günde kaç adet içiyorsun.
3) ilk zamanlar karnında ve kasıklarında ağrı olmuşmuydu.
4) mide bulantıların kaçıncı haftada başladı.
5) kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz.
6) ha bu arada ben pc nin başında çok oturuyorum, ben doktora henüz bu konuyu sormadım ama senin doktorun yasaklamıştı ya o yüzden ne yapsam diye düşünüyorum ama ben sizlerden nasıl uzak dururum bilmiyorum.

canım kusura bakma ya kendimi birden sorgu memuru gibi hissettim ama taze hamiş olarak tecrübeli bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

evet yaprakcım senin baya sancıseklinde sanki adet olacakmış seklide ağrın oluyordu yazıyordun ve kist mi acaba diyordun. bende hamile kaldığım ay sol kasığım feci ağrıyordu .

evet canım öyleydi. hatta şimdi iklimsuya sormuştum onda da ilk zamanlar oluyormuydu diye. inşallah bugün girer siteye. kıza birsürü soru sordum. görse korkup kaçar yani.

canım iklimsuya sormuşsun ben bildkilerimi sana nacizane söyleyim
vaginal yolla 5. haftada keseyi görebilirsin .
6. haftada vaginalle bebeği ve kalbi izleyebilirsin
bebe asprini ise bence ilk önce kan tahlili yapılıp verilmeis lazım. mesela benim trombosit sayım düşük ve aspirin içmem kesinlikle yasak. aksi takdirde kanama durdurulamıyormuş.

canım çok teşekkürler. aramıza pek sık gelmiyorsun evet biz de unuttun sandık. ama bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevindim canım. demek büyük ihtimalle prensesin olacakmış. Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah.
canım bu benim ilk denemem değildi. martta düşük yaptım ve hiç korunmadım ama bu arada birsürü sorunlarım da oldu tabi. adet düzensizliği, kist, mantar falan bir süre onlarla uğraştım. ama birtakım şeyler yoluna girince oluyor işte. inşallah kucağıma almak da nasip olur. hepimizin. Allah yardımcımız olsun.

canım hatta o bacağımın üstüne basamıyordum düşün yani hangi kjasığın ağrıyorsa ordaki yumurtanda döllenip oradaki tüpünden geçiyor demekmiş

evet canım öyleydi. Hatta şimdi iklimsuya sormuştum onda da ilk zamanlar oluyormuydu diye. Inşallah bugün girer siteye. Kıza birsürü soru sordum. Görse korkup kaçar yani.

yaprk senin göğüs uçlarin ne zaman acidiğini far ettin...
Bence en büyük belirtilerden biride bu....
Ben hamile kaldiğim zaman göğüslerimin ucu aciyodu...
Buna dikkat edicem bakayim ....

teşekkürler canım. sen de kalp atışlarını duymuştun ilkinde dimi. sayfa boş gebelik sayfası ya senin kalp atışlarını duyduğunu unutmuşum canım kusura bakma.
doktor beni haftaya cumartesi veya pazartesi çağırdı. herhalde o zaman 5 haftalık olur diye düşünüyorum. kan sonucu takip edilecek bu arada. vajinalmi bakar bilmiyorum. pzt falan dediğine göre karından bakacak belkide. karından bakması için betahcg 5000 nin üzerinde olması gerek sanırım.
canım ben dün başka tahlillerde yaptırmıştım. trombosit dediğin tahlillerde PLT diye kısaltılan şey sanırım. benimki 253x10^3 yazıyor. normal sınırlar 138,50-333,00 benimki arada kalıyor düşük değil herhalde. doktor günde 1 adet bebek aspirini iç dedi. ben zaten düşükten beri içiyordum. kan değerim de yani hemoglobin 13.1 o da iyi dimi?

canım evet kalp atışlarını karından 6 haftalıkken görmüştüm .6+2 ydim .
benimki 135 idi trombositim şuan 150 ye yükseldi çok şükür
evet senin değerin güzel sorun olmaz ozaman tatlım.
hgb de gayet güzel masallah .o da düşük benim 11.9 :)))

yaprk senin göğüs uçlarin ne zaman acidiğini far ettin...
Bence en büyük belirtilerden biride bu....
Ben hamile kaldiğim zaman göğüslerimin ucu aciyodu...
Buna dikkat edicem bakayim ....

canım aslında pek dikkat etmedim. 1-2 güündür göğüslerde bir ağrı acıma gibi vardı. ama gece cam açık yatıyoruz, havalar da eskiye göre biraz serin ya kas tutulması falan zannettim. ama dün duş alırken uçlarının farklı olduğunu anladım. biraz daha iri ve dokununca veya su değince falan acıyordu. ama bazılarında hamile de olsa ilk zamanlar göğüslerde pek bir değişiklik olmuyormuş. bende de öyle çok fazla bir fark yok zaten şu an için. ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum. o yüzden sen de belirtilere fazla kafanı takıp stres yapma.

canım sen en son ne zaman ölçtürdün bilmiyorum ama düşükten sonraki 1-2 ay benim de düşüktü. düşükte veya kürtajda kan kaybı fazla olduğu için değer düşüyor. şu an tekrar ölçtürsen yükselmiştir bence. bol bol kan yapıcı şeyler yiyip iç canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…