- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.781
günaydin güzel anne adayi yaprakcik nasilsin?
Kendini nasil hissediyorsun
cimbomum cnim ateşin gayet güzel çikmiş bu yumurtaladiğin anlamina geliyor sanirim yüksek baya çünkü .safak saymaya devam
deryacim sanirim seninle ben ayni dönemde baslicaz calişmlalara
iözgülcüm sen nasilsin, sende benim gibi erkenden işin yolunu tutmuşsundur.senden de bir mucize bekilyoruz bu ay inş .
sen kaç aydir deniyordun serdicim.
inş sende güzel haberler verisin bizlere
mrb arkadaşlar ben geldim sizleri biraz ihmal ettim ama yazamasamda takip ediyorum dün sitede problem vardı yazamadım bugünde ablamdaydım bakamadım ama şimdi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haberi aldım ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim YAPRAKNİL canım seni tebrik ederim emin ol çok sevindim sana söylemiştim tatlım sen bu ay hamilesin diye en azından ben öyle hissediyorum diye sen ve burdaki herkes anne olmayı çok hak ediyor güzel arkadaşım şimdi artık geçmişi kapa onlar çok geride kaldı artık sen ve bebeğin var aklına ve kalbine kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak canım allahım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bide unutmadan yiğenime bir takvim yap hemen seni çok öpüyorum kendine ve bebeğine iyi bak
evet yaprakcım senin baya sancıseklinde sanki adet olacakmış seklide ağrın oluyordu yazıyordun ve kist mi acaba diyordun. bende hamile kaldığım ay sol kasığım feci ağrıyordu .
Merhaba kızlar sizleri unuttum sanıyorsanız yanılıyorsunuz valla aslında bugün doktora gitmiştim onla ilgili haberleri verecektim ama baktım bi mucize daha gerçek olmuş yaprakçım hamileee ya süpersin canım ya çok sevindim önce şaşırdım tabi seninde ilk denemede oldu sanırım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı diğer olmayan arkadaşların başına:)))))))))
Bugün itibariyle yüksek ihtimal kızım olacağını öğrenmiş bulunuyorum yuppiiiiiiii önce şaşırdım bu kadar erken öğreneceğimi sanmıyordum doktorum bir anda büyük ihtimal kız olacak dedi sağlıklı olsunda. 13 haftalığım bu arada neyse herşey yolunda şimdilik inşallah böyle devam eder:))))) ikili test için ölçüm aldı doktorum ense kalınlığı normal çıktı kan verdim haftaya belli olacak; işte böyle buradaki herkes yavaş yavaş annişler sayfalarına transfer omaya başlıyor ben mart annişi olacağım kısmetse hepinizi öpüyorum:))))))))))))))))))
evet canım öyleydi. Hatta şimdi iklimsuya sormuştum onda da ilk zamanlar oluyormuydu diye. Inşallah bugün girer siteye. Kıza birsürü soru sordum. Görse korkup kaçar yani.
canım iklimsuya sormuşsun ben bildkilerimi sana nacizane söyleyim
vaginal yolla 5. haftada keseyi görebilirsin .
6. haftada vaginalle bebeği ve kalbi izleyebilirsin
bebe asprini ise bence ilk önce kan tahlili yapılıp verilmeis lazım. mesela benim trombosit sayım düşük ve aspirin içmem kesinlikle yasak. aksi takdirde kanama durdurulamıyormuş.
yaprk senin göğüs uçlarin ne zaman acidiğini far ettin...
Bence en büyük belirtilerden biride bu....
Ben hamile kaldiğim zaman göğüslerimin ucu aciyodu...
Buna dikkat edicem bakayim ....
canım evet kalp atışlarını karından 6 haftalıkken görmüştüm .6+2 ydim .
benimki 135 idi trombositim şuan 150 ye yükseldi çok şükür
evet senin değerin güzel sorun olmaz ozaman tatlım.
hgb de gayet güzel masallah .o da düşük benim 11.9 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?