Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

15 gün oldu güzelim :))) düşükten sonra da yaptırmıştım ozaman normaldi işte .gebeykende yapılmıştı onlarda normaldi son zamanlarda kendime hiç bakmıyorum zayıflıoyrum ondan düştü sanirim

15 gün oldu güzelim :))) düşükten sonra da yaptırmıştım ozaman normaldi işte .gebeykende yapılmıştı onlarda normaldi son zamanlarda kendime hiç bakmıyorum zayıflıoyrum ondan düştü sanirim

ay canım dikkat et kendine ya. bol bol kan yapıcı şeyler ye iç. benim maşallah boğazım vardır. hele son zamanlarda epey açılmıştı. herşey yerim. meyve falan da yeterince yiyorum. ama birkaç gündür iştahım kapandı hormonlardan dolayı sanırım.
canım sen hazır beklemedeyken demir ilacı içsene en azından 1 ay. ama tabi doktoruna danış önce.

kuıllanıyorum canım ferru sanol ve cinko hapı.
şuan antibiyotik kullandığım için 1 hafta ara verdim midem bozulmaasın idye.
canım ben sana baktım da 4+5 görünüyorsun gebelik.org sitesinden

yaprakcım birde bişi sorcam sen bilirsin
dün bende yapışkan bir sıvı geldi yumurta akı gibi aynı yoğundu ama rengi beyazımsı koku yok .
yumurtlamış olabilir miyim

kuıllanıyorum canım ferru sanol ve cinko hapı.
şuan antibiyotik kullandığım için 1 hafta ara verdim midem bozulmaasın idye.
canım ben sana baktım da 4+5 görünüyorsun gebelik.org sitesinden

a öylemi canım. dün doktor bana 4 haftalıksın demişti. ama benim yumurta geç olgunlaştı. 16-17. gün falan o yüzden benim ancak 3 yada 4 tür diye tahmin ediyorum.

canım ferro sanalı ben de kullanmıştım daha önce çok işe yaramıştı. 11 lerde falandı kan değerim sonra 13 lere çıktı. ama birkaç kutu kullandım. sen de devam et canım.

yaprakcım birde bişi sorcam sen bilirsin
dün bende yapışkan bir sıvı geldi yumurta akı gibi aynı yoğundu ama rengi beyazımsı koku yok .
yumurtlamış olabilir miyim

evet canım eğer tarih de tutuyorsa kesinlikle yumurtlama ile ilgili akıntıdır. eğer ilaçların bittiyse bu ayı da değerlendirebilirsin. nasıl olsa doktorun yaranın engel olmayacağını söylemiş bu ay açılışı yap bakalım.

Hiç kimse bir cvp yazmamiş çok sağolun rabbim herkesin hakkinda hayirlisini ve sağlikli evalt nasip etsin inşallah iyigünler...

hiç kimse bir cvp yazmamiş çok sağolun rabbim herkesin hakkinda hayirlisini ve sağlikli evalt nasip etsin inşallah iyigünler...

canim lütfen kirilma ben bu konuda bilgili olmadiğim için sana cvp veremiyorum...

Yaprak ise... çok yeni hamiş dün öğrendi ondan biraz heyecanli görmemiş olabilir...

Pko dendi ona başka birisi yok değilsin demiş.. Ilac falan kullandi sanirim... Tam bilmiom işte kendi görünce yazacaktir...

Ok miii. öpüldün ..
Tekrara geçmiş olsun canim.. Tez zamanda kucağin bebiş ile dolsun.....

canım mrn günaydın kendie çok iyi bak hemen sorularını cevaplıyorum ..........
1-canım benim adetime daha 2 gün kala yaptım 139 çıktı beta hcg doktor bir daha yaptırmanıza gerek yok dedi ben takip etmedim .....
2-canım bana beeb aspirini vermedi kan pıhtılaşmasının olup olmadığını bilmeden veremem dedi yani test olmadan dedi ..progestanı ise önce vermedi sende hatırlarsan 5+2 de hafif lekelenmem olmuştu o zman verdi günde 6 adet dedi 2sabah 2 öğlen 2 akşam kullandım geçen hafta gittiğimizde günde 3 adete indirdi çünkü 6 adet bana çok ağır geldi sürekli uyku hali ve halsizlik aynı zamanda baş dönmesi yaptı.
3-hayır canım benim hiç karın ve kasık ağrım olmadı sadece gaz sancısı oldu ilk haftalarda sonra birkez kasık ağrısı oldu sonrada lekelenme oldu doktor ağrı olması normal ama lekelenme olduğu için tedirgin oldu
4-canım benim mide bulantılarım çok erken başladı 4. haftada hafif hafif 6.haftadan beridir de çok yoğundu son bir kaç gündür iyi sayılırım şimdide mide yanması ve ekşimesi başladı bende
5-canım biz 7+2 gibi gittiğimizde duyduk 6 haftalıkken doktor çağırmadı bekletti 7.haftaya kadar bende gitmek istemedim
6-canım pc konusuna gelirsek aşırı derece radyasyon yaydığını söyledi doktorum bunun bebeğe bir zararı vardır yada yoktor diyemem dedi ama yinede mümkün olduğu kadar en aza indir dedi aynı zamanda tv karşısındada fazla durma dedi tabii cep telefonunuda yanında çok bulundurma ve uzun tel görüşmeleri yapma bunlar sadec tebir tatlım sende çok fazla zaman geçirme zaten mide bulantıların başlayınca pek istesende giremeyceksin çok zor alahım yardımcın olsun canım
istediğin tüm sorularını sor canım sakın çekinme takvim konusuna gelirsek sen bilirsin canım sen ne zman istersen yap.............

Hiç kimse bir cvp yazmamiş çok sağolun rabbim herkesin hakkinda hayirlisini ve sağlikli evalt nasip etsin inşallah iyigünler...

ay canım kusura bakma, istridyemin dediği gibi ben heyecandan kim ne yazdı farkında değilim. benimle ilgili bişeymi sordun. pko ile ilgili sanırım. şimdi bakarım elimden gelen bişeyse yardımcı olurum canım. kimsenin sana bir kastı yok. alınma hemen. bu sayfada öyle kişiler yok zaten. hepsi birbirinden iyi niyetlidir. ben senin yazını bir bulup okuyayım. tekrar bu sayfaya girermisin bilmem ama gerekirse özelden yazarım canım.

canım çok sağol. büyük bir sabırla bütün sorularıma cevap vermişsin. progestanı bana günde 3 kez 1 adet verdi doktor. eski doktor da seninki gibi günde 3 kez iki adet vermişti. çok fazla oluyor o zamanda. gerçi yine de bir işe yaramamıştı. inşallah bu sefer sorunsuz sonuna kadar götürüp, sağlıklı olarak kucağımıza almak nasip olur inşallah canım. sen de kendine ve bebişine çok iyi bak. keseyi falan bir göreyim takvim yaparım herhalde güzel oluyor, bebişin gelişimini takip ediyorsun hem.

yaprakcığım cnm nasılsın ?

nasıl geçiyor heycanlımısın cnm ?

inş. 8 gün sonra bende veririm güsel haberii

dilekcim niye gelmemişki bugün. mutlaka uğrardı aslında. canım gelince bir ses ver ya. merak ediyoruz seni.

Evet dilek bu gün sinirli kizlar....

canım benim yaa sıkı takipdesin bakıyorum da yok sinirli değilde üzgün diyelim
biz bu kadar çırpınırken cinsiyet ayırımı yapanlara kızıyorum bitanem hem de çok kızıyorum
biras da müşteri vardı maşallah yoğunluk var giremedim doğru dürüst sen nasılın fıstıkım:1hug:

annişimmm canımın içi nasılsın fıstıkım keyifler nasıl bakalım:1hug:

canım benim ya kusura bakma. yazının altına teşekkür atmışım ama cevabı sonra yazarım diye düşündüm sanırım sonra da unutmuşum. inan bana kasıtlı birşey yok canım. lütfen kırılma.
çok geçmiş olsun canım. tez zamanda tekrar hamile kalmanı ve bebeğini kucağına almanı dilerim.
canım şimdi sorularına gelince. ben geçen yıl doktora gittiğimde usg de baktı ve sen pko sun dedi. adet düzensizliği vardı zaten bende uzun yıllardır. önce adetlerini düzene sokalım sonra tedaviye başlarız dedi. kilo vermem gerektiğini söyledi. aslında çok kilolu biri değilim ama zayıf da sayılmam yani. neyse bana glikofen diye bir şeker ilacı verdi. onunla adetlerim oldukça düzene girdi. sonra klomen tedavisine başladık ama ilk kullandığım ay klomen bende 3 cm lik kist yaptı. pko lularda çok sık görülen bir şeymiş bu. sonra kistin gitmesini bekledik. adetle atamayınca doktor bana doğum kontrol hapı verdi ve sonra kayboldu kist. sonra yine 2 ay üstüste klomen ve çatlatma iğnesi denedik, yumurta oluşuyordu ve çatlıyordu ama gebelik olmuyordu. sonra benden hsg çektirmemi istedi doktorum. çektirdim ve şükür ki tüplerim açık çıktı. sonra aşılama yapalım o zaman dedi. ama aşılamadan önce eşimden spermiyogram istedi ama eşimin değerleri pek iyi değildi. sayı iyi olmasına rağmen hareketlilikte problem vardı. eşimi ürolojiye sevk etti. eşim ilaç kullanmaya başladı. vitamin hapları falan. birde ben ona her akşam keçi boynuzu kürü yapıp içirdim. değer iyi olmayınca doktor aşılamayı erteledi tabi. benim için çok büyük bir yıkım olmuştu bu. sonra Allah çok büyük ben o ay doğal yolla hamile kalmıştım ama 7 haftalık falan boş gebelik olduğu anlaşıldı ve düşük yaptım. düşükten sonra adet düzenim yine bozuldu onu düzeltmeye uğraştım. sonra klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama yine tutmadı. sonra kist oldu, mantar oldu falan düşükten sonra 5 aydır uğraşıyordum. hatta bu ay doktor değiştirmiştim iğneli aşılamaya geçecektik ama dün hamile olduğumu öğrendim. Allah2ıma binlerce şükür olsun. darısı tüm isteyenlerin başına. inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim inşallah.
canım biraz uzattım kusura bakma. kısaca ben klomenle birkaç kez denedim ama sonuç alamadım. kendi haline bırakınca oldu yani. sende kafana takma, stres yapma. şeker ilacı kullanıyorsan devam et. 2 düşük yapmışsın doktorlar çeşitli testler istemiştir herhalde. kan pıhtılaşması falan mı var onu da bir araştırın. 2 kez hamile kaldığına göre yine kalırsın canım. üzme kendini. Allah yardımcın olsun.
hem bizleri öyle uzaktan takip etme bizzat katılımlarını bekliyoruz.

VALLAHİ BACIM BENİMDE BİRAZ BAŞIM AĞRIYO KARNIM AĞRIYO.. İŞTE NE BİLİM...
AMA SEN BOŞUNA BU TÜR ŞEYLERE CANINI SIKIYORSUN.. HELEKİ İYİ OLMAN GEREKEN ŞU ZAMANLARDA... ÜZÜLMEK STRES YOK.....
BOŞ VER.... HAMİŞ ADAYISIN....:CüvCüv:

yaprakcığım cnm nasılsın ?

nasıl geçiyor heycanlımısın cnm ?

inş. 8 gün sonra bende veririm güsel haberii

canım benim. çok sağol.
valla henüz birşeyin farkında değilim. kese ve kalp atışlarını görürsem inşallah daha bir farkında olacağım sanırım. daha çok yeni ya canım. şimdi 1 hafta kadar kanda beta hcg takip edilecek. doktor duruma göre cmtsi veya pztsi görüşürüz dedi. evet canım ya çok heyecanlıyım. çok güzel bir duygu. 8 gün sonra sende müjdeli haberi alınca aynı duyguları yaşayacaksın inşallah.
ben bu ay senden ve dilekten çok umutluyum inanki. tabi özgülcüğümden de. canım sen 8 gün sonra bize o mutlu haberi verecksin. Allah sen
n bu çabalarının karşılığını verecektir inşallah. sakın stres yapma, kötü şeyler düşünme. rahat ol ki. miniklerin de içerde rahat ve mutlu olup sana sımsıkı tutunsunlar canım. kendine çok iyi bak. dualarım seninle ve hepinizle. sizde dualarınızı benden eksik etmeyin nolur. inşallah bu sefer sağlıklı olarak kucağıma almak nasip olur.

özgülcüm ve yaprakcım siz benden bu kadar emin olmayın yaaa
ben hiç emin değilim
yani bi belirti yok
kaldı 1 hafta
yani önümüzdeki hafta çok önemli
belirti açısından yani
sanırım tutmadı öyle bi his yok içimde
tek umudum ne biliyormusunuz kızıcaksınız belki ama
muratla peşpeşe gördüğümüz güzel rüyalar
ikimizinde rüyaların çıkıyor özellikle muratın ki
diğer kızlar bilir
ama bilmiyorum ki
bi tarafımda diyor ki daha iğne olalı bi hafta olmadı yani c.tesi akşamı 7.45 de olmuştumm
ayy yaprakım yaa hatırlıyormusun bi heyecan akşam seni aramıştım sende dışarı çıkıcaktın beni bekliyordun gülüm benim yaa bak 1 hafta ne güzel şeyler oldu inş.önümüzdeki hafta da güzel şeyler olur birsen için özgül için benim için inş.yarabbim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…