- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.801
15 gün oldu güzelim :))) düşükten sonra da yaptırmıştım ozaman normaldi işte .gebeykende yapılmıştı onlarda normaldi son zamanlarda kendime hiç bakmıyorum zayıflıoyrum ondan düştü sanirim
kuıllanıyorum canım ferru sanol ve cinko hapı.
şuan antibiyotik kullandığım için 1 hafta ara verdim midem bozulmaasın idye.
canım ben sana baktım da 4+5 görünüyorsun gebelik.org sitesinden
yaprakcım birde bişi sorcam sen bilirsin
dün bende yapışkan bir sıvı geldi yumurta akı gibi aynı yoğundu ama rengi beyazımsı koku yok .
yumurtlamış olabilir miyim
hiç kimse bir cvp yazmamiş çok sağolun rabbim herkesin hakkinda hayirlisini ve sağlikli evalt nasip etsin inşallah iyigünler...
canım benim çok teşekkürler. bana çok dua ettin canım biliyorum ve Allah dualarımızı kabul etti. çok mutluyum iklimsucum ama biraz da endişe ediyorum. yani kalp atışları duyulana kadar bu tedirginlik geçermi bilmiyorum. inşallah bu sefer sonuna kadar sorunsuz sürdürürüm ve kucağıma almak nasip olur. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım. inşallah sen de sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın hayatım.
dediğin gibi burdaki herkes anne olmayı çok hakediyor ve inşallah olacaklar. ben bu ay cimbom ve özgülden çok umutluyum. aysima da süpriz yapabilir belli olmaz. önümüzdeki ayda ilsu ve derya inşallah. onlar bana çok dua etti çok destek oldu tıpkı senin gibi ben de hepinize dua ediyorum.
canım takvim konusunda şu an erken sanki. en azından keseyi görüp öylemi yapsam. benim daha 4 haftalık falan.
iklimsu canım sana birkaç soru soracağım. 1) ilk kan testini yaptığında sonuç neydi, adetin kaç gün geçmişti.
2) doktor sana progestan ve bebek aspirini verdimi? eğer verdiyse günde kaç adet içiyorsun.
3) ilk zamanlar karnında ve kasıklarında ağrı olmuşmuydu.
4) mide bulantıların kaçıncı haftada başladı.
5) kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz.
6) ha bu arada ben pc nin başında çok oturuyorum, ben doktora henüz bu konuyu sormadım ama senin doktorun yasaklamıştı ya o yüzden ne yapsam diye düşünüyorum ama ben sizlerden nasıl uzak dururum bilmiyorum.
canım kusura bakma ya kendimi birden sorgu memuru gibi hissettim ama taze hamiş olarak tecrübeli bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.
Hiç kimse bir cvp yazmamiş çok sağolun rabbim herkesin hakkinda hayirlisini ve sağlikli evalt nasip etsin inşallah iyigünler...
canım mrn günaydın kendie çok iyi bak hemen sorularını cevaplıyorum ..........
1-canım benim adetime daha 2 gün kala yaptım 139 çıktı beta hcg doktor bir daha yaptırmanıza gerek yok dedi ben takip etmedim .....
2-canım bana beeb aspirini vermedi kan pıhtılaşmasının olup olmadığını bilmeden veremem dedi yani test olmadan dedi ..progestanı ise önce vermedi sende hatırlarsan 5+2 de hafif lekelenmem olmuştu o zman verdi günde 6 adet dedi 2sabah 2 öğlen 2 akşam kullandım geçen hafta gittiğimizde günde 3 adete indirdi çünkü 6 adet bana çok ağır geldi sürekli uyku hali ve halsizlik aynı zamanda baş dönmesi yaptı.
3-hayır canım benim hiç karın ve kasık ağrım olmadı sadece gaz sancısı oldu ilk haftalarda sonra birkez kasık ağrısı oldu sonrada lekelenme oldu doktor ağrı olması normal ama lekelenme olduğu için tedirgin oldu
4-canım benim mide bulantılarım çok erken başladı 4. haftada hafif hafif 6.haftadan beridir de çok yoğundu son bir kaç gündür iyi sayılırım şimdide mide yanması ve ekşimesi başladı bende
5-canım biz 7+2 gibi gittiğimizde duyduk 6 haftalıkken doktor çağırmadı bekletti 7.haftaya kadar bende gitmek istemedim
6-canım pc konusuna gelirsek aşırı derece radyasyon yaydığını söyledi doktorum bunun bebeğe bir zararı vardır yada yoktor diyemem dedi ama yinede mümkün olduğu kadar en aza indir dedi aynı zamanda tv karşısındada fazla durma dedi tabii cep telefonunuda yanında çok bulundurma ve uzun tel görüşmeleri yapma bunlar sadec tebir tatlım sende çok fazla zaman geçirme zaten mide bulantıların başlayınca pek istesende giremeyceksin çok zor alahım yardımcın olsun canım
istediğin tüm sorularını sor canım sakın çekinme takvim konusuna gelirsek sen bilirsin canım sen ne zman istersen yap.............
Evet dilek bu gün sinirli kizlar....
merhabalar pek yazmasamda uzun süredir sizleri takip ediyordum.ben polikistik overliyim geçen sene kendiliğinden olan ama düşükle sonuçlanan bi gebeliğim var bu temmuzdada aşılama ile hamile kaldım ama malesef boş gebelik çıktı.18ağustosta kürtaj oldum.kısaca kendimden bahsettim.rabbim aramızda hamile olanlara tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
benim gibi bu yolda mücadele edenlere tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucaklarına alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaprak nil seni tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
sende pko sun sanırım sana bi kaç şey sormak istiyorum affına sığınarak ilk gebeliğin seninde boş gebelikti sanırım kendiliğinden mi
tedavi ile mi oldu bu gebeliğinde kendiğliğinden mi yoksa tedavi ilemi oldu bende 2.adetimde yeniden tedaviyeye başlıcam sen ve sizlerin iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyor ve umut oluyorsunuz bana ve bizlere çok ama çok sağolun...
canım benim yaa sıkı takipdesin bakıyorum da yok sinirli değilde üzgün diyelim
biz bu kadar çırpınırken cinsiyet ayırımı yapanlara kızıyorum bitanem hem de çok kızıyorum
biras da müşteri vardı maşallah yoğunluk var giremedim doğru dürüst sen nasılın fıstıkım:1hug:
annişimmm canımın içi nasılsın fıstıkım keyifler nasıl bakalım:1hug:
yaprakcığım cnm nasılsın ?
nasıl geçiyor heycanlımısın cnm ?
inş. 8 gün sonra bende veririm güsel haberii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?