- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
bende dr sanki söyledi ama ben tam anlamadım canım tıkanıklığı bir kere açarlarsa bi daha kapanmaz dedi dr bide kanama ile ilgili olursun dedi sanırım ya çok geriliyorum dr gittiğimde ondan pek hatırlamıyorum çıkınca eşime tekrar soruyorum ne bilim ilsu bi kanamam olsunda çok olsun razıyım canım ya
sende benim gibisin hep eşime soruyorum ne demişti diye:))unutuyorum..
kürtaj gibi bayıltıp yapacaklar canım hiçbişi hissetmiceksin , sanirim senin kürtajdan sonrada kanaman olmamıştı dimi?
kıslar nasıl yani yaaaaaa?kürtajdan sonra kanama olmuyor mu yaniii?ama benim kanamam var haala,ilk iki gün çok oldu ama şimdi azaldı yine de oluyor,sizce bu normal mi,doktora da soramadım unuttum,ooofff yaaa bir de bu yüzden sorun çıkmasın yaaaaaaaaaaaaa çıldırırım yoksa(günlük ped kullanıyorum normal ped değil,yani çok değil)
kıslar nasıl yani yaaaaaa?kürtajdan sonra kanama olmuyor mu yaniii?ama benim kanamam var haala,ilk iki gün çok oldu ama şimdi azaldı yine de oluyor,sizce bu normal mi,doktora da soramadım unuttum,ooofff yaaa bir de bu yüzden sorun çıkmasın yaaaaaaaaaaaaa çıldırırım yoksa(günlük ped kullanıyorum normal ped değil,yani çok değil)
benim de kürtajdan sonra hiç kanamam olmamıştı olmalımıydı ki
aman valla özlemcim valla bende şaşırdım neyin doğru neyin yalnış olduğunu
inan ki bilemiyorum
artık iyice şakın oldum ben yaaa
benim kanamam olmadı ağrım da olmadı
kürtajtan sonra birkaç saat pembemsi akıntı oldu hepsi o
zaten onlar ped koymuştu işte
yarısı bile lekelenmedi
bence sen bi dr ara teli varsa fıstık
bünyeden bünyeye değişiyordur heralde
benimkini dr vakumla yapmış belki o yüzden
kanamam olmamıştır
kıslar diğer bölümde eşleri sigara içinler vardı onlarla yazıştım biraz ,benim eşimin durumunda olan bir bayan vardı,o da boş gebelik yaşamış ve kürtaj olmuş,eşinin sperm kalitesi ve sayısı artsın diye her gün keçi boynuzu pekmezi içirmiş eşine ve bu tedaviden yaklaşık 1 ay sonra hamile kalmış,haydi kısslaaaarrr sıra bizde,aktarları zengin etmenin zamanı şimdi, keçi boynuzu pekmezlerine hucuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm.....
canım arkadaşım nasılsın fıstıkım
nasıl gidiyor bitanem
sen ne zaman dr a gidicektin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?