Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

İlsu canım teşekkürler emin ol zor işler bunlar dilekçiğim ile ben istisna insnlar olduğumuz için malesef böyle zorluklar yaşıyoruz ama geçecek sizin bu iyi dilekleriniz kalben yanımızda olmanız bizi sonunda mutlu sona kavuşturacak baklaım canım çarşambaya az kaldı dr ne derse o olur ama ben ısrar edeceğim operasyon için yapsında rahatlim yapar yapmaz sanırım adet oluyorum bakalım............

evet öyle oluyormuş canım ve baya fazla kanaman oluyormuş öyle duymuştum .
hatta öyle bi yazı okumuştum burada "rahim tıkanılığı yüzünden 2 .adetim gelmedi diye". Neler var neler ..

artık yazarım fıstık:))) aman aynı canım bakalım nezaman geçer ilac içiyorum antibiyotik birde krem kullanıyorum. 2 ayı falan bulurmuş geçmesi .Geçene kadar gebelik yok yani:))))
Sende bi doktora görün tatlım eğer olmassan ..

bende dr sanki söyledi ama ben tam anlamadım canım tıkanıklığı bir kere açarlarsa bi daha kapanmaz dedi dr bide kanama ile ilgili olursun dedi sanırım ya çok geriliyorum dr gittiğimde ondan pek hatırlamıyorum çıkınca eşime tekrar soruyorum ne bilim ilsu bi kanamam olsunda çok olsun razıyım canım ya

aynen valla dilekcim yaaa
olsun da şöyle şakır şakır yaa ne güzel olur di mi ama
tam bi temizlense içimiz yaa

sende benim gibisin hep eşime soruyorum ne demişti diye:))unutuyorum..
kürtaj gibi bayıltıp yapacaklar canım hiçbişi hissetmiceksin , sanirim senin kürtajdan sonrada kanaman olmamıştı dimi?

kıslar nasıl yani yaaaaaa?kürtajdan sonra kanama olmuyor mu yaniii?ama benim kanamam var haala,ilk iki gün çok oldu ama şimdi azaldı yine de oluyor,sizce bu normal mi,doktora da soramadım unuttum,ooofff yaaa bir de bu yüzden sorun çıkmasın yaaaaaaaaaaaaa çıldırırım yoksa(günlük ped kullanıyorum normal ped değil,yani çok değil)

aman valla özlemcim valla bende şaşırdım neyin doğru neyin yalnış olduğunu
inan ki bilemiyorum
artık iyice şakın oldum ben yaaa
benim kanamam olmadı ağrım da olmadı
kürtajtan sonra birkaç saat pembemsi akıntı oldu hepsi o
zaten onlar ped koymuştu işte
yarısı bile lekelenmedi
bence sen bi dr ara teli varsa fıstık
bünyeden bünyeye değişiyordur heralde
benimkini dr vakumla yapmış belki o yüzden
kanamam olmamıştır

kızlar merhaba, nasılsınız. cimbom ve iklimsu canım inşallah biran önce adet olursunuz. gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. ben hem cumartesi hem de bugün doktora gittim. cumartesi doktorum umutsuzdu, yani bir tarafta tek bir yumurta vardı ve pek iyi görünmüyordu yani doktorumun istediği gibi değilmiş. diğer tarafta birşey gözükmüyor dedi. tabi çok moralim bozuldu. ilaç kullandığım için daha farklı bir sonuç bekliyorduk. ama ben geç yumurtlayan birisi olarak umudumuz vardı. ayrıca benden e2(estradiol) testi istedi sabah testi yaptırdım. akşamüzeri sonucu aldım değer 134 çıktı. ben bu sitede de biraz araştırmıştım bana normal gibi geldi ama doktorum daha fazla olmalıydı dedi. sinir oldum tabi. sonra ultrasonla baktı önce eski yumurtaya baktı biraz büyüme var ama çok kaliteli görünmüyor dedi ama diğer tarafta 2-3 tane daha yumurta oluşmuş 2 gün içinde bunlar iyi gözüküyor olgunlaşıp çatlayabilir dedi. bu bana biraz umut oldu. her zamanki teorimi tekrarladım ilaçla da olsa geç yumurtluyorum. çarşamba tekrar kontrole gideceğim yumurtalar geliştimi diye bakılacak. yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi olacağım.sonucu güzel olur inşallah. bu arada glikofen diye bir ilaç kullanıyorum size de bahsetmiştim pkoluların kullandığı çok iğrenç yaklaşık 10 gün oldu başlayalı. midem berbat. doğru dürüst birşey yiyip içemiyorum. bu arada 3 kilo verdim. tatlı ağzıma koyamıyorum. yani çok kötü bir durum. umarım bütün bu çektiğimiz sıkıntılar son bulur ve bir an önce sağlıklı bir gebelik elde edriz ve bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. benim cephede durumlar böyle arkadaşlar.

Bazılarında kanama olmuyormuş ama olması da normal hatta daha sağlıklıymış.

benim de kürtajdan sonra hiç kanamam olmamıştı olmalımıydı ki

benim de aynı senin gibipembe akıntı dışında bii kanamam olmamıştı kürtajsonrası. ama aramızda bi fark var ben adet olmayayım umuduyla bu zamanı geçirdim sense bence adet olayım diye bekliyosun ve stres oluyor olabilir mi ki

Cimbomlu Canim Değişiyor Kürtajdan Sonra Kanama Olmasi Da Normalmiş Olmamasi Da.. Kişiden Kişiye Değişiyor Sanirim. Ben Normal Adet Gibi 5 Gün Falan Kanamam Olmuştu Tabi şaril şaril Gelmiyor.. Bünyeye Göre Değişiyor Demekki..

dilek kıs benimki de vakumla oldu amaaaaa,ne olcak şimdi ,baksana pamuk şekeri ne diyor,olması daha sağlıklıymış diyor,,ooof offf,doktorum da izne ayrılmış,başkasına gideceğim artık....fisfisfis CADIARZU kafamçokkarıştı tatlicadiarzu :uhm: :uhm: :uhm: :bbo: :bbo:

aysima eşleri sigara içenler bölümüne ben yazmıştım. hatırlamamışsın beni. eşimin hareket ve morfoloji problemi vardı keçiboynuzu ile yükselttik ve hamile kaldım ama boş gebelik geçirdim diye. sanırım sen benden bahsediyorsun. ama bu bölümdeki arkadaşlara ben daha önce bahsetmiştim zaten bu kürden, haberleri var yani. zaten sitede de keçiboynuzu ile ilgili birçok yazı var. keçiboynuzu pekmezinden ziyade keçibonuzunun suyunu kaynatıp içir bence. daha faydalı olur.

canım arkadaşım nasılsın fıstıkım
nasıl gidiyor bitanem
sen ne zaman dr a gidicektin canım

canım arkadaşım beni merak etmişsin sağol canım. zaten bu başlığa en çok da senin için giriyorum. sen hepimize çok güzel moral veriyorsun, herkesin derdiyle ayrı ayrı ilgileniyorsun sağol canım.senin birkaç kez aysonu kızları 2008 deki yazılarına da denk geldim orada da herkese moral ve pozitif enerji dağıtan ve çok sevilen birisin. ve çok sıcak dostluğunuz var. Allah bozmasın. ben 2-3 gündür biraz kötüydüm canım ya, umutsuzdum. bugünkü kontrolde yeni yumurtalarımın oluştuğunu gördük ultrasonda biraz moral oldu. yukarda da ayrıntılı anlattım zaten okumuşsundur belki. inşallah istenilen olgunluğa ulaşırlar ve çatlatma iğnesi olurum ve sonra da hamile kaldığım müjdesini veririm inşallah. canım sende biran önce adet ol da, ısı takibine ve çalışmalara başla. gerek olursa sende şu yumurta takibi işini yaptırırsın. hem ekonomik hem de kontrollü oluyor. ama inşallah gerek kalmaz canım. ben biraz da pko dan dolayı endişe ediyorum, o yüzden takibe alınmasını istedim. ama senin böyle bir sorunun yok, çok da sabırlı birisin aslında o yüzden ben senden çok umutluyum canım. güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım.

teşekkür ederim yapraknilciğim şimdi hatırladım,sanırım ben sonucunu duymak istediğim gibi okumuşum,beklentiler işte her şeyi değiştiriyor.....bizim pekmez de bitti bu gün,artık yarın yenisini alıcaaz......son sürat şu 3 ayın geçmesini bekliyorum,belki beklemem de 2 ay geçince başlarız çalışmalara çünkü bizimki hemen olmuyor biraz yorulcaaz artık...

aysimaa80 canim bende tam 6 gun kanama oldum kurtajdan sonra ama bana doktor kanama iyi veya kötü hic bi yorum yapmadi o yuzden bu konuya kafani takma derim.Benim bildigim kurtaj oldugun gun kan geldimi o ayin ilk regl i sayiliyor. Mesela ben 30 mayista kurtaj oldum birdahaki regl imi 27haziranda beklicem bakalim olacakmi olmasi gereken normal tarih o ama gelirmi keyfi bilir artik.
Kizlar birde asprin sohbette gecmis. Aspirin kanamayi arttiriyor ama herhangi bi operasyondan önce alinmasi tehliklei. Ben bademcik ameliyati olmadan önce almistim 5 gun beklettielr beni kandan cikip gitmesi icin yoksa cok kanama olur diye. Eger surekli kullanacaksaniz doktorunuza sorun aman asprin diyip gecmeyin benim 5 gunume mal olmustu simdi herseyi soruyorum ne doktoru olursa olsun.

Evet asprin kanı sulandırıyor ,ama şu sıralar düşük yapanlara önlemiçin çoğu doktor bebe aspirini veriyor .folik asit+bebe aspirini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…