- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
Evet asprin kanı sulandırıyor ,ama şu sıralar düşük yapanlara önlemiçin çoğu doktor bebe aspirini veriyor .folik asit+bebe aspirini ..
dilek kıs benimki de vakumla oldu amaaaaa,ne olcak şimdi ,baksana pamuk şekeri ne diyor,olması daha sağlıklıymış diyor,,ooof offf,doktorum da izne ayrılmış,başkasına gideceğim artık....fisfisfis CADIARZU kafamçokkarıştı tatlicadiarzu :uhm: :uhm: :uhm: :bbo: :bbo:
mr kızlar nerelerdesin
Yapraknil arkadaşım senin adına çok sevindim umarım yumurtaların istenilen olgunluğa ulaşır ve bu ay hamile kalırsın bize de çooooooooooookkkkkkkkk büyük morel olursun ve ben inanıyorum sana sen çok azimli bir kadınsın bununda üstesinden geleceksin .............
Kızlar aspirin konusunda ise benim dr hergün alınan bir aspirinin çocuğun oluşumuna da yani yeni gebeliğede bir zararı olabileceğini söyledi kan pıhtılaşma testi yapılmadan kullanımını sakıncalı buluyor bence dr sormadan içmeyein
Benimde kürtajdan sonran kanamam olmadı çok az bir sulu kan gibi geldi o kadar ağrımda olmadı yani herhangi bişey yoktu dr iyiye işaret demişti tabii dr artık pek güvenmiyorum ama
canım arkadaşım beni merak etmişsin sağol canım. zaten bu başlığa en çok da senin için giriyorum. sen hepimize çok güzel moral veriyorsun, herkesin derdiyle ayrı ayrı ilgileniyorsun sağol canım.senin birkaç kez aysonu kızları 2008 deki yazılarına da denk geldim orada da herkese moral ve pozitif enerji dağıtan ve çok sevilen birisin. ve çok sıcak dostluğunuz var. Allah bozmasın. ben 2-3 gündür biraz kötüydüm canım ya, umutsuzdum. bugünkü kontrolde yeni yumurtalarımın oluştuğunu gördük ultrasonda biraz moral oldu. yukarda da ayrıntılı anlattım zaten okumuşsundur belki. inşallah istenilen olgunluğa ulaşırlar ve çatlatma iğnesi olurum ve sonra da hamile kaldığım müjdesini veririm inşallah. canım sende biran önce adet ol da, ısı takibine ve çalışmalara başla. gerek olursa sende şu yumurta takibi işini yaptırırsın. hem ekonomik hem de kontrollü oluyor. ama inşallah gerek kalmaz canım. ben biraz da pko dan dolayı endişe ediyorum, o yüzden takibe alınmasını istedim. ama senin böyle bir sorunun yok, çok da sabırlı birisin aslında o yüzden ben senden çok umutluyum canım. güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım.
ilsu canım ne zama geçicek bu kızarıkların yaaa
sen dermatologa gitmiştin di mi
ilaçlarını alıyormusun zamanında fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?