Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Evet asprin kanı sulandırıyor ,ama şu sıralar düşük yapanlara önlemiçin çoğu doktor bebe aspirini veriyor .folik asit+bebe aspirini ..

bana da doktorum düşükten sonra bebe aspirini verdi. gebe kaldığımda da kullanmalıymışım. folik asit zaten hamile kalmadan önce başlanıyor ve hamilelikte de 3-4 ay kadar kullanılıyor.

mr kızlar nerelerdesin
Yapraknil arkadaşım senin adına çok sevindim umarım yumurtaların istenilen olgunluğa ulaşır ve bu ay hamile kalırsın bize de çooooooooooookkkkkkkkk büyük morel olursun ve ben inanıyorum sana sen çok azimli bir kadınsın bununda üstesinden geleceksin .............
Kızlar aspirin konusunda ise benim dr hergün alınan bir aspirinin çocuğun oluşumuna da yani yeni gebeliğede bir zararı olabileceğini söyledi kan pıhtılaşma testi yapılmadan kullanımını sakıncalı buluyor bence dr sormadan içmeyein
Benimde kürtajdan sonran kanamam olmadı çok az bir sulu kan gibi geldi o kadar ağrımda olmadı yani herhangi bişey yoktu dr iyiye işaret demişti tabii dr artık pek güvenmiyorum ama

ASprini su istimal etmeyin diyorlar evet .. Kan pıhtılasma testi yaptırıp gerçekten de sorun varsa içilmesi gerekir bence..
İklimsu yarın gidiyosun dimi canım doktora

evet İlsu canım yarın akşama gidiyorum bakalım ne olacak hiçbir adet olacağıma dair bir belirti yok yine zaten ben söylüyeceğim yok bekleyelim falan derse beklemek istemiyorum yani operasyonu yaptıracağım çünkü çok sıkıldım canım sen biraz daha iyi misin alerjin nasıl oldu

canım kürtajını yapan doktora mı gidiceksin ?evet bekleme ne gerekiyorsa yaparlar inş .
benimki devam ediyor vucudum feci bi şekilde kocaman döküntü heryerim yüzüm haric:))
bende onunla uğrasıyorum.

Canım öyle dediysem de olmamak çok kötü demek istemedim.Ben de adet olunca çok korkmuştum doktorumu aradım olmaması da normal olması da dedi.Ama oluyorsan daha iyi dedi.Korkmana gerek yok ikisi de normalmiş.

iklimsu iyi dileklerin için çok teşekkürler arkadaşım. ben de hepiniz kadar gayret etmeye çalışıyorum işte. ama cimbomla ikimizin yaşı sizlere göre daha ileri olduğu için bu bizi sıkıntıya sokuyor ama inşallah bütün engelleri aşıp bebeklerimizi kucağımıza alırız.

bu nasıl bi yazı yaaaaaaaa
ağlattın beni fıstık
çok ama çok teşekkür ederim yorumların için
bende seni ve hepinizi çok seivyorum
iyi ki varsınız iyi ki tanışmışız
ben kimle paylaşırdım içimdekileri
aysonu kızlarıda çok çok özeller
ama benim bu sıkıntı mı sizler biliyorsunuz ve anlıyorsunuz
valla ben kendimden hiç de umutlu değilim güzelim kürtajdan sonra tatil planları yaparken ooo ben temmuzda gidemem hamile olurum o zaman yolculuk yasak diyordum eşine ve tanıdıklarıma bak haziranın ortasına geldik ve ben hala ilk adetimi bile göremedim 68 günde hiç mi yumurtlamadım yaprakcım yaaa yok ya kötü bir şey var biliyorum bak adet söktürücü de bi işe yaramadı sanırım o pozitif gücümü kaybettim ben bu kadar dayanabildim

ilsu canım ne zama geçicek bu kızarıkların yaaa
sen dermatologa gitmiştin di mi
ilaçlarını alıyormusun zamanında fıstık

ilsu canım ne zama geçicek bu kızarıkların yaaa
sen dermatologa gitmiştin di mi
ilaçlarını alıyormusun zamanında fıstık

arkadasım cildiyeye gittim , ilaclarımı da düzenli kullanıyorum bakalım
sana hiç yakışmıyor dilekcim umutsuz olmak .bak normal adet gören bi insanın bile her ay yumurtalaması olmayabiliyormuş .

Adaşım canım ne olur böyle yapma bende en az senin umutsuzum ve üzgünüm bende aynısını söylüyordum kayınvalidem temmuzda köye çağırdı ben de eşime yok gidemeyiz 1 aylık hamile olurum diyordum bak bende de tık yok ne bilim bugün çok düşündüm ben dilek sanki biz bir an önce adet olsakta hani bebek çalışmalarına başlayalım diye diye stres yaptık benim yeni yumurtam bile oluşmuş ama bak adet olamıyorum yani 2 yumurta oldu dr sağda var solda da olabilir bile dedi benim zaten genelde iki yumurtam birden oluşuyor yani 2-3 ayda bir gibi ama adet olamıyorum yani düşündüm ve olmazsa bu yazı çalışmalara başlamadan sonlandırmaya karar verdim gibi gelecek ay Ispartaya eşimin köyüne gitmeyi düşünüyorum sonraki ayda belki bir otele tatile giderim çok ihtiyacım var gibi geliyor gerçi ben ne zman program yapsam bişeyler çıkıyor ama ne bilim bacım çok sıkıldım
bir akıl verin bana daha eşimle konuşmadım ben ne desem o yapar ama ne yapmalıyım bilmiyorum
sende üzme kendini arkdaşım yani bugünlerde duygularımız çok karışık seni çooooooooookkkkkkkk iyi anlıyorum canım

İlsu canım kürtaj olduğum dr gideceğim başka bir dr daha gittim bir problem yok dedi bakalım şu operasyonu yapsın sonra değiştireceğim gerçi çok iyi bilgili bir doktor ama ne bilim adet olamamamı ona mal etmek istiyorum ya ondan sanki o suçlu zavallı adam ama ne yapim ben suçlu olacak deilimya demi arkadaşım

canım bence tatiline git gez rahatla .. belki de tatilde hamiş kalırsın he:)bende hep tatile gidemem hamile olurum diyordum bende de baska hastalık çıktı bak görüyorsun herkesin önüne bir sorun çıkıyor..
Tabii kürtajını yapan doktorun operasyonu yapması daha mantlıklı .sadece doktorların esnek konusması beni çileden çıkartıyor çok relaxlar.

İlsu canım sorma benide adam diyor ki bekle olursun ne bir açıklama ne bişey diyorum ki ne zman olurum 2-3 gün olmuyorum tabii arıyorum olursun diyor çok normalmiş gibi davranıyor adam bende aynen öyle sinir oluyorum evet canım doğru söylüyorsun ne kadar rahat olursun o kadar çabuk hamile kalıyorsun ben hamile kaldığım ay ihtimal bile vermiyordum yani normalde adet olmama 5-6 gün kala test alırdım o ay 1 gün kala aldım oda eşim çok merak ettiği için test yaptırdığım gün akşama kadar camları sildim evi temizledim alış verişe gittim öbür aylar evi bile süpürmüyordum son günler hani hamile falan olurum diye bide kısmet işleri bunlar canım hayırlı ise nasip etsin hamileliği bunları tekrar yaşatmasın inşallah

morsümbül 6+2 çok yeni bir hamilelik yani döllenmen geç olmuş olabilir yumurtlaman geç olmuştur bence çok korkma ve endişe etme hayırlısı ise allah nasip eder zaten canım ama doktorun biraz erken davranmış bunu söylemek için canım bazıları 7-8 haftalıkken embriyo görülüyor ve bir problem olmuyor stres yapma eğer bir problem yoksa bebeğini üzüyorsun rahat ol

morsümbül bi dahaki gidişinde vajinal yolla baktır canım ozaman kesin belliolur.. inş geç döllenmedir

ilkimsu aynen hamile kaldığım ay bende hiç ihtimal vermiyordum. lütfen sende bundan sonraki günlerde hamile kalacakmşısın gibi sartlandırma .. gez , tatile git ... tamam mı..daha güzel olacak yarından sonra herşey bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…