selam canlarım. hepiniz beni çok merak etmişsiniz, çok teşekkür ederim.
kızlar Allah'a binlerce şükür bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm ve duydum. çok müthiş bir duygu ya. o kadar mutlu oldum ve o kadar duygulandım ki anlatamam. Allah tamamına erdirir inşallah. 2 hafta sonra kontrol için tekrar çağırdı dr.
kızlar inanamadım ya biliyormusunuz. dr a tekrar tekrar göstermesini istedim. usg nin sesini de açtı. çok heyecanlandım ya. Allah'ım yok böyle bir mutluluk. insan kucağına alınca ne yapar bilmiyorum. belki bizler böyleyiz. onları çok beklediğimiz için bu kadar heyecan doluyuz ama yeni yeni farkına varıyorum hamişliğin. inşallah darısı sizlerin başına. çok istiyorum hepinizin hamiş kalmasını ve öyle olacağına da inanıyorum.
dr bana mide bulantısı için ilaç verdi. bulantılarım çok kötüleşti çünkü. metpamid diye bir mide ilacı zararı yokmuş. inşallah öyledir. bitki çayları falan sakın içme dedi. içmiyorum zaten. evde kendin meyve suyu hazırla dedi ay nede hazırlarım ya. kolumu kıpırdatacak halim yok ya.
kızlar bende haberler böyle yarın erken girip yazamam diye bu akşamdan yazmak istedim, sizleri daha fazla merakta bırakmak istemedim. gerçi dilekciğime msg attım ama onun da işleri yoğun o da giremez belki.
inşallah en kısa zamanda darısı sizlerin başına. :CüvCüv: