Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bugün aklımda kalbimde sadece ve sadece yaprakla
ama hepimiz biliyoruz di mi o pı pıt ları görücek ve nasıl bi duygu olduğunu bize anlatıcak fakat şimdi için içini yiyordur paniktir endişelidir korkuyordur canım arkadaşım yaa
anne yüreği işte
bizim annelerimizde öyle değil mi

hoşgeldin canımmmmmmmmmm
evet yaaa yaprakcım bgn çok güzel bir duygu yaşayacak
darısı bizim basımıza kızlar artık
şunun surasında 3 haftacık kaldı dimi :))

Iklimsu neredesin canim kaç gündür giremedin
evde yoksun ya da:))
nasil gidiyor bitanem
buarada oğluna isim düşündünüz mü

yok bitanem
ben seslendim sadece
kaç gündür girmedi
belki de annesinde falan kalmşıtır
sen napıyosun bakalım canımcım
yaprak acaba kaçta gidicekti dr a biliyor musun

evet dileğim ya bu nedir böyle
3 gün çok kan geliyor diğer günler kahverengi leke kahve kan geliyor .
ondan herhal kansız kalıyorum ben

canım yalnış hatırlamıyorsam yaprağın randevusu 5 deydi
gelince yazar bitanem mutlaka
ama ne heyecanlıdır di mi canım benim yaaa

canım gelince yazar artık
simdi giysilerini giyinmiş hazır eşini bekliyordur.))
hemde nasıl bir heyecandir şimdi onunkisi
aksam gelince yazar artık

selam canlarım. hepiniz beni çok merak etmişsiniz, çok teşekkür ederim.

kızlar Allah'a binlerce şükür bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm ve duydum. çok müthiş bir duygu ya. o kadar mutlu oldum ve o kadar duygulandım ki anlatamam. Allah tamamına erdirir inşallah. 2 hafta sonra kontrol için tekrar çağırdı dr.
kızlar inanamadım ya biliyormusunuz. dr a tekrar tekrar göstermesini istedim. usg nin sesini de açtı. çok heyecanlandım ya. Allah'ım yok böyle bir mutluluk. insan kucağına alınca ne yapar bilmiyorum. belki bizler böyleyiz. onları çok beklediğimiz için bu kadar heyecan doluyuz ama yeni yeni farkına varıyorum hamişliğin. inşallah darısı sizlerin başına. çok istiyorum hepinizin hamiş kalmasını ve öyle olacağına da inanıyorum.
dr bana mide bulantısı için ilaç verdi. bulantılarım çok kötüleşti çünkü. metpamid diye bir mide ilacı zararı yokmuş. inşallah öyledir. bitki çayları falan sakın içme dedi. içmiyorum zaten. evde kendin meyve suyu hazırla dedi ay nede hazırlarım ya. kolumu kıpırdatacak halim yok ya.
kızlar bende haberler böyle yarın erken girip yazamam diye bu akşamdan yazmak istedim, sizleri daha fazla merakta bırakmak istemedim. gerçi dilekciğime msg attım ama onun da işleri yoğun o da giremez belki.
inşallah en kısa zamanda darısı sizlerin başına. :CüvCüv:

yaprak canım ya ... bak ne güzel mutlu haberle döndüm.. kendimi hayal ettim... ne mutluluk yaşadığını tahmin ettim.. duygulandım... maşallah süphanallah.. nazarlardan sakınsın rabbim sizleri... çok sevindim... inşallah bir gün buradan doğum hikayeni yazacaksın.. kızlar meleğim uyurken yazayım dedim diyeceksin.. mutluluğu hep beraber yaşayacağız..........

canım arkadasım ne güzel bir haberle sabah acılışımızı yaptık sayende.
ee tatlım ben sana demiştim kalp atışını duyacaksın diye içimden çok güzel şeyler geçiyor inanki.çok mutlu olduk bizlerde senin kadar .
tekrardan hayırlı olsun.
girersin bugun konuşuruz yine .

bu arada herkese günaydınlar......... hayırlı günler............ hayırlı cumalar......

günaydın canım
sana da hayırlı cumalar

arkadaslar buarada Kandiliniz mübarek olsun.Hamişler sizlere sesleniyorum sırnaşık şey
bizlere dua edin bugun
bana dileğe özgül derya özlem inş hepimiz hamiş kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…