- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
bu nasıl bi yazı yaaaaaaaa
ağlattın beni fıstık
çok ama çok teşekkür ederim yorumların için
bende seni ve hepinizi çok seivyorum
iyi ki varsınız iyi ki tanışmışız
ben kimle paylaşırdım içimdekileri
aysonu kızlarıda çok çok özeller
ama benim bu sıkıntı mı sizler biliyorsunuz ve anlıyorsunuz
valla ben kendimden hiç de umutlu değilim güzelim kürtajdan sonra tatil planları yaparken ooo ben temmuzda gidemem hamile olurum o zaman yolculuk yasak diyordum eşine ve tanıdıklarıma bak haziranın ortasına geldik ve ben hala ilk adetimi bile göremedim 68 günde hiç mi yumurtlamadım yaprakcım yaaa yok ya kötü bir şey var biliyorum bak adet söktürücü de bi işe yaramadı sanırım o pozitif gücümü kaybettim ben bu kadar dayanabildim
adaşım ya ne olucak halimiz yaaa
ben çok üzülüyorum çokkkk
gücüm kalmadı benim artık
kizlar bende hersey eskiye 2 ay öncesine döndü sanki hi chamilelik yasamadim aynen hayatimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Sizlerden guzel haberler görürürüm diye giriyorum nete.Insallah tez zamanda guzel haberlerinizi görürüm. Ben 2 ay korunacagim bu arada da dusunecegim ya kendime bi is icat edicem yada kafayi tamamen hamile kalmaya takicam bilemiyorum su an ne yapsam iyi olur bizim icin. Zamana biraktim hersey yoluna girer zorlasam da olacak oluyo.
Kizlar ben bi vitamin duydum burda dogum yapan bi arakdas soyledi onun hamileligi riskli gecmis hamilelik basinda itibaren kullanmis keske daha önce bilip kullansaydim diyor doktoruna sormus öyle baslamis ama cok memnun kalmis hem bebegin gelisimine faydaliymis hemde mide bulantialrini filan kesmis. Ben yarin carsiya cikinca eczaneye sorucam bakalim nasil bisidir adini veririm size sizde ordaki eczanelere bi sorun belki vardir.Belkide bu zamandan itibaren kullansak faydasini görürürz ne bilim vitamin sonucta.
cimbomlu canim ben cok cok koyu fenerliyim ama sen cok tatli bi cimbomlusun))
4 ay sonra hamile sağlıklı bir hamiş olacağım,4 ay sonra sağlıklı bir hamiş olacağım,4 ay sonra sağlıklı bir hamiş olacağım.......................................4 ay sonra sağlıklı bir hamiş olacağıııımmmmmm... bu kırkıncıydı meltemciğim,ben 40 gün boyunca söylemeye dayanamadım hepsini birden söyledim,zamanımız değerli biliyorsun meltemciğim...
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
merhaba 6hafta 2 gün hamileyken doktora gittim. karından bakılan ultrasonda gebelik kesesini gördük ama embriyoyu göremedik.doktorum boş gebelik olabilir dedi. 10 gün sonra gelmemi istedi.bu cumartesi gideceğim. Günler azaldıkça çok korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?