Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kizlar bende hersey eskiye 2 ay öncesine döndü sanki hi chamilelik yasamadim aynen hayatimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Sizlerden guzel haberler görürürüm diye giriyorum nete.Insallah tez zamanda guzel haberlerinizi görürüm. Ben 2 ay korunacagim bu arada da dusunecegim ya kendime bi is icat edicem yada kafayi tamamen hamile kalmaya takicam bilemiyorum su an ne yapsam iyi olur bizim icin. Zamana biraktim hersey yoluna girer zorlasam da olacak oluyo.
Kizlar ben bi vitamin duydum burda dogum yapan bi arakdas soyledi onun hamileligi riskli gecmis hamilelik basinda itibaren kullanmis keske daha önce bilip kullansaydim diyor doktoruna sormus öyle baslamis ama cok memnun kalmis hem bebegin gelisimine faydaliymis hemde mide bulantialrini filan kesmis. Ben yarin carsiya cikinca eczaneye sorucam bakalim nasil bisidir adini veririm size sizde ordaki eczanelere bi sorun belki vardir.Belkide bu zamandan itibaren kullansak faydasini görürürz ne bilim vitamin sonucta.
cimbomlu canim ben cok cok koyu fenerliyim ama sen cok tatli bi cimbomlusun ))

canım inşallah boş gebelik değildir.ben dr gittiğimde 6+4 günlükdü.kalp atışı bile vardı.belki senin geç döllenme olmuştur.

İlsu doğru söylüyorsun canım bende öyle düşünüyorum neyi çok istesem hayatta muakak bişey engel oluyor sanki bide derlerki istemek başarmanın yarısıdır bu işler karışık canım harşeyi oluruna bırakacağım aksi ben çok üzülüyorum artık dert etmeyeceğim adet olursam olurum önemli olan bir problem olmaması doktorlar diyorki bir problem yok ne bana nede gelecekte olacak bir gebeliğe başka ne olsun demi korunmayacağım ama olsun diye yumurtlama günü yok ateş ölçmek hiçbiri yok dedeiğin gibi belki tatilde hamile kalırım ben dönüşte size süpriz yaparım demi gerçi Hayırlısı Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin banada sizede

canım zaten yumurtalıkların ve rahminde sorun olsaydi görürlerdi , tıkanıklıkta kürtajdan sonra görülen bi olay ..bak ne güzel şeyler söyledin inş buradaki hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalacağız..cimbomluyada kızıyorum yok yasım büyük olmaz diye karamsar oluyor..neresi büyükse yasının ..

evet sana katılıyorum dilek konusunda insanlar artık 50 yaşında anne oluyor oda kendi yaşını büyük sanıyor belki yaşadığımız kötü olay bizi biraz karamsarlaştırdı ondan biraz abartıyor bide adet olamadığımız için gerginiz tamamen onla alakalı en kısa sürede hamile kaldığında anlayacak bunların ne kadar gereksiz endişeler olduğunu
Rahim tıkanıklığı rahim toparlanırken rahmin ağzına doğru çekilmesi diye biliyorum buda kürtajdan sonra görülen ender bir durum canım ama hayat bunuda tecrübe etmem gerekiyormuş demekki ne yapalım kader evet canım renkli utrasonla bile baktılar ama yok bişey bi tek rahmin ağzına bakamıyorlar çok geride olduğundan dolayı o yüzden tıkanık olup olmadığını bilmiyorlar ama deneyecekler deilsede orda çürümüş yumurta varsa kanama olarak gelecek bakalım

canım benim yapma böyle. ben de bugünlerde çok kötüyüm ama dayanmaya çalışıyorum işte ne yapayım. benim size göre bir negatifim daha var biliyorsun pko. ama bak senin öyle bir sorunun da yok. 10 gündür doktor yollarındayım hep bir umut işte. ilaçlar altüst etti. Allahıma bin şükür ki çok anlayışlı bir eşim var ve bana çok destek oluyor. eminim sizlerinki de öyledir. Allah onları başımızdan eksik etmesin. canım inşallah en yakın zamanda adet olursun. sen de iklimsu da inan sizler kadar merakla bekliyorum adet olacağınız günü. canım bir kaç gün daha bekle ve doktora git ihmal etme. bişey yoksa bile için rahat eder en azından. sen bizim pozitif meleğimizsin. sen de böyle yaparsan biz ne yaparız. kendini topla canım. bizler seni çok iyi anlıyoruz ve hep yanınızdayız. ay sonu kızları kadar eski olmasakta en az onlar kadar seviyoruz seni. güzel haberlerini bekliyorum.

adaşım ya ne olucak halimiz yaaa
ben çok üzülüyorum çokkkk
gücüm kalmadı benim artık

ooooooooooooo dilek sen şimdiden pes edersen biz yandık klava: klava: , sen bizim en büyük umudumuz ve güç kaynağımızdın,bak şimdiden omuzlarımda bir düşüş oldu bile,lütfen senin umutların bize umut oluyor lütfen kendine gel ,bak bi dizi vardı adı neydi yaaaaaa.......hıımmmm???????? unmuttum......CADIARZU :uhm: kafamçokkarıştı :uhm: yaaa hatırlayamıyorum,sanırım 'tatlı cadı fadime ' mi neydi, neyse onun dizide ki annesi gerçekten haamileymiş ve yşı kaç biliyor musun? 50. tüp bebek yapmış,biz daha genciz,güzeliz,bebek de yaparız kariyer de,rabbim onun vakti saatini belirlemiş karışmayalım,yoksa kızar bizee haaa ona göre,kızdırmayalım rabbimizi,sonra maazallah başımıza gelmeyen kalmaazzz.bizler şimdilik zorunlu izin kullanıyoruz,buna tatil desek sanırım kulağa daha güzel gelecek,evet evet şuanda güzel bir tatil yapıyoruz,sonunda da çalışmalar bizi bekliyor Şeniz ,güç ve moral depolama zamanı şimdi.....:içelim: a.s.

ooo kıslar sizin hepiciniz de depresyona girmişsiniz bakıyorum da.....siz emeklemeden koşan bebek gördünüz mü?biz daha emekliyoruz yakında maratona katılacağız endişenmeyin,bende moraller tavana vurdu,bu moralle ben hamişler bölümüne terfii edeceğim haberiniz olsun :sm_cool: , sonra arkamdan kıskanmayın emiii,demedi demeyin aha da buraya yazıyorum Kötü Kazen
bu yaşınızda sizler tam dayaklıksınız. klava: vallla
neyse hadi bu benden hepicinize gelsin a.s.

lülülülülülü lülülülülülü

valla bir yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum
yaaa ne kadar tatlısınız hepiniz yaaa
yok yaprakcım özlemcim ilsu canım adaşım ben şimdi şöyle bi silkelendim ve kendime geldimn
bensiz de çok kaynatmışsınız
dikkatimden kaçmadı değil
kıskanç bi hatunum haberiniz ola
tamamdır kızlar yeter bu karamsarlık
tamam adaş olmadık
ama biraz relax olalım
bende dr la konuştum rahatlattı biraz
strest yok
önce adet olucak sonra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla adaşım korunmak falan yok
yaaa nerden çıktı
ilsu sende fıstık
ha gayret kızlar
bakın yaprağa maşallah valla
hepimiz hepimizzzzz hamiş kalıcaz
özlem hanım seni unuttum sanma
sende ilk adetten sonra başlıyorsun çalışmalara
TAM KADRO HAMİŞ SAYFASI AÇICAZ
VE ORDAN DEVAM EDİCEZ
ona göre kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

meltem dedim
alooooo dedim
fıstıkkkk dedimmm
nerden çıktı şimdi bu febe yaaaaaa
avrupa da bi fenerli biraz garip ama
hani yani avrupa bizi tanıyor ama
şaka şaka
evet bende tatlıyım
cimbom da çok ama çok tatlı
ama sen ve takımın da çok tatlı be fıstıkım

cimbomdan fenere a.s.
:enbuyukkk:

ooh be nihayet dilek dünyaya geri döndü,ha şööle bizi ancak moral paklar ona göre....
ben birz gezeceğim muş sokaklarında,yarın görüşürüz tımam mııııııı???? :dance: :dance: :dance: hadi size baş baş :teytey:

cimbomlu aysima cok tatlisiniz insallah hep beraber gebelik bölümü acip ordan yazisicaz bi seyi 40 kez dersen olurmus her gun diyelim bakalim

4 ay sonra hamile sağlıklı bir hamiş olacağım,4 ay sonra sağlıklı bir hamiş olacağım,4 ay sonra sağlıklı bir hamiş olacağım.......................................4 ay sonra sağlıklı bir hamiş olacağıııımmmmmm... bu kırkıncıydı meltemciğim,ben 40 gün boyunca söylemeye dayanamadım hepsini birden söyledim,zamanımız değerli biliyorsun meltemciğim...
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

eee ben geldim ama kimse yok
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaa
ben gene yine yeniden çok mutluyum kızlar
çok eski bi arkadaşım bi dış gebelik geçirmişti
o günlerde acısını hep beraber paylaşmıştık
dr un verdiği aradan sonra ki 2.ayda yeniden hamile kaldı
hem de hiç beklemediği anda acayip süpriz oldu hepimiz için
bu yaz biter artık ondan bakarız diyordu ama işte gelin görün kiiiiiiiiiiiiiii
hiç beklemediği anda hoppppppppppppp hamiş kaldı
sıra bizlere de en kısa zamanda önce yaprakcım defnecim
sonra da 2 dilek (çünkü biz daha adet bile olamadık) sonra ilsucum ve özlemcim meltemcim hepimiz hamiş kalıcaz
kırklarımız karışıcak inşallahhhh

tam cimcimesin sen yaaaaaaaa
bu sayfaya ilk geldiğin günü hatırlıyormusun
ıyyyyyyyyyyyyy çok kötüydü
ama bak şimdi süpersin
ve öyle olucaksın
çok tatlısın sen ya küçüçüğüm benim:1hug:

içini ferah tut gü<elim benim
allah çok büyük
geç döllenme olmuştur
dualarımız seninle
ama mutlaka bize haber ver olur mu
biz merak ederiz seni bitanem
sakın kendini strese sokup da bebeşimizi üzme olur mu :1hug:

yaprakcımmmmmmmmmmmm
nasılsın güzelim
baksana bitanesi bu ay ne çok hamiş çıktı maşallah yaaaa
panik yok fıstık biz bir adım öndeyiz bir çoğundan (gerçi bunu içimi burkarak söylüyorum ama)
çünkü hamile kalabildiğimizi biliyoruz tamam belki seninki zor olabiliyor ama sende kendini dr a emanet ettin fıstıkım sen çok akıllı bi bayansın canım benim
çok güzel günler bizi bekliyor
sen bugün mü gidicektin dr a

adaşımmmmm nasılsın güzeller güzelii
ben de hala tık ya bitanem yaaa
ne olcek bu halimiz
bitanem sen bugün kaçta gidiceksin dr a
daha doğrusu kaçta burda olucaksın
ben ölürüm meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…