Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ilsucum sen nasılsın bitanem
bu arada senle bi türlü konuşamadık
şimdi senin cildinde (yüzün hariç) kabarcıklar var doğru mu
antibiyotik ve krem kullanıyorsun bu da doğru sanırım
şimdi anlamadığım bebek olayını niye erteliyorsunuz ki
yani dr la bi görüş aldığın ilaçları söyle bakalım gebelik için bi sakıncası var mı
ben kimsenin geri kalmasını istemiyorum
zaten şıp deyince olmuyor ki yaaaa
tabi ki her şeyin doğrusunu siz bilirsiniz ama
ne bileyim ya ben anne ve teyze olmak istiyorum

cimbomlu aysima cok tatlisiniz insallah hep beraber gebelik bölümü acip ordan yazisicaz bi seyi 40 kez dersen olurmus her gun diyelim bakalim

canım benim yaaaa
sende çok ama çok tatlı bi fıstıksın yaaaaaaaaa
söyle yawrus söyle kırk kere söyle
ama ben olucağını biliyorum ki zaten
ayyyy ben çok mu bilmişim acaba yaaaaaaaaaaaaa :1shok:

canım bende bi bakıyım dedim kimsecikler yazmışmı diye döktürmüşsün yine moral meleğimiz:)))
arkadasının adına çok sewindim darısı basımıza .:)
canım antibiyotik zararlıya gbelik öncesi üzerinde de yazıyor zaten gebelikte kullanılması önerilmez diye.
Ay acaba iklimsu naptı bgn doktora gidicekti haber ver arkadasım bize..
Dilekcim sende adet belirtileri falan var mı kuzucuk

cimbom canım benim neşeli cıvıltılarınla sayfamıza renk kattın yine. Allah neşeni daim etsin canım. evet ya bugünlerde birsürü hamilelik haberleri alıyoruz. darısı başımıza inşallah. evet canım ben bugün saat 5 civarı doktora gideceğim, inşallah yumurtalar gelişmiştir. doktor başta canımı sıkmıştı, 10. güne kadar tek yumurtam vardı yazmıştım ya. ve pek iyi kalitede gözükmüyor dedi. klomen diye bir hap kullanıyorum. galiba cevep vermiyor demişti, gerekirse iğneye geçeriz dedi. çok moralim bozulmuştu. ama pzt. gittiğimde yani 12. gün olmayan tarafta 2-3 tane daha folikül görüldü. doktorda ben de şaşırdık. onlar daha iyilermiş, biraz umut oldu. olgunlaşırlarsa çatlatma iğnesi vurunacağız bakalım. sonra da gün aşırı ilişki ve bekleme süreci. inşallah büyürler ve sonuç güzel olur.
hadi canım senin de şu adetin gelsin artık da sen de start ver. inan kendim kadar senin de biran önce hamile kalmanı çok istiyorum. Allah yardımcımız olsun.

yaprakcım umarım bu gidşinizde güzel haberler alıp bize iletirsin canım...sen düşük yapalı 2 ay oldu dimi
evet ya patlama var herkesler hamiş ne güzel ..
Benim dün yumurtlama günümdü ama bu ayda olmaması lazım es geçtik:) sabah bi ateşimi ölçeyim dedim fırlamış gerçekten de:))

canım inşallah güzel haberler veririm size. benim yumurtalar biraz geç olgunlaşıyor maalesef. bir keresinde 16. günden sonra büyüdü. adetlerim de benim o yüzden geç oluyor. artık umutsuz ve mutsuz olmaktan bıktım. güzel haberler almak istiyorum. ben düşük yapalı 3 ay ay oldu canım. ama düşükten sonra dileklerinki gibi adetlerim düzensizleşti. ilki 48 gün sonra diğeri 40 gün sonra oldu. ben de o yüzden doktora gittim. kendi haline bırakmak istemedim yani. inşallah herşey yoluna girer ve istediğimiz sonuçları alırız.
canım ateşin yükseldiyse muhtemelen yumurtlama dönemindesin. eğer hazırsan bu günleri değerlendir.

Canim Adetlerin Arasi Uzadikca Doğru Yumurtalarda Geç Olgunlaşir .bak Bu Ay Sürekli Doktor Kontrolunde Yumurta Takibi Yaptir Umarim Tutturursun .
Ben 13. Günümde Yumurtluyorum Genelde.herkesin Farkli..

oh oh arkadaşlarım gelmiş
ilsucum tamam canım ilacın üzerinde de yazıyorsa sakın sakın
bazi antibiyotikler zararsız ya onun için söylemiştim ben bitanesi
faydası oluyor mu bari
ve ilacın ne zaman biticek
zamanında yumurtlamak da inanılmaz değerli ve güzel bu arada canım
demek ki sen hemen hamiş kalabileceksin inşallah yani

yaprakcım hemen gelirmisin buraya
yoksa biz yarın mı öğrenicek fıstık yaaaa
sakın ha
neydi unutma bitanem
umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yumurtaların seni ve dr unu bugün de şaşırtıcak görüceksin
hepinizi utandıracaklar işte

ilsu canım adetle ilgili belirti yok bitanem
ama zaten benim tek belirtim sinirlilikti onun dışında en ufak ağrım olmaz dı
ama son 2 gündür nihayet ısım düştü bakalım 4 gözle bekliyorum
bazı arkadaşlar ilacı içtikten 10 gün içinde adet olursun dedi bugün 10.gün bekliyorum işte

canım bakalım bugun ilkimsu da bilgi verir bize sizin durumunuz hemen hemen aynı , sende ona göre ya beklersin ya da doktora görünürsün .canım ya görmen lazım vucudumu feci ötesi kocaman kocaman aynı kızamık gibi .. Dediğin doğru bitanem bazı antibiyotikler zarasız oluyor ..

niş yapraknilinde bu ay güzel haberlini alacağız başı o çekecek sonra biz arkadan:)) halay grubu gibi:))

canım ben 5 gibi doktorun yanında olurum ancak. evden biraz uzak. benim gelişim ancak 7belki 8 olur. hani güzel haberler alırsam dolaşırım biraz diye. ama sonuç güzel olmazsa pek takılmam dışarda. ben gelince yazarım size ama o saatlerde sen girmiyorsun nete sanırım. ama olsun güzel bir haber varsa sabah da öğrenirsin. belki sabah senin adet olduğun haberini de alırız ve çifte umut olur ve gebelik haberlerini de peşpeşe veririz belki. tamam canım umutsuz olmak istemiyorum ama 1 tane yumurta da olsa benim umudum hep var ama doktorum pek kaliteli değil gibi falan deyince sinirim bozuluyor. tabi o da haklı, boş yere umutlandırmak istemiyor. gerçeği söylemek zorunda ama işte benim moarller hemen bozuluyor. ay inşallah canım bugün yumurtalar yeterli büyüklüğe gelmiş olsunlar da yarın iğne olup çatlatırım. bugün olmazsa da cumaya Allah kerim artık.

aynen öyle ilsucum halay başı yaprak olucak
alıcak eline mendili
bizdee arkasından inşallah oh ohhh :teytey:
dilekden de bi haber gelse :asigim:

Merhaba herkese, burayı hep takip ediyorum hep yazmasam da sizle aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşadım neredeyse, boş gebelik ve kürtaj,29 nisanda kürtaj oldum 26 mayısda ilk adetimi oldum normalde de 26,27 günde bir adet olurdum çokta düzenliydi ne güzel herşey yoluna giriyor derken dün yani 10 haziranda yine adet oldum yaa üstelik adet belirtileri bir hafta önceden de başlamıştı fakat ben neden adet olayımki daha günüm çok var diye umursamadım ama oldum hiç böle bişi yaşamamıştım kürtajdan sonra böle olması normalmi ya bir fikri olna varmı

canım ne yazık ki aramıza hoş geldin
yazılarımızı takip ettiğine göre biliyorsundur benim adım dilek ve 3 nisanda aynı sebeple kürtaj oldum ve daha ilk adetimi bile görmedim bir adaşım var burda o da 4 nisan kürtaj olduı ve o da ilk adetini henüz görmedik beraber adet bekliyoruz biz dr lar normal böyle istisna durumlar olabiliyor dediler bizim ki uzadı senin ilki normal olmuş sonra ki erken gelmiş yani tam bilemiyorum ama sanırım ilk aylarda böyle dengesizlikler oluyor heralde yaa sende hemen bebiş istiyormusun yoksa bekleyecekmisin bu ilk gebeliğinmiydi çok beklemişmiydin bu bebeği

sabırsız kürtajdan sonra böyle sapmaların olması nomaldir bence. öbür adetinde yine böyle erken gelirse bi doktora görünürsün canım.

Evet cnm ilk adetimi gördükten sonra ben hemen çalışmaya başlamıştım ama hemen olsun istiyorum bu ilk gebeliğimdi çok beklememiştim tam emin değilim ama iki üç denemeden sonra yumurtlama günlerinde tabi ama kısmet değilmiş şimdi de çok istiyorum işte ama aksilik seni de biliyorum cnm hala adetinini gelmediğini bana bak hele aynı ayda iki kere adet oldum ya olamamk dert böle olmakta dert umarım biran önce sende olursun ki bebiş yapmak için:)

Şeniz dilekciğim genelde herkes bana cimcime der,sanırım bu tam beni anlatıyor,,
evet bu sayfaya geldiğim günü hatırlıyorum da ne kötüymüşüm o zamanlar,ama şimdi sayenizde kendime geldim :teytey: bunu size borçluyum hemi de hepicinize,bende alacağınız var unutmayın bebişimin teyzecikleriiiiiiiiii....

sabırsız kürtajdan sonra böyle sapmaların olması nomaldir bence. öbür adetinde yine böyle erken gelirse bi doktora görünürsün canım.

sağol cnmm inşallah öledir ben çok sabırsız olduğum için bugün hemen doktordan randevu almak istedim ama sonra düşündüm du bakalım kızım dedim (kimse yokta evde yalnızım kendi kendime dedim) sonraki adetini bekle bakalım belki o zaman böle olmıcak dedim ki kendime de şaşırıyom o kadar sabırsız insan kürtaj olduktan sonra kuzu oldu yavv kendime söz geçirebiliom yani:bbo:

sabırsız 2. adetin yani erken gelen normal bi adet gibi miydi
ben kürtajdan sonra ilkini 32. günde ikincisini ise 27 gün sonra oldum. ilkinde 5 gün oldum, 2.sinde 7 gün .bak geçtikçe düzene giriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…