- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
cimbomlu aysima cok tatlisiniz insallah hep beraber gebelik bölümü acip ordan yazisicaz bi seyi 40 kez dersen olurmus her gun diyelim bakalim
yaprakcımmmmmmmmmmmm
nasılsın güzelim
baksana bitanesi bu ay ne çok hamiş çıktı maşallah yaaaa
panik yok fıstık biz bir adım öndeyiz bir çoğundan (gerçi bunu içimi burkarak söylüyorum ama)
çünkü hamile kalabildiğimizi biliyoruz tamam belki seninki zor olabiliyor ama sende kendini dr a emanet ettin fıstıkım sen çok akıllı bi bayansın canım benim
çok güzel günler bizi bekliyor
sen bugün mü gidicektin dr a
yaprakcım umarım bu gidşinizde güzel haberler alıp bize iletirsin canım...sen düşük yapalı 2 ay oldu dimi
evet ya patlama var herkesler hamiş ne güzel ..
Benim dün yumurtlama günümdü ama bu ayda olmaması lazım es geçtik:) sabah bi ateşimi ölçeyim dedim fırlamış gerçekten de:))
yaprakcım hemen gelirmisin buraya
yoksa biz yarın mı öğrenicek fıstık yaaaa
sakın ha
neydi unutma bitanem
umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yumurtaların seni ve dr unu bugün de şaşırtıcak görüceksin
hepinizi utandıracaklar işte
canım bakalım bugun ilkimsu da bilgi verir bize sizin durumunuz hemen hemen aynı , sende ona göre ya beklersin ya da doktora görünürsün .canım ya görmen lazım vucudumu feci ötesi kocaman kocaman aynı kızamık gibi .. Dediğin doğru bitanem bazı antibiyotikler zarasız oluyor ..
niş yapraknilinde bu ay güzel haberlini alacağız başı o çekecek sonra biz arkadan:)) halay grubu gibi:))
Merhaba herkese, burayı hep takip ediyorum hep yazmasam da sizle aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşadım neredeyse, boş gebelik ve kürtaj,29 nisanda kürtaj oldum 26 mayısda ilk adetimi oldum normalde de 26,27 günde bir adet olurdum çokta düzenliydi ne güzel herşey yoluna giriyor derken dün yani 10 haziranda yine adet oldum yaa üstelik adet belirtileri bir hafta önceden de başlamıştı fakat ben neden adet olayımki daha günüm çok var diye umursamadım ama oldum hiç böle bişi yaşamamıştım kürtajdan sonra böle olması normalmi ya bir fikri olna varmı
Evet cnm ilk adetimi gördükten sonra ben hemen çalışmaya başlamıştım ama hemen olsun istiyorum bu ilk gebeliğimdi çok beklememiştim tam emin değilim ama iki üç denemeden sonra yumurtlama günlerinde tabi ama kısmet değilmiş şimdi de çok istiyorum işte ama aksilik seni de biliyorum cnm hala adetinini gelmediğini bana bak hele aynı ayda iki kere adet oldum ya olamamk dert böle olmakta dert umarım biran önce sende olursun ki bebiş yapmak için:)canım ne yazık ki aramıza hoş geldin
yazılarımızı takip ettiğine göre biliyorsundur benim adım dilek ve 3 nisanda aynı sebeple kürtaj oldum ve daha ilk adetimi bile görmedim bir adaşım var burda o da 4 nisan kürtaj olduı ve o da ilk adetini henüz görmedik beraber adet bekliyoruz biz dr lar normal böyle istisna durumlar olabiliyor dediler bizim ki uzadı senin ilki normal olmuş sonra ki erken gelmiş yani tam bilemiyorum ama sanırım ilk aylarda böyle dengesizlikler oluyor heralde yaa sende hemen bebiş istiyormusun yoksa bekleyecekmisin bu ilk gebeliğinmiydi çok beklemişmiydin bu bebeği
tam cimcimesin sen yaaaaaaaa
bu sayfaya ilk geldiğin günü hatırlıyormusun
ıyyyyyyyyyyyyy çok kötüydü
ama bak şimdi süpersin
ve öyle olucaksın
çok tatlısın sen ya küçüçüğüm benim:1hug:
sabırsız kürtajdan sonra böyle sapmaların olması nomaldir bence. öbür adetinde yine böyle erken gelirse bi doktora görünürsün canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?