Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sabırsız 2. adetin yani erken gelen normal bi adet gibi miydi
ben kürtajdan sonra ilkini 32. günde ikincisini ise 27 gün sonra oldum. ilkinde 5 gün oldum, 2.sinde 7 gün .bak geçtikçe düzene giriyor .

Aslınd bir hafta önce başlamıştı belirtiler bel ağrısı asabiyet sivilce falan her adette olan belirtilerdi tabi ben beklemediğim için garipsedim şu an ikinci günüm karın ağrım kanamam falan normal ilk adetim beş altı gün falan sürmüştü genelde öyle sürer bakalım bu ne kadar sürecek bekliyorum:sm_confused:

canım eğer diğer adetininin aynısı ise bişi olmas..hani çok az olup biterse olmadı bi görün ..içini ferah tut.

canım benim yaaa
seni öyle anlıyorum ki
bende hamile kalmadan önce öyle paniktim ki anlatamam
dokunsalar ağlıyordum
ama şimdi sakinleştim
dizginledim yani kendimi
hamile kalabildiğim için içim rahatladı sanki
üstüne görüyor olabilirmisin diyecektim ama
herşey aynı diyorsun
bence içini ferah tut bakalım
yapabiliyorsan ısı takibi yap diyecem çünkü en yazından yumurtlayıp yumurtlamadığını ve zamanını anlarsın ben vbe diğer arkadaşlarımda sana yardımcı oluruz bitanem

nerdesin sen haaaaaklava:
seviyorum seni cimcimeeee
gel bi öpeyim seni :1hug:
hııı hem döverim hem severim ben
ben senin aplanım

mrb arkadaşlar geldim ben dr yeni geldim sayılır dr rahim tıkanıklığı yok dedi rahim tıkanıklığı olsa rahimin şekli farklı oluyormuş.doktorum dediki benim ki 100 kadından 1 veya 2 kişide görülen çok ender bir durummuş kürtajdan sonra rahim kalınlığı çok alt seviyeye düşmüş normalde 10mm ve üzeri imiş ama benim 6 ya düşmüş yani dr dediki açıkçası endişelenmiş ama bize söylememiş ben çok stresliyim diye ama bugün 10 mm olmuş rahim zaten hamilelik içinde 10 mm olması gerekiyormuş dr şimdi bir problem yok rahatladım dedi onu bekliyormuş rahmin kalınlaşmasını bide benim 20 gün önce çok az bi lekelenme olmuştu dr diyorki onu ilk adet sayıyoruz şimdi 2.adetimi olacağım yumurtan oluşmuş dedi yani 14 gün sonra olursun dedi tekrar ilaç verdi kullanıyorum şimdi dr dediki şimdi senet veririm kesin olursun yani iyi haber ben ilk adetimi olmuşum çok ağrım var dı o günlerde rahim ince olduğu için kanamam az olmuş

canım çokkk sewindim operasyona gerek kalmadı yani , ee şimdi ne oalcak güzelim korunacak mısın bişi dedi mi ...çok merka etmiştk bugum cimbomlu ile seni .güzel haberi aldık yani ..

iklimsu senin adına çok mutlu oldum :teytey: inşallah daha güzel haberler verirsin bizlere,
tabi biz de sanaaaaaa...güzel haberlere muhtaç kaldık sanırım şu sıralar,bundan sonrası da çorap söküğü gibi gelecektir eminim.. :hooray:

teşekkürler dilekciğim yazı gerçekte moralleri yükseltiyor,sanırım biz daha şanslıyız,en azında hamile kalabiliyormuşuz,rabbim hiç şansı olmayanların yüzünü güld
ürsün,bizim şansımız var ama yine de bizi unutmasın güzel rabbim değil mi kısslar....

nerdesin sen haaaaaklava:
seviyorum seni cimcimeeee
gel bi öpeyim seni :1hug:
hııı hem döverim hem severim ben
ben senin aplanım

dilek kıss sen herkese nasıl oluyor da yetişebiliyorsun anlayabilmiş değilim,ben her defasında arkadaşları tek tek hatırlamaya çalışıyorum,gerçi benim hafıza biraz zayıf,düşünsene 2 yıldır derslerine girdiğim öğrencilerimin isimlerini bile bilmiyorum haala rehberlik yaptığım sınıf da dahil buna....:uhm: :uhm: :bbo: :bbo:

ilsu canım öğleden önce misafirim vardı öğleden sonrada dr gittim yazamadım yazılarınızı okudum merakta kalmışsınız canım saolun düşündüğünüz için dr bu ay bekleyelim dedi korunun dedi bizde korunacağız çünkü rahim tam düzelsin diyorum önümüzdeki ay kısmetse artık bu arada tatili çıkarırız diye düşündüm

Özlem canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bencede artık bişeyler düzelecek çünkü hayat hep üzüntü veya hep sevinçle geçmez tatlım umarım hepimiz için en iyisi olur.

Kızlar az önce eltim ile konuştum onların ilk 5 sene çocuğu olmamıştı sonra hamile kaldı şimdi 1,5 yaşında bir kızı var ve şimdi sanırım yine hamile günü geçmiş ve midesi bulanıyor diyorki ben 5 sene neler çektim hamile kalim diye gitmediğim dr kalmadı dr sorun yok hamile kalırsın demişti ama 5 sene geçmişti şimdi ise gebelik en son düşündüğü şeydi hatta çok üzgün inşallah deilimdir diyor test alamamış bile diyorki bak stres yapmayınca nasıl hamile kaldım diyor gerçekten stres herşeye etken bizde stres yapmayalım kızlar neden rahat olursak o kadar çabuk istediğimize kavuşacağız

evet yaa stres herşeyin başı iklimsu,biz de artık olmuyor diyorduk ve herşeyi olurunu bırakmıştık kafamızdan atmıştık bebek düşüncesini ama bir sürpriz oluverdi işte,düşünmemek lazım,bizimkinin normal yolla olması bile neredeyse mümkün değildi(dr. düşüncesi bu tabi) ama oluverdi bak sorunlu du olsa.... :teytey: :teytey: Şeniz Şeniz

merhaba arkadaşlar yazılarınızı bir süredir takip ediyordum. bende aranıza katılmak istedim.bende 6 mayısta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum: bizimde2 senedirbeklediğimiz bir hamilelikti çok üzüldük. sonra sizin yazılarınızla kendimi yalnız hissetmedim. benide aranıza alırsanız mutlu olurum

8 haftalikken kürtaj oldum.kanamam olmadı.dr 1ay sonra adet olursun dedi normalde( 25 günde oluyordum) 34 gün geçti hala adet olamamıştım o gece şiddetli ağrılarm oldu ertesi gün dr gittim usg de rahimde kan birikmiş rahim ağzı tıkandığından dışarı atamamış.dr müdahele etti rahim ağzını açtırdı.ondan sonra kanamam başladı. şu an iyiyim 4gün geçti

iklimsu canım seni çok merak etmiştik. güzel haberler getirmişsin bize. en azından sorun yokmuş, için rahatlamıştır. bu adetini de geçir madem sonraki adetinde sen de hamilelik için çalışmalara başla. cimbomun da öyle bir lekelenmesi olmuştu onda da aynı sorun oldu herhalde. demekki onu ilk adet saymak lazımmış. benim ise tam tersi olmuştu düşükten 48 gün sonra gördüğüm ilk adetim çok ağrılı ve kanamalı olmuştu hatta pıhtılar falan gelmişti ama benim doktorum da normal bir durum demişti. şimdi ben tekrar uğraşıyorum biliyorsun bugün yarın sonuç netleşecek. ama çok parlak durumda değilim açıkçası. Allah yardım etsin hepimize, çok bekletmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…