Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba nihal aramıza hoşgeldin. öncelikle çok geçmiş olsun, Allah birdaha böyle acılar yaşatmasın. geçmişten itibaren yazılarımızı okuduysan hemen hemen benzer şeyler yaşadığımızı görmüşsündür. senin kürtajın bizlere göre daha yeniymiş. benim üzerinden 3 ay geçti. gerçi ben kürtaj olmadım kendiliğinden düşmesini bekledim. çok zor oldu ama bir şekilde atlattım işte. sen de zamanla atlatacaksın. ben şimdi yeniden uğraşıyorum ama bazı problemlerim var, pko luyum. eşimin sperm durumu da çok parlak değil. şu an doktor kontrolündeyim. yumurta takibi yaptırıyorum. inşallah olumlu sonuçlanır. sen daha adet olursun. 34 gün çok uzun bir süre değil. ben 48 gün sonra olmuştum. cimbomlu ve iklimsu ise henüz olmadılar. yani sadece lekelenme şeklinde olmuştu ama o da adet sayılıyormuş. evet canım yalnız değilsin. seni de aramızda görmekten mutlu oluruz. bir de bu başlığın neşe kaynağı var, moral meleğimiz cimbomlu dileğimiz onunla da tanışınca bu sayfadan kopamazsın. inan hepimiz birbirimize çok destek oluyoruz.

canım çok geçmiş olsun
anlıyorumki çok zor bir durum
dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

hepinize çok teşekkür ederim inşaallah bir daha kimse böyle şeyleri yaşamazçok moralim bozuktu sizlerin yazılarını okuyunca moralim düzeliyor sıkıntılarımı atıyorum.bide eşim en büyük desteğim o olmasa atlatamazdım herhalde

yapraknil merhaba hoşbulduk canım. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah'ım en yakın zamanda çok sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

biz çalışmalara devam ediyoruz. bugün gonaphene başladım.dr korunmanıza gerk yok dedi.bizde bir srun yok gözüküyor ama kolay olmuyor.bu sefer inşAllah daha kolay olacak

biz çalışmalara devam ediyoruz. bugün gonaphene başladım.dr korunmanıza gerk yok dedi.bizde bir srun yok gözüküyor ama kolay olmuyor.bu sefer inşAllah daha kolay olacak

canım sen niye gonaphen başladın. doktorun mu başlamanı söyledi. ayrıca 34. günüm diyorsun. başlamak için geç değilmi? kürtaj sonrası adetler biraz düzensizleşiyor o yüzden doktorum bana düşükten sonraki 2 ay kendiniz deneyin demişti ilaç falan vermedi. ama bende zaten pko olduğu için yumurtlamayı takip edemiyorum. o yüzden ben de bu ay adetin 3. günü klomen başladım. bugün 15. günüm . dün kontrole gittim yumurtanın bir tanesi 16 mm olmuş. bu akşam yine çağırdı doktor. umarım gelişir. gelişirse eğer 1-2 gün içinde de çatlatma iğnesi vurunacağım sonra da gün aşırı çalışma. canım sizde sorun yoksa kendiliğinden de olur merak etme. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

yaprakcımmmmm naber fıstıkımmm
maşallah senin yumurtana yaaa
kocaman olmuş
çok güzel yaprak yaaa
bugün de git bakalım son haline sonra
allahım inşallah yarabbim yaaaa

ne yazık ki yeni bi arkadaş gelmişşşşş
ama hoşgelmiiş
bak nihalcim artık her kötü şey geride kaldı
bundan sonra üzülmek ağlamak asla ve katiyen yok
bu şartlara uyucaksan seni aramıza alırız
haaa tabi bi de devam şartımız var
yoksa devamsızlıkdan sınıfta kalırsın
bak burda 2 tane öğretmenimiz var ona göre
şaka bi yana hoşgeldin güzelim
adın nihalmişşşşşşşşşşşşşş
yandın bitanem
bewnim bitane cadı ama canımdan çok sevdiğim bi kız kardeşim var bu hayatta
onunla adaşsın elinden kurtulamazsınnn

ya adaşımmm da yok burda ama
maşallah dr çok güzel şeyler söylemiş ama
itiraf edeyim ben bir şey anlamadım
iyi mi kötü mü
sevineyim mi üzüleyim mi
eee ben ne yapmalıyım sizce bundan sonra yaaa

ilsu naber fıstıkımmmm
nasılsın canım
gerçi bu sorunun sadece tek cevabı var biliyorsun değil mi
aksi halde tüm kızları salarım üstüne

yaprakcımmmmm naber fıstıkımmm
maşallah senin yumurtana yaaa
kocaman olmuş
çok güzel yaprak yaaa
bugün de git bakalım son haline sonra
allahım inşallah yarabbim yaaaa

canım sağol ya sen de olmasan bize kim moral verecek. evet 3 yumurtam var sözde ama bir tanesi iyi değilmiş. kalitesiz herhalde. diğeri biraz küçükmüş. bir tanesi ise 16 mm idi dün akşam. o yüzden bugün tekrar çağırdı. 18 mm ve üzeri olması lazım. çatlatma iğnesi alın hazırda tutun dedi. pregnyl 5000 diye bir iğne dün akşamüstü belki 10-15 tane eczane gezdik iğne yok bulamıyoruz sonunda zar zor bulduk. buz aküsü verdiler yanında eve kadar bozulmasın diye. şimdi dolapta duruyor. bakalım bu akşam ne diyecek. ayrıca doktor benden yine e2 tahlili istedi. hem ultrasonla hemde kanda estradiol e2 hormonunu takip ediyor. sabah sabah gittim tahlil yaptırdım, onuda akşamüstü alacağım. git gel manyak gibi oldum canım ya, bir yorgunluk, bıkkınlık geldi içime. niye bizimde herkes gibi değil ya. bazen enerjim tükeniyor. ama sizlerin sayesinde toparlanıyorum. sen mesela ne güzel büyüyor yumurtan diyorsun doktor hiç bir şeyi beğenmiyor ya. ne bileyim neden öyle yapıyor. aslında çok iyi ve matrak biri ama benim yumurtaları çok beğenmiyor. belki çok umutlandırıp sonunda hayal kırıklığı yaşamamı istemiyor. ama alıştım artık ben hayalkırıklıklarına ne yapalım sabredip katlanacağız.

özlemcimmmm güzeller güzeli
bi karşılaşamadık yaaaa
ha bu arada övünmek gibi olmasın
hafızam çok kuvettlidir
daha doğrusu ben solağım ve matematik hafızam çok çok güçlü
inanılmaz rakam tutuyorum aklımda ösymm numaram kredi kartlarım tc kimlik ssk no full tel numaraları ve doğum günlerini asla unutmuyorum
nasıl oluyor bilmiyorum ama ama sözel hafizam yoktur hiç aslında
neyse yaaa
sen neler yapıyorsun
okulun son günleri yoğundur şimdi değil mi
benim 2 kuzenim de öğretmen
pek bi dertliler

ya adaşımmm da yok burda ama
maşallah dr çok güzel şeyler söylemiş ama
itiraf edeyim ben bir şey anlamadım
iyi mi kötü mü
sevineyim mi üzüleyim mi
eee ben ne yapmalıyım sizce bundan sonra yaaa

canım evet ya iklimsunun doktoru rahim tıkanması yok demiş. bu güzel bir haber. bir ara lekelenme gibi gelmişti onu adet saymak gerekiyormuş. sen de okumuşsundur zaten neden tekrar ediyorsam. demek istediğim sende de bir ara lekelenme olmuştu o zaman sen de onu adet mi saymalısın. canım sen de bir git istersen doktora ya. bir şeyin yoktur büyük ihtimalle ama hem senin hem de bizlerin içi rahat eder bekleme bence. birkaç gün içinde git doktora. yada telefonla arayıp sor çok zaman geçti tıkanıklık problemi olabilirmi falan diye. ona göre gidersin ya da beklersin canım. aman ihmel etme.

Kötü Kazen sakın ha yoruldum demek pes etmek yaaa
ne demek yaprakcım yaaa aşkolsun
sen benden çok dahi iyi biliyorsun ki çoğu kadın ilaçla bile tek bi yumurta bile elde edemezken senin pko lu halinle 3 tane yumurtan var tamam 2 tanesi kötü gibi diyelim boşver onları peki ya günden güzel büyüyen o güzelim yumurtana haksızlık etme derim ben bitanem hem sen hepimizden çok daha iyisin nerdeyse aynı zamanlarda kürtaj olmamıza rağmen sen 2 kere adet oldun üstelik sen pko lusun
allah aşkına yaprak yaaaaa
herşey çok güzel olucak
dualarım seninle inan ki yaa hepimiz duaları ve ümitleri seninle
ki bu ay olmazsa bile ne olucak fıstık
bunun temmuzu var ağustosu var
bak bize
yapma böyle ne olur
gel bi öpeyim seni:1hug:

canım iyiyim iyiyiym aksi cevap veremem sanirim.buarada bende solağım:)))
ya evet iklimsuya doktor o lekelenmeyi adetinin ilk günü saymalıyız demiş, seninkidie oyle olabilir.

tamam canım güzel arkadaşım benim. ben işte doktorumdan da böyle şeyler duymak istiyorum. ama güzel değil, sonuç düşük, pek iyi değil gibi laflar duydukça daha tedavinin başında umutsuzluğa kapılıyorum. ilk başta yani adetin daha 8.-10. gününde galiba senin yumurtalıklar bu ilaca cevap vermeyecek iğne başlarız olmazsa falan dedi ya moraller yerlerde. ben zaten geç yumurtlayan biriyim. 8.- 10. günlerde olgun yumurta ben de ne gezer. daha olumlu, motive edici laflar duymak istiyorum canım ya. stres tabiki önemli olumsuz şeyler duyunca ister istemez stres yapıyorum. acaba benim yumurtalar kalitesizmi, acaba yumurtammı azaldı aklıma neler neler geliyor oysa senin de dediğin gibi pko lu olmayan kişiler bile haplara çok iyi cevap vermeyebiliyor. 1 tane yumurta olsun ama güzel kaliteli olsun. sonuçta ben 20-25 yaşında değilim tamam ama 45-50 yaşındada değilim. bak onların bile oluyor. fadime dizisindeki kadın bak ikiz bekliyormuş. insan böyle haberlerle motive oluyor.
canım sizlere haksızlık etmek istemiyorum, yanlış anlama. sen adet ol arkası çorap söküğü gibi gelir. senin bu adet gecikmesi tamamen kürtajla alakalı bir durum geçecek yani. ben sizden 1 ay önce düşük yapmıştım o yüzden önce oldum canım. Allah bizlerin de yüzünü güldürür inşallah ya.
ben de seni çok çok öpüyorum.Şeniz nazar değmesin sana

selam arkadaşlar,
Dün kürtaj oldum. Ultrasonda gebelik kesesi 9 haftalık ölçüldü fakat Fetus 6 haftalık ve kalp atışı görülmediği için tahliye ettiler.
Hayat işte herkese herşeyi birşekilde yaşatıyor. Kırkyıl düşünsem aklıma gelmez dediğiniz şeyler sizinde başınıza gelebiliyor. Bununla 3 etti. Artık neden böyle olduğunun araştırılması gerekecek. Durun bakalım daha neler yaşayacağız? Neler öğreneceğiz
:sm_confused:

a.s
hoşbulduk canım çok şekersin.haklısın üzülmek yok bizde iyi arkadaşolucaz inşALLAHa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…