- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
merhaba arkadaşlar yazılarınızı bir süredir takip ediyordum. bende aranıza katılmak istedim.bende 6 mayısta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum: bizimde2 senedirbeklediğimiz bir hamilelikti çok üzüldük. sonra sizin yazılarınızla kendimi yalnız hissetmedim. benide aranıza alırsanız mutlu olurum
merhaba nihal aramıza hoşgeldin. öncelikle çok geçmiş olsun, Allah birdaha böyle acılar yaşatmasın. geçmişten itibaren yazılarımızı okuduysan hemen hemen benzer şeyler yaşadığımızı görmüşsündür. senin kürtajın bizlere göre daha yeniymiş. benim üzerinden 3 ay geçti. gerçi ben kürtaj olmadım kendiliğinden düşmesini bekledim. çok zor oldu ama bir şekilde atlattım işte. sen de zamanla atlatacaksın. ben şimdi yeniden uğraşıyorum ama bazı problemlerim var, pko luyum. eşimin sperm durumu da çok parlak değil. şu an doktor kontrolündeyim. yumurta takibi yaptırıyorum. inşallah olumlu sonuçlanır. sen daha adet olursun. 34 gün çok uzun bir süre değil. ben 48 gün sonra olmuştum. cimbomlu ve iklimsu ise henüz olmadılar. yani sadece lekelenme şeklinde olmuştu ama o da adet sayılıyormuş. evet canım yalnız değilsin. seni de aramızda görmekten mutlu oluruz. bir de bu başlığın neşe kaynağı var, moral meleğimiz cimbomlu dileğimiz onunla da tanışınca bu sayfadan kopamazsın. inan hepimiz birbirimize çok destek oluyoruz.
biz çalışmalara devam ediyoruz. bugün gonaphene başladım.dr korunmanıza gerk yok dedi.bizde bir srun yok gözüküyor ama kolay olmuyor.bu sefer inşAllah daha kolay olacak
yaprakcımmmmm naber fıstıkımmm
maşallah senin yumurtana yaaa
kocaman olmuş
çok güzel yaprak yaaa
bugün de git bakalım son haline sonra
allahım inşallah yarabbim yaaaa
ya adaşımmm da yok burda ama
maşallah dr çok güzel şeyler söylemiş ama
itiraf edeyim ben bir şey anlamadım
iyi mi kötü mü
sevineyim mi üzüleyim mi
eee ben ne yapmalıyım sizce bundan sonra yaaa
Kötü Kazen sakın ha yoruldum demek pes etmek yaaacanım sağol ya sen de olmasan bize kim moral verecek. evet 3 yumurtam var sözde ama bir tanesi iyi değilmiş. kalitesiz herhalde. diğeri biraz küçükmüş. bir tanesi ise 16 mm idi dün akşam. o yüzden bugün tekrar çağırdı. 18 mm ve üzeri olması lazım. çatlatma iğnesi alın hazırda tutun dedi. pregnyl 5000 diye bir iğne dün akşamüstü belki 10-15 tane eczane gezdik iğne yok bulamıyoruz sonunda zar zor bulduk. buz aküsü verdiler yanında eve kadar bozulmasın diye. şimdi dolapta duruyor. bakalım bu akşam ne diyecek. ayrıca doktor benden yine e2 tahlili istedi. hem ultrasonla hemde kanda estradiol e2 hormonunu takip ediyor. sabah sabah gittim tahlil yaptırdım, onuda akşamüstü alacağım. git gel manyak gibi oldum canım ya, bir yorgunluk, bıkkınlık geldi içime. niye bizimde herkes gibi değil ya. bazen enerjim tükeniyor. ama sizlerin sayesinde toparlanıyorum. sen mesela ne güzel büyüyor yumurtan diyorsun doktor hiç bir şeyi beğenmiyor ya. ne bileyim neden öyle yapıyor. aslında çok iyi ve matrak biri ama benim yumurtaları çok beğenmiyor. belki çok umutlandırıp sonunda hayal kırıklığı yaşamamı istemiyor. ama alıştım artık ben hayalkırıklıklarına ne yapalım sabredip katlanacağız.
Kötü Kazen sakın ha yoruldum demek pes etmek yaaa
ne demek yaprakcım yaaa aşkolsun
sen benden çok dahi iyi biliyorsun ki çoğu kadın ilaçla bile tek bi yumurta bile elde edemezken senin pko lu halinle 3 tane yumurtan var tamam 2 tanesi kötü gibi diyelim boşver onları peki ya günden güzel büyüyen o güzelim yumurtana haksızlık etme derim ben bitanem hem sen hepimizden çok daha iyisin nerdeyse aynı zamanlarda kürtaj olmamıza rağmen sen 2 kere adet oldun üstelik sen pko lusun
allah aşkına yaprak yaaaaa
herşey çok güzel olucak
dualarım seninle inan ki yaa hepimiz duaları ve ümitleri seninle
ki bu ay olmazsa bile ne olucak fıstık
bunun temmuzu var ağustosu var
bak bize
yapma böyle ne olur
gel bi öpeyim seni:1hug:
ne yazık ki yeni bi arkadaş gelmişşşşş
ama hoşgelmiiş
bak nihalcim artık her kötü şey geride kaldı
bundan sonra üzülmek ağlamak asla ve katiyen yok
bu şartlara uyucaksan seni aramıza alırız
haaa tabi bi de devam şartımız var
yoksa devamsızlıkdan sınıfta kalırsın
bak burda 2 tane öğretmenimiz var ona göre
şaka bi yana hoşgeldin güzelim
adın nihalmişşşşşşşşşşşşşş
yandın bitanem
bewnim bitane cadı ama canımdan çok sevdiğim bi kız kardeşim var bu hayatta
onunla adaşsın elinden kurtulamazsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?