Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Bunu yaşayan arkadaşlar var mı? Neler yaptınız benide bilgilendirirseniz memnun olurum. Dr. genetik araştırma yaptırabilirsiniz dedi ama bu bir tedavi yönteminden ziyade nedenini açıklar sadece herhalde.

:sm_cool: dilekciğim hafızana diyecek yok gerçekten,ben telf. numaramı bile düşünerek söylüyorum haala.. :uhm: bizim okul 2 haftadır çok rahat,tatilde olsam ancak bukadar olur,bugün öğretmen arkadaşlarla konferans salonunda sinema keyfi yaptık koskoca perdede(muşda sinema yok okulda kendimiz oluşturduk,müfettişler duymasın vallayerimseniben )şener şenin 'kabadayı'filmini izledik çok güzeldi.:sm_cool:

ayyy ablacım çok çok geçmiş olsun valla ne diyeyim
maalesef ki hepimiz yaşadık bu acıyı biliyorsun
neyse ki senin 3 tane nurtopu gibi çocuğun var çok şükür(hepsi de kız dı galiba)
ya bizler ne yapalım ablacım yaa
ama senin de bu 3. mü
çok zor yaaa
bence de araştırsanız iyi olur ablacım
çok üzme kendini ne olur yaa kıyamam ben annesin sena.s.

Nakkad çok geçmiş olsun.yapraknilcim dr söyledi gonophene başla diye bugün adetin 4. günü bende başladım.1 hafta sonra yumurta oluşumu için usg ile bakacak bilmiyorum bende bakalım hayırlısı

teşekkür ederim fıstık
hpşgeldin önce
rahatlamış olmana çok sevindim
sen kaçıncı sınıfı okutuyorsun cnm
en en en büyük hayalim
anaokulu öğretmeni olmak ama kısmet olmadı işte
bu arada kabadayı süper bi filmdi evet sana katılıyorum

a.s. nihalciğim sen de aramıza hoş geldin inşallah bu sayfa san da moral depolayacak emin ol.cimbomluya dikkat et ama çünkü o moral fırtanası yaşatıyor insana,sıkı tutun biryerlere, uçmayasın haaaaa....yerimseniben

selam, hoşgeldin ve geçmiş olsun a.s.
üzülme :teselli: şimdi okudum yazılarını ben üst üste 3 kez yaşadım ama hala umutluyum

mrb kızlar
Yapraknil canım çok teşekkür ederim emin ol sende benim hep aklımdasın ne yaptın diye sana başta da söyledim sen çok güçlü ve dirayetli bir kadınsın bununda üstesinden gelirsin biraz daha sabır canım rahat ol biraz.
Adaşım dr iyi haber dedi canım benim ki ender bir durum senin benimki gibi mi bilmiyorum bence en yakın zamanda dr git ihml etme canım bir gözük içimiz rahat etsin ben bu adetten sonra çalışmalara başlayabilirim hayırlısı gerçi dr başlayabilirsin dedi 2 adet olmuş olacaksın dedi bir de rahim kalınlaşmış olur dedi
nakkad arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini hayat yaşamamız gerekiyordu ve yaşadık herşey düzelecek öyle düşünelim

Bunu yaşayan arkadaşlar var mı? Neler yaptınız benide bilgilendirirseniz memnun olurum. Dr. genetik araştırma yaptırabilirsiniz dedi ama bu bir tedavi yönteminden ziyade nedenini açıklar sadece herhalde.

nakkad çok geçmiş olsun. Allah birdaha böyle acılar yaşatmasın hiç birimize. cimbomlunun dediği gibi bizler de benzer süreçler yaşadık, ama ne mutlu ki sana evlatların var. yine olur inşallah ama bundan sonra olmasa da bizler kadar yıkım olmaz. evletlarınla avunursun. bizler bir tane olsun diye canla başla uğraşıyoruz işte. ama Allah'ın takdiri herşey. sabredip, bekleyeceğiz.
canım genetik bir probleminiz olsa diğer çocuklarında da olurdu ama onlar sağlıklı sanırım. bu bence yaşla alakalı. yaş ilerledikçe yumurta kalitesi zayıflıyor. bizde cimbomluyla 30 u geçtik ve o yüzden panik halindeyiz. ama yeri geliyor 45- 50 yaşındaki kadınlar bile hamile kalabiliyor.

nakkad çok geçmiş olsun a.s.,dayanılacak bir acı değil bunlar ama maalesef insan yaşadığı sürece her şeyi görebiliyor,rabbim bir daha yaşatmasın,güzel yüzümüzün gülme vakti geldi artık....bebişlerimiz olacak ve bu günleri unutup geceleri bizi tadına doyulmaz uykumuzdan süt için uyandıran bu sıpacıklara kızacağız...Kötü Kazen

nakkad keçi boynuzu çok işe yarıyor. ben eşime hazırlıyorum. severek içiyor. bazen unutuyorum. niye yapmıyorsun falan diyor. tadı kötü değil yani. bizde işe yaradı. bazıları tozunu yada pekmezini alıp yediriyormuş. ayrıca fındık, ceviz badem kuru incir de tavsiye ediliyor.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Benim ikinci evliliğim ve çocuklarım babalarıyla yaşıyor.
Genetik sorunu Bu eşimden çocuğumuz olmadığı için belirsiz.
Allah herkese hayırlı evlat nasib etsin. O sevinci yaşayınca ne kaybettiğinizin daha çok farkında oluyorsunuz. Daha çok dokunuyor.:çok üzgünüm:

iklimsu canım hadi sana şimdiden kolay gelsin diyelim artık,haydi rast gele inşallah,güzel haberlerini aldık en güzel haberi vermen dileğiyle :teytey:

canım çok büyük geçmiş olsun. 3 .olmuş bence bir arastırma yaptırın .genetik bölümüne başvurun orada size gerekli testleri yaparlar ve büyük ihtimalle sorun varsa çıkar. bir sonraki gebeliğinde ona göre ilaç kullanırsın ve sağlıklı bir şekilde hamileliğini sürdürürsün inşallah.

hoşbulduk canım.haklısın çok süperrrr bir insan kardeşiylede adaşmışız yazılarınızı okurkende bayılıyordum ne güzel bir enerji:enbuyukkk:

canım dilekim hoş buldum her zaman olduğu gibi,ben resim öğretmeniyim,4,5,6,7,8 lerin dersine giriyorum.bizim okula gel sen anasınıfı öğretmenimizin tayini çıktı öğretmene ihtiyacımız var kısss.ay ben kendimi süper hissediyorum bir kaçgündür arkadaşlar,kürtaj olan ben değilim sanki,hiç hamile olmamış gibi hissediyorum kendimi,o sıkıntıları çeken göz yaşı döken ben değilim sanki,unuttum her şeyi,,ammaaaaaannnnn bebek de neymiş(diyemiyorum haala ama) ben daha büyümedim ki bebek büyüteyim hele ben bir büyüyeyim bebek de yaparım kariyer de ooohhh beee dünya varmış valla,(eşim karpuz istiyor ona bir meyve salatası hazırlayayım geliyorum şimdi,kendime de bir biberon sütt.)

hoşbulduk canım.moralim gerçekten düzeldi aranıza girince.cimbomluda gerçekten harika. enerjisi çok yüksek aman nazar değmesin

canım benim sağol ya. sizler bana çok moral oluyorsunuz gerçekten. güçlü ve dirayetli olmaya çalışıyorum canım ama bazen bu gücümün tükendiğini hissediyorum. inşallah hep beraber bu kötü günleri aşacağız. senin şu doktora gidip kontrol ettirmen içimi çok rahatlattı. bir de cimbomcuğumu ikna edip göndersek de içimiz iyice rahat etse. canım kendini hazır hissediyorsan denemeye devam. ama hazır değilsen biraz daha bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…