- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
:sm_cool: dilekciğim hafızana diyecek yok gerçekten,ben telf. numaramı bile düşünerek söylüyorum haala.. :uhm: bizim okul 2 haftadır çok rahat,tatilde olsam ancak bukadar olur,bugün öğretmen arkadaşlarla konferans salonunda sinema keyfi yaptık koskoca perdede(muşda sinema yok okulda kendimiz oluşturduk,müfettişler duymasın vallayerimseniben )şener şenin 'kabadayı'filmini izledik çok güzeldi.:sm_cool:özlemcimmmm güzeller güzeli
bi karşılaşamadık yaaaa
ha bu arada övünmek gibi olmasın
hafızam çok kuvettlidir
daha doğrusu ben solağım ve matematik hafızam çok çok güçlü
inanılmaz rakam tutuyorum aklımda ösymm numaram kredi kartlarım tc kimlik ssk no full tel numaraları ve doğum günlerini asla unutmuyorum
nasıl oluyor bilmiyorum ama ama sözel hafizam yoktur hiç aslında
neyse yaaa
sen neler yapıyorsun
okulun son günleri yoğundur şimdi değil mi
benim 2 kuzenim de öğretmen
pek bi dertliler
selam arkadaşlar,
Dün kürtaj oldum. Ultrasonda gebelik kesesi 9 haftalık ölçüldü fakat Fetus 6 haftalık ve kalp atışı görülmediği için tahliye ettiler.
Hayat işte herkese herşeyi birşekilde yaşatıyor. Kırkyıl düşünsem aklıma gelmez dediğiniz şeyler sizinde başınıza gelebiliyor. Bununla 3 etti. Artık neden böyle olduğunun araştırılması gerekecek. Durun bakalım daha neler yaşayacağız? Neler öğreneceğiz
:sm_confused:
:sm_cool: dilekciğim hafızana diyecek yok gerçekten,ben telf. numaramı bile düşünerek söylüyorum haala.. :uhm: bizim okul 2 haftadır çok rahat,tatilde olsam ancak bukadar olur,bugün öğretmen arkadaşlarla konferans salonunda sinema keyfi yaptık koskoca perdede(muşda sinema yok okulda kendimiz oluşturduk,müfettişler duymasın vallayerimseniben )şener şenin 'kabadayı'filmini izledik çok güzeldi.:sm_cool:
merhaba arkadaşlar yazılarınızı bir süredir takip ediyordum. bende aranıza katılmak istedim.bende 6 mayısta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum: bizimde2 senedirbeklediğimiz bir hamilelikti çok üzüldük. sonra sizin yazılarınızla kendimi yalnız hissetmedim. benide aranıza alırsanız mutlu olurum
canım iyiyim iyiyiym aksi cevap veremem sanirim.buarada bende solağım:)))
ya evet iklimsuya doktor o lekelenmeyi adetinin ilk günü saymalıyız demiş, seninkidie oyle olabilir.
Bunu yaşayan arkadaşlar var mı? Neler yaptınız benide bilgilendirirseniz memnun olurum. Dr. genetik araştırma yaptırabilirsiniz dedi ama bu bir tedavi yönteminden ziyade nedenini açıklar sadece herhalde.
selam arkadaşlar,
Dün kürtaj oldum. Ultrasonda gebelik kesesi 9 haftalık ölçüldü fakat Fetus 6 haftalık ve kalp atışı görülmediği için tahliye ettiler.
Hayat işte herkese herşeyi birşekilde yaşatıyor. Kırkyıl düşünsem aklıma gelmez dediğiniz şeyler sizinde başınıza gelebiliyor. Bununla 3 etti. Artık neden böyle olduğunun araştırılması gerekecek. Durun bakalım daha neler yaşayacağız? Neler öğreneceğiz
iklimsu canım hadi sana şimdiden kolay gelsin diyelim artık,haydi rast gele inşallah,güzel haberlerini aldık en güzel haberi vermen dileğiyle :teytey:mrb kızlar
Yapraknil canım çok teşekkür ederim emin ol sende benim hep aklımdasın ne yaptın diye sana başta da söyledim sen çok güçlü ve dirayetli bir kadınsın bununda üstesinden gelirsin biraz daha sabır canım rahat ol biraz.
Adaşım dr iyi haber dedi canım benim ki ender bir durum senin benimki gibi mi bilmiyorum bence en yakın zamanda dr git ihml etme canım bir gözük içimiz rahat etsin ben bu adetten sonra çalışmalara başlayabilirim hayırlısı gerçi dr başlayabilirsin dedi 2 adet olmuş olacaksın dedi bir de rahim kalınlaşmış olur dedi
nakkad arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini hayat yaşamamız gerekiyordu ve yaşadık herşey düzelecek öyle düşünelim
selam arkadaşlar,
a.s. nihalciğim sen de aramıza hoş geldin inşallah bu sayfa san da moral depolayacak emin ol.cimbomluya dikkat et ama çünkü o moral fırtanası yaşatıyor insana,sıkı tutun biryerlere, uçmayasın haaaaa....yerimseniben
a.s. nihalciğim sen de aramıza hoş geldin inşallah bu sayfa san da moral depolayacak emin ol.cimbomluya dikkat et ama çünkü o moral fırtanası yaşatıyor insana,sıkı tutun biryerlere, uçmayasın haaaaa....yerimseniben
mrb kızlar
Yapraknil canım çok teşekkür ederim emin ol sende benim hep aklımdasın ne yaptın diye sana başta da söyledim sen çok güçlü ve dirayetli bir kadınsın bununda üstesinden gelirsin biraz daha sabır canım rahat ol biraz.
Adaşım dr iyi haber dedi canım benim ki ender bir durum senin benimki gibi mi bilmiyorum bence en yakın zamanda dr git ihml etme canım bir gözük içimiz rahat etsin ben bu adetten sonra çalışmalara başlayabilirim hayırlısı gerçi dr başlayabilirsin dedi 2 adet olmuş olacaksın dedi bir de rahim kalınlaşmış olur dedi
nakkad arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini hayat yaşamamız gerekiyordu ve yaşadık herşey düzelecek öyle düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?