- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Benim ikinci evliliğim ve çocuklarım babalarıyla yaşıyor.
Genetik sorunu Bu eşimden çocuğumuz olmadığı için belirsiz.
Allah herkese hayırlı evlat nasib etsin. O sevinci yaşayınca ne kaybettiğinizin daha çok farkında oluyorsunuz. Daha çok dokunuyor.:çok üzgünüm:
klava: valla bu gün bu sayfa kadınlar matinesine döndü hanımlar,hep kötü şeylerden bahsetmeyelim biraz da gülelim bunu hakediyoruz sanırım değil mi?mesala ben başlıyayım,bugün film izlerken,filmin karakteri sevgilisini getirmelerini söylüyordu adamlarına,kızımı getirin,kızımı getirin diye bağırıyordu,filmi başından beri izleyen arkadaş ne dese beğenirsiniz: o kız bu adamın kızımıydı diye bir soru yöneltti çıt çıkmayan salonda,gülmekten çatladık...sırnaşık şey sırnaşık şey
mrb arkadaşlar
biliyorum herkesin sorunları ayrı ayrı fakat bizi birleştiren tek nokta çocuk özlemi. hepimizin başından kötü deneyimler geçti ama yılmadık yılmayacağız.hamile olduğum günü öğrendiğimizde çok sevinmiştik.dünyalar benim olmuştu havalarda uçuyordum.çok umutlanmadığımız bir zamandı.daha önce 2 aşılama denendi ama tutmadı.daha sonra dr değiştirdim.yeni dr yaram olduğunu(zaten biliyordum) yakmamız gerektiğini söyledi ondan sonra tedaviye başlayacaktı. başka hiç bir sorun yoktu.benim yaramı yaktığı ay ben hamile kaldım. adet bitimiydi 10 ilişki vermedi.10 gün geçti yumurtlamal günlerimdi (13.gün)veee evet hamile kalmıştım bir defada ummadığımız bir anda tam bir mucizeydi benim bebeğim.ama olmadı.herşey iyiydi bthcg yükseliyordu kese normal ama 7 haftalık olmuştu bebeğim yoktu.yok olmuştu.Allahım dayanılmaz birşey ama herşeye alışıyorsun işte.Allah daha kötü acılar yaşatmasın sonra şükretmeye başladık Allah hayatta olanlarımızın acısını göstermesin.işte böyle kızlar benim hikayem kısaca. sizlerle paylaşmak istedim.hepinizi öpüyorum
aysima hep kötü şeylerden bahsetmeyi bizde istemeyiz tabi. gülmek eğlenmek çok güzel. ama böyle talihsizlikler nedeniyle neşemiz kalmıyor maalesef. bu başlığın adı da zaten boş gebelik canım. bu gebelikler boş dan dolu olunca ve bebeklerimizi kucağımıza alınca o zaman bizden neşelisi olmaz. senin kadar gülmek gelmiyor şu an içimden maalesef ama ne güzel bak sen bunu başarıyorsun. çabuk atlatıyorsun yaşadıklarını ne güzel. herkes senin gibi olamıyor işte.
yapraknilciğim seni üzdüysem özür dilerim a.s. ama insan hep kötü şeyler düşününce kötü oluyor ben buna inanıyorum,çünkü hamileliğim boyunca hep kötü şeyleri düşündüm ve sonunda oldu,biraz pozitif olmak gerekiyor diye düşünüyorum,yanlışsam beni düzelt,dediğin gibi herkes aynı şekilde atlatamıyor bu sorunlu günleri sana sonuna kadar katılıyorum,ben unutmak için elimden gelen gelmeyen ne varsa yapıyorum,sanırım başarılı da oluyorum bu benim yapımda var,unutamasam da kendime başka meşguliyetler buluyorum,sanırım bunda çalışma hayatım da çok etkili oluyor,inşallah rabbim bizleri güldürür de bu olayları hatırlamayız..Şeniz,ben de atlatamadım geceleri uyuyamıyorum,ama bu hep böyle gitmez diye düşünüyorum,sağlık konusunda psikoloji de çok önemli,keşke verme imkanım olsa da sana da verebilsem bende olan enerjiden...a.s. :çok üzgünüm:
aysimacım tebrik ederim seni.ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem.biran bile kafamdan atamıyorum.bende elimden geldiğince geziyorum dolaşıyorum ama işte. bide çalışma hayatından sonra evde olunca kafanı dağıtmak zor. 6 ay öncesine kadar çalışıyordum bayağı yoğun bir işim vardı.stres yüzünden çocuk olmuyor dedim işten çıktım. sonra oldu ama neyse.........
yaprakçım evet bebeklerimizi çokyakında kucağımıza alıcaz inşaallah şu tedavilerdende yarar görücez.bekle çok yakında sürprizzzzzzzzzzz
cimbomum nerdesin canım ya bir göründün, kayboldun ya. sen kesin aysonu kızlarına gitmişsindir şimdi. kıskanıyorum valla. bizleri de boşlama. çok sosyal bir hatunsun valla. herkesin gözü seni arıyor. ben bugün çok bunalım takıldım canım ya doktorum beni iyice depresif yaptı valla. bu akşam yumurtalarım tavan yapsa da utandırsam şunları. kendimi çok beceriksiz ve işe yaramaz hissetmeye başladım iyice ya.
anlaşıldı yaprakcım bgn senin bunalım günün bağışlıyoruz:) aksam yine mi gidiceksin doktora , gün aşırı gidiyossun sanirim. bende calışıyorum ve calışmak bana iyi geliyor arkadaslar evde kendi kendimi yiyorum resmen .kafamı dağıtamıyorum.
:uhm:
yaprakcığım ben senin yazdıklarında üzülecek birşey göremedim,en doğal,olağan bir tepkiydi,sen benim yaptıklarımı duysan delürmüş bu kıs dersin,doktora her gidişimde karnı burnunda hamilelere çatacak yer arıyordum,onların ne suçu varsa işte,sanırım onların bende uyandırdığı tepkinin sebebi 3-4 çocukla yatinemeyip 9-10 çocuk yapmalarıydı sanırım..yok canım benim üzüntüm sana değil. okumuşsundur zaten yazdıklarımı. çok talihsizlikler yaşadım gebelik konusu da bunlardan biri ve en önemlisi tabi. o yüzden biraz tahammülsüz oldum sanırım. ama herkesin acıyı yaşama ve üstesinden gelme biçimi ve süresi farklı tabi. ben de neşeli olmayı, bu kötü günlerin biran önce bitmesini çok istiyorum inanki. mesela şimdi bu tedavi olumsuz sonuçlanırsa yine yıkılacağım ama tam tersi olumlu sonuçlanırsa da dünyalar benim olacak tabi. ama sen de haklısın sürekli üzüntü, dert keder nereye kadar. moral çok önemli. işte bizde bu başlıkta hem dertlerimizi paylaşıyoruz hem de birbirimize moral verip destek olmaya çalışıyoruz. özellikle cimbomum bu konuda 1 numara. Allah ondan razı olsun tabi sizlerden de. sizlere küsüp darılmak diye birşey olamaz. sadece senin kadar neşeli olamıyorum keşke olsam demek istemiştim canım.klava:
yaprakcığım ben senin yazdıklarında üzülecek birşey göremedim,en doğal,olağan bir tepkiydi,sen benim yaptıklarımı duysan delürmüş bu kıs dersin,doktora her gidişimde karnı burnunda hamilelere çatacak yer arıyordum,onların ne suçu varsa işte,sanırım onların bende uyandırdığı tepkinin sebebi 3-4 çocukla yatinemeyip 9-10 çocuk yapmalarıydı sanırım..
ben şimdi daha rahatım çünkü bu sorunları sadece eşimle yaşadım,ama memlekete gidince herkes tekrar tekrar soracak unutmuşken,ve tekrar aynı şeyleri sil baştan yaşayacağım :a015: zaten bir yıldır bebeğimiz olmuyor,üstelik eşimde problem var ve bu boş gebelik sorunu iice kafalarını karıştırdı onların,boş gebeliğin devam edebileceğini düşünüyorlar her ne kadar anlatsam da olmuyor işte,düşünsene şimdiden saçma sapan çareler aramaya başlamışlar,onlar da bize yardım etmeye çalışıyorlar kendilerince .....
sakın beni üzdüğünü felan düşünme bir de bunu dert etme kafana sonra gerçekten üzülürüm,öptüm seni gül yanaklarından emiiiii Şeniz ,gül yüzün hep gülsün ki bebişin sana geliş biletini erkenden alsın,hem de en kral yerden ok muu* a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?