selam kızlar nasılsınız.
4-5 gündür giremiyordum. kusura bakmayın sizlere de haber veremedim. bilgisayarımız bozuldu. batarya kısmında problem varmış. tamirde şu an. ben başka bir pc den girdim. sizi daha fazla merakta bırakmak istemedim. ne kadar süreceği belli değil. dizüstü pc lerde uzun sürebiliyormuş. o yüzden merak etmeyin. arada böyle pc bulunca girerim.
yeni hamişler iyisinizdir inşallah. geçmişi şöyle hızlı hızlı okumaya çalıştım.
ilsucum grip olmuş çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. üşütme.
özgülcüm de aynı ben. midem bulanmıyor diye tutturmuş. 1-2 hafta içinde görürüm seni. ben bu bulantılarla ne yapacağım dersin. ayrıca hiç bulantısı olmayıp, gebeliği çok sağlıklı olanlarda var. tam tersi de. benim dr um mide bulantısı kesinlikle kriter değil diyor.
zencefil çayı bulantıya iyi geliyormuş. bilginize. ama kendinizin hazırlaması gerekiyormu. demet şenerin de midesi çok bulanıyormuş zencefil çayıyla bastırıyormuş. ben bunu geç öğrendim ayrıca üşengeçliğimden de hazırlamadım.
zeytin adet olmuşsun canım. hayırlısı olsun, moralini bozma. bizlerde hemen öyle şıp diye hamile kalmadık. geçmişi takip ettiysen. ben yumurta takibi yaptırdığım aylarda bile kalamamıştım. kafayı yiyecektim. ama herşeyin bir zamanı var. inşallah sen de kalacaksın.
iklimsu canım benim ne güzel tek tek sorularıma cevap vermişsin canım. benim klavuzum sensin biliyorsun, o yüzden seni soru yağmuruna tutuyorum.
dırım da gelmiş sayfaya. sana da çok geçmiş olsun canım. zor şeyler yaşamışsın. Allah sana da bebeklerine de sağlık sıhhat versin canım.
kızlar benden bu kadar. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere.