Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

iyiyimz canım ama hamileliğin verdigi bir bitkinlik var tabi
eve gidip yemek yemek istiyorum istahım çok acıldı sinem
sürekli bişler yemek istiyorum :))

amanın canım ye ama çok aşırıya kaçma sürekli miden kazınıyo değilmi eve gidip bide yemek mi hazırlican canım tontoş hamile mi olucan bitanem:))

selam kızlar nasılsınız.
4-5 gündür giremiyordum. kusura bakmayın sizlere de haber veremedim. bilgisayarımız bozuldu. batarya kısmında problem varmış. tamirde şu an. ben başka bir pc den girdim. sizi daha fazla merakta bırakmak istemedim. ne kadar süreceği belli değil. dizüstü pc lerde uzun sürebiliyormuş. o yüzden merak etmeyin. arada böyle pc bulunca girerim.
yeni hamişler iyisinizdir inşallah. geçmişi şöyle hızlı hızlı okumaya çalıştım.
ilsucum grip olmuş çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. üşütme.
özgülcüm de aynı ben. midem bulanmıyor diye tutturmuş. 1-2 hafta içinde görürüm seni. ben bu bulantılarla ne yapacağım dersin. ayrıca hiç bulantısı olmayıp, gebeliği çok sağlıklı olanlarda var. tam tersi de. benim dr um mide bulantısı kesinlikle kriter değil diyor.
zencefil çayı bulantıya iyi geliyormuş. bilginize. ama kendinizin hazırlaması gerekiyormu. demet şenerin de midesi çok bulanıyormuş zencefil çayıyla bastırıyormuş. ben bunu geç öğrendim ayrıca üşengeçliğimden de hazırlamadım.
zeytin adet olmuşsun canım. hayırlısı olsun, moralini bozma. bizlerde hemen öyle şıp diye hamile kalmadık. geçmişi takip ettiysen. ben yumurta takibi yaptırdığım aylarda bile kalamamıştım. kafayı yiyecektim. ama herşeyin bir zamanı var. inşallah sen de kalacaksın.
iklimsu canım benim ne güzel tek tek sorularıma cevap vermişsin canım. benim klavuzum sensin biliyorsun, o yüzden seni soru yağmuruna tutuyorum.
dırım da gelmiş sayfaya. sana da çok geçmiş olsun canım. zor şeyler yaşamışsın. Allah sana da bebeklerine de sağlık sıhhat versin canım.
kızlar benden bu kadar. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere.

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bugün umarım iyisinizdir.eskisi kadar sık girmiyosunuz incim ilsu iklimsu cimbomlu yaprak hadi gelin artık

teşekkür ederim yaprakçığım sayfayı okudum tabi evet herkes zor günler geçirip bugüzel günlere geldi sağlıklı hamilelik geçirmen bebeğini kucağına almanı dilerim ve bu dileğim bütün hamileler için kızlar ve olacak olanlar içinde :))

günayyyyyyddddddıııııııııııınnnnnnnnnlllllllllaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sinem tatlım ya yalnızmı kadlın buralada... geldim bacım geldim...
anam ben kötü olmya başladım midem bulanmıyor atıkın sabah feci oldum kahvaltıyı zor hazırladım.. açtım yiyeyim dedim ama nerde bir kaç lokma kaldım.. akşamda çok sevdiğim oırasayı yaptım ama onuda zorla yedim.. tabağımda kalmasın diye.. hast gibi oluyroum artıkın....
ama iyi oluyor çünkü hamile olduğumu hissediyorum... dr.ada haftaya gideceğim bakalım.. nasip olursa.. şu an her şey güzel gidiyor umarım sağlıklıdır bebeğim iyidir.. ben hsata olayımda o iyi olsun ....
çok şükür allahım bana bu günleri gösterdi.. allahım seni çok seviyorum rabbim... biliyorum sende beni seviyorsun ne olursa olsun başıma ne gelirse gelsin sonu hep güzel oldu.. belki erken den böle konşuyorum belli değil hiç bir şey ama kötü de olsa sonu yine güzel olacak...

yaprak canım :) başladı bile bulantılar... oluruna bıraktım artık hissetmeye başladım meleğimi...

dilğim senide özledik inşallah olmuştur adsl....

ilsu bacım nerlerdesin senin mide nasıl....

iklimsuda yok ortalıklarda.....

hadi millet toplanın ya..........................

geçer inş. canım az ve sık yemeye başla yemeklerin kokusunu almadan ye ağzından nefes al kokusu ağır geldi mi miden dönmeye başlar yemek yiyemezsin bacım kib

Vucudumda derken ben zaten göbekliyim ama karnımda şiş yani.. Midemde hemen doluyo gibi yanma bulantı hepsi karıştı benim... Bunları hissedince bebeğimin büyüdüğünü düşünüyorum.

5+3 olduk teyzesi :))

bi arkadaş temmuz annlerinde dra gitmiş 5 haftalık dr. Daha küçücük hamilesin diyemeyiz bakalım canlanacakmı demiş.. Benim bile moralim bopzulkdu ya kızda üzülmüş ne gıcık dr.lar var...

günaydın arkadaslar
nasılsınız ?
özgülcüm bulantıların baslamış hadi hayırlı olsun niye baslamıoo diye kendini yiyordun al tepe tepe kullan:))

arkadaşlar hamileliğimin ilk günlerinde bende aynı şeyi yaşadım..gittiğimiz doktor boş gebelik olduğunu ve 2 gün içinde almamız gerektiğini söyledi...benimde ilk gebeliğim olduğu için çok üzüldüm tabiki o 2 gün mahfoldum...Amam başka bir doktora gittik....2 gün sonra..herşeyin normal olduğunu....kalb atıylarının olduğunu söyledi..ilk gittiğimiz doktra inanıp kürtaj olsaydım...canlı canlı bebeğimi kaybedecektim...şimdi 29+4 günlük hamileyim..bebişim içimde kıpır kıpır...kesinlikle tek doktroa inanmayın...bazen yanılabiliyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…